Şimdi Ara

Vodafone Fiber tavsiye şikayet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Turk Telekom fiber 24 mbps olan paketini 63 tlye kullanıyordum 10/09/2020 tarihine kadar taahütüm vardı tt taahhüt yenilemek için 99.90 tl istiyor bende vodafone fiberden 99+mbps paketini buldum 104.99 tl olarak bağlatmak istiyorum vodafone şikayeti olan vesaire var mıdır ? Yada önerebileceğiniz başka bir firma ? Binamda turknet ve superonline altyapısı yok turksat kablonet ve tt fiber altyapısı mevcut



  • Bu ülkede superonline ve ttnet harici firmadan asla internet almayın.
    Ben de yanıldım yılbaşında ttneti bırakıp bu rezil v*dafone a geçtim, geçmez olaydım. Şuan bile 3 gündür bunlarla uğraşıyorum. 2 gündür fiber yok, kafalarına göre 10-tl fazla faturalandırıp ödeyin işte diyebiliyorlar, sözleşmemi yalan yanlış söyleyip siz başka tarifedesiniz diyebiliyorlar.

    hele hele internet hızı...aman sakın bulaşmayın.
    ttnet e kötü derdim ben, yılbaşına kadar 3-5 ms ping geçmezdi. Bunlarda 60ms altını hiç göremedim, kaç kez şikayet kaydı açtım bunlar bizim için normal değerler dediler. Packetloss da aynı şekilde. %15-20 lerde geziyor.

    Bana ttnet 2 kat fiyat sunmasa değiştirmezdim. 7-8 yıl superonline kullandım 2-3 kez sorun yaşamışımdır. Bunlarla 8 aydır çekmediğim çile kalmadı.
    Bence pazarlık yapın ttnet ile kalın derim, aklı olan vodafone net e geçmez.
  • şans ve lokasyonla alakalı bırsey ben trabzonda 2 sene superonlıne 8 ay vodafon kullandım ve vodafone kullanmaya devam edıyorum superonlıne de he ay bı sorun olurdu her ay teknık ekıp gelırdı ama vodafone da ılk zamanlar 1 kez geldı sonra 7 aydır ben gece 2-6 arası superonlıne altyapısını kullandıgından dolayı superonluıne bakım calısması yuzunden arada ınternet gıdıyor dıger turlu vaad edılen 99 mbıt ı goruyorum superonmlıne nın verdıgı vasat modem yerıne vodafone da kendı modemımı ostedıgım sekılde kullanabılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.