Şimdi Ara

Vodafone fiber alt yapı çalışması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, İzmir Menemen'de ikamet etmekteyim ve mevcut vodafone adsl abonesiyim. Bulunduğum muhitte vodafone fiber kazı çalışmaları başladı. Ancak apartmanların kapılarına kadar kablo kanalı kazı çalışması yapılmasına rağmen ara sokak ve müstakil evlere herhangi bir çalışma yapılmadı. Benim bulunduğum sokak ara bir sokak ve müstakil bir evde oturuyorum. 3 bina öteye kadar kablo kanalı kazı çalışması yapıldı. Proje sorumlusu ile görüştüğümde sokağa girmeye gerek olmadığını açılan kanalı kutu ile sonlandıracaklarını ve dağıtımın bu şekilde yapılacağı söylendi. Fiber uzun zamandır beklediğim bir hizmetti ancak bu durumda yararlanamayacak gibi duruyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bu durum ile ilgili olarak aydınlatırsanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

    Merhaba arkadaşlar, İzmir Menemen'de ikamet etmekteyim ve mevcut vodafone adsl abonesiyim. Bulunduğum muhitte vodafone fiber kazı çalışmaları başladı. Ancak apartmanların kapılarına kadar kablo kanalı kazı çalışması yapılmasına rağmen ara sokak ve müstakil evlere herhangi bir çalışma yapılmadı. Benim bulunduğum sokak ara bir sokak ve müstakil bir evde oturuyorum. 3 bina öteye kadar kablo kanalı kazı çalışması yapıldı. Proje sorumlusu ile görüştüğümde sokağa girmeye gerek olmadığını açılan kanalı kutu ile sonlandıracaklarını ve dağıtımın bu şekilde yapılacağı söylendi. Fiber uzun zamandır beklediğim bir hizmetti ancak bu durumda yararlanamayacak gibi duruyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bu durum ile ilgili olarak aydınlatırsanız sevinirim.

    Yeşilyurttan selamlar .. Malesef müstakil evde oturduğunuz için size FTTH sistemi sunulamıyacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 30 Mart 2016; 1:07:36 >




  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Aleykumselam hocam. Peki bu fiberi sonlandirdiklari kutu uzerinden vdsl hizmeti alabilir miyim bu konu hakkinda bilginiz var mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Kutuya kadar fiber kutudan evinize bakır kablo çekerler yüksek hızlar alırsınız korkmayın.
    Vodafone İzmir'de takılı kaldı Kocaeli'yede yatırım yapsa fena olmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 30 Mart 2016; 11:48:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ReSpAwN_22 VDSL2 alabiliirsin tabiki

    @NitroNos kocaeli sanayi bölgesi ama altyapı olan yerler Verici direkleri olduğu yerlerde çalışmalar oluyor, Bu arada TT projeleri var ama hayalden öteye geçirmiyor özellikle ilçe merkezlerinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix41 -- 30 Mart 2016; 12:31:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.