Şimdi Ara

Vodafone Kayıt Dışı Rezilliği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 19 Ekim Cumartesi günü bir vodofone bayisinde görüp çok beğendim Huawei Ascend P6 telefonunu aldım ve maceram başladı.
    Telefon zarafet ve kaliteyi aynı anda sunuyor, çok beğendim. Kullandığım sürecede çok memnun kaldım. 26 Ekim tarihinde telefon şebeke hatası verdi. Vodofone red servis hattından istediğim yardım da ayrı bir hikaye konusu. "Hattınızda ve telefonunuzda bir problem gözükmüyor isterseniz dosya açıp sonuç için sizi bilgilendirelim" dedi karşıdaki bayan. "Nasıl bilgilendireceksiniz" sorusunun cevabı ise daha fazla devam etmemem gerektiği konusunda sinyaldi " SMS ile". "Siz az evvel hangi sorunu araştırdınız acaba" ile başlayan sonrasında keşke daha önce kapatsaydım dedirten diyaloglara sahne oldu konuşma.
    Telefonu tatildeyken Çanakkale'den aldığım ve faturası da henüz çıkmadığı için Antalya'dan Çanakkale' ye kargoladım.
    Telefon varana kadar ben de sorunu öğrendim forumlardan. Huawei ihtalatçısı Brightstar tüm ödemeleri yapmalarına rağmen BTK tarafından imei kayıt konusunda hata yapıldığını iddaa etmekte.
    Yani anlayacağınız vodofonedan faturasıyla aldığım telefon kayıt dışı çıktı.
    15 gün sonra bugün yani 8 ekimde telefon açıldı.Bu süre içerisinde vodafone müşteri hizmetleri ve bayi ile defalarca görüşmeler yaptım. Telefonu bir türlü iade edemedim, kabul etmediler. Ben ne BTK bilirim ne de ithalatçı firma. Aldığım yer vodafone olmasa güvenip Huawei' de almazdım. Ama vodafone sürekli benim problemim değil dedi. En son müşteri hizmetleri " hata sizde bayram tatilinde telefon almışsınız dedi". O saatten sonra anladım ki boşa kürek çekiyorum. Mağdur olan bir çok kişiyle beraber medyada duyuralım dedim konuyu. Tahmin edeceğiniz gibi deli gibi reklam veren bir kurumu kimse karşısına almak istemedi.
    Bir kez daha anladım ki bu ülkede Allah'a emanet yaşıyoruz. Aslında bir süreliğine Istanbul'a gelmemiş olsaydım işi yasal ortama taşıyacaktım ama ters zamana geldi.
    Bunda sonra yapacağım tek şey telefonun ücretini peşin ödeyip hattımı avea ya taşımak. Hoş bir birinden farkları yoktur ama oğlum ve eşimin hatlarında sorun yaşamadık şimdiye kadar. Yapacağım bir diğer şeyde olabildiğince kişiyi vodafonedan uzaklaştırmak olacak.
    ELVEDA VODAFONE. Biliyorum çok umrunda olmayacağım, zaten bunu yaptığımız görüşmelerde ve yazışmalarda belli ettin. Ama vodafone'suz hayat benim için harika olacak.







  • 600 MİLYON dolarlık YATIRIMDAN ÖNCE huawei nin önce bu işleri çözmesi gerekir.Resmen P6 ile beraber Vodafone ve Huawei türkiyede büyük itibar kaybetti.
  • evet vodafone dan bunu beklerim yaşadığın herşeyi eminimki fazlası yok eksik bile anlattın belki bence.

    Dediğin gibi allaha emanet yaşıyoruz her anlamda ülkemizde.
  • O telefonun kronik sorunu zaten, ya sim kart okumaz ya şebeke çekmez, servise gönderin yedek parça değişimi yapılıp sorun çözülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.