Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
20
Favori
56.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

    telefonda görüştük. hemenarıyorum deyip aramayınca bikaçkez aradım açmadınız. forum ahalisibilsin istedim. yarın olumsuz bir durumda sizden beklentisi olmasın.

  • ugur2005 kullanıcısına yanıt

    müşterim olan herkes telefonumda kayıtlı aradıklarında ulaşabiliyorlar Siz müşterim olmadığınız için telefonda kayıtlı olmayabilirsiniz aradığınızda son aramalarda arada kaynamış olabilir yine de kusura bakmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart Nisan faturaları hediyeli son 6 satış arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt

    keske daha önce görseymişim !!


    iptal etmiyorlar. ilk hafta 1000 TL cayma bedeli çıkardılar.


    Ders yapamıyorum. Sürekli kopuyor !!


    BTK hiç bir işlem yapmadı. Lanet olsun VODAFONE NET e !! Allah kahretsin !!


    Kazakistan da bile 100 mbt sorunsuz internet hizmeti veriliyor.


    Biz ne zaman böylesine bir sömürü ülkesi olduk Allah'ım. Kurtar bizi !

  • SPOILER: Superonline ve Vodafone kullanıcılarının dikkatine!


    Verdikleri modem Huawei HG255S ve kablosuzu sürekli koptuğundan kaliteli bir deneyim elde edemiyorsunuz. İnternet sürekli kopuyor, internet sayfaları açılmıyor, yarım kalıyor. Video izlerken bir anda kalitesi çamura düşüyor. GÖrüntülü görüşme kalitesi düşüyor.


    SOL altyapısında Vodafone kullanacaksanız ek bir router'a ihtiyacınız var. Kendi verdiği, aylık 8₺ ödediğiniz modemin kablosuzunu kapatıp kendi router'ınızı buna bağlayıp kablosuzunu kullanıyorsunuz.

  • Evet problem marka degil, soyleye soyleye dilimde tuy bitti. Ya altyapi, ya modem. Onlar da zaten iki markada da ayni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Keşke Vodafone modem satışı dayatmasa da kullanıcılara kendi modemini kullanma şansını bedava tanısa.
  • Hangi routeri önerirsiniz ve modemin kablosuz özelliği nasıl kapatılır hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malesef her firma kendi modemini veriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Taylan bey yeni bomba tarifelerde yok mi ilk 6 ay 19 TL sonra 29 olursa seviniriz😀😀😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet ne ise bu vodafone da o. Kendinizi kaptırıp 'vodafone' diye kampanyaya başvurmadan önce mental sağlığınızı iyi hazırlamanız gerekiyor. Bunun için son 5 sayfayı okusanız kafi :))

  • Adam yüz defa söyledi şans isi alt yapın duzgunse düzgündür su an Vodafone kullanıyorum sıkıntı yok çünkü altyapı iyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alakası yok. sıkıntının altyapıda olduğunu söyleyenler, çalışanlardır doğal olarak. vodafone un kendi altyapısı yokki, aldığı altyapılar kiralık. ben kullandığım dönemde turkcell superonline altyapısını kullanıyordu. ben de 12 yıl superonline dan buna geçtim fiyatına kanarak. çekmediğim eziyet kalmadı, internet kesintileri, 1 ay iptal etme çabası vs. tekrar superonline a geçtim ve bir gün bile sıkıntı yaşamadım. kısaca altyapı diyen, kendini kandırıyordur.

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Altyapiyi ayni anda (eş zamanli) kiyaslamadikca bir netice alamazsiniz. Vodafonenin kendi altyapisi yok mu dediniz? :) Hocam teknik olarak cok uzak oldugunuz bir konuda yorum yapıyorsunuz, oyle söyleyeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexmahone07 A kullanıcısına yanıt
    Sadece izmir ikameti olana verebiliyorum ara ara :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuqoo

    Altyapiyi ayni anda (eş zamanli) kiyaslamadikca bir netice alamazsiniz. Vodafonenin kendi altyapisi yok mu dediniz? :) Hocam teknik olarak cok uzak oldugunuz bir konuda yorum yapıyorsunuz, oyle söyleyeyim.

    Hocam istanbulda vardır elbet. Ben izmir de merkezde oturuyorum. Burda turkcellin 15 senedir fiber altyapısı mevcutken, vodafone daha kürek vuramadı. Siz diğer sorunlarla alakalı cevap yazmıyorsunuz savunmaya çekip altyapıdan bahsediyorsunuz. Peki turkcellden kiraladığı altyapıdan ben neden 100megabit tarifesinde 30 megabitten üstünü göremedim? Haftanın 4 günü, geceyarısından sabaha kadar sözde altyapı bakımı diye internet kesintisi yaşadım?bunla alakalı sayısız arıza kaydı açtım.Ben uzun uzadıya yazmayacağım, zaten herşey ortada. Bu kadar kızgın olmamın sebebi vodafone ömrümü yedi. 10 tane bayi gezdim iptal ettirmek için bütün bayiler sistemde sorun var yeaa diyip iptali sağlayamadı.2020 yılında koskoca firma sadece bayi aracılığıyla veya kendilerine bir türlü ulaşmayan ptt den gönderdiğim faks ile ulaştırmamı istiyordu. Şimdi e devletten iptal muhabbeti gelmiş ama yine vodafone sıkıntı çıkarmış konudan anladığım kadarıyla. Yani devlet müdahalesi bile yetersiz. Siz üstünüze alınmayın, ben de diyeceğimi diyim de zaten son 5 sayfa da memnun olan kişi sayısı '1'(bir) olduğu gayet net. Sizin ekmeğinizle oynamak istemem, sadece müşteri deneyimidir bu.İyi çalışmalar. ;)





  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de İzmir Bornova'da oturuyorum İstanbul'da oturmuyorum. İzmir'de şuan Aliağa menemen çiğli Göztepe Karabağlar Güzelyalı Yeşilyurt bu saydıklarımın hepsi Vodafone fiber altyapısı. Superonline altyapısı bulunan yerlere devlet Vodafone çekmesine izin vermiyor kazı gürültü kirliliği maliyet gibi birçok faktörden dolayı. O yüzden zaten altyapıları birbirlerine kiralama zorunluluğu koyuyor. Vodafone ve tüm internet iptallerinizi şu an e-devlet üzerinden bankacılık şifresi ile giriş yaparak halledebiliyorsunuz. Probleminize istinaden de ek olarak Türkiye'deki tüm internet paketleri "e kadar" ibaresi ile satılır, yani siz 100 megabit anlaşması yapıp 30 görüyorsanız bu kesin altyapı ile ilgili bir sorun çünkü kablo modem her şey aynı vodafone'un elinde olan bir şey değil bu. Yine tam tersine dönecek olursak Vodafone altyapısında bir Superonline müşterisi bağlantı problemi yaşıyorsa bu sefer de bütün suçu yine altyapı sahibi olan vodafone'a atarım. İnanın burada karalama ya da aklama çabasında değilim 3 senedir burada binin üzerinde forum arkadaşlarımıza yardımcı oldum ve hiçbirinin lokasyonundaki şikayetleri incelemeden satış gerçekleştirmedik O yüzden dikkat ederseniz burada gelip de müşterilerim şikayet etmez ederse bin işlemde bir elin parmaklarını geçmez. Çünkü zaten altyapısını sıkıntılı gördüğümüz arkadaşlara açık açık söylüyor bir arkadaş gibi yönlendirme sağlıyoruz. En basitinden iki gün önce d-smart kullanan bir arkadaş d smarttan vodafone'a geçmek için beni aradığında kullandığı paketi ve fiyatı söylediğinde ben direkt kendisine kullandığı paketin bizim şu an sunabildigimizden daha avantajlı olduğunu taahhüt bitesiye kadar kesinlikle onu kullanmaya devam etmesinin kendisi için daha avantajlı olacağını açık açık söyledim forumdan bir arkadaşımızdı kendisi belki görür de yazar bile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ben Karşıyaka'da SOL altyapısı üzerinden Vodafone kullanıyorum 3 yıldır.

    Speedteste bakarsanız download falan süper. 100 mbitte minimum 90 veriyor. (5ghz'de)

    Ama iş pratiğe gelince o lanet modem (huawei HG255s) hep sıkıntılı.

    Mesela twitter videoları açmaz, zoomda kopmalar olur, menzil desen berbat.


    Aynı altyapıda 2 yıl SOL kullandım, bu kopmalar yoktu. 50 mbitti ve temiz 50 mbit alıyordum.

    Onun da fiyatları uçunca buna geçtik işte idare ediyoruz.

  • albati kullanıcısına yanıt
    Soz konusu modem solün kendisine de kullandigi modem, bir degistiremediler. Gerçi ben kendi evimde kullanıyorum memnunum ama müşteriler şikayetçi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 95 tl ilk 6 ay sonra fiyat artışı oluyor mu? 50 mbpslik tarifelerin şimdiki fiyatı ne kadar?

  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.