Şimdi Ara

vodafone evde internete geçeceğim, tavsiyeler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 9 yıldır telekom evde internet kullanıyorum, son zamanlarda internette kopmalar beni tımarhanelik derecesinde deliliğe sevkedecek bu gidişle, modem değiştrimeler, tesisatı kontrol etmeler, müşteri hizmetleriyle dakikalar süren kavgalar... bir aydır böyle işlerle mücadele edip kafayı 10 yıllık toplam sıyırmama rağmen bi sonuca ulaşamadım... artık kararımı verdim internet servis sağlayıcısını değişiyorum.. şunu merak ediyorum, vodafone aylık 6 tl civarı modem ücreti keseriz diyor, modem almama gibi bir seçeneğimiz varmı? ve telefon kutusundan binaya giren kablonun yeniden çekilmesini istiyorum, bu işlem için kablo ücreti alacaklar mı?

    bunları vodafone yi arayıp sor diyebilirsiniz, internet sitelerinde bunları soracak bir telefon numarsı bulamadım :D daha abone olmadan adamlara ulaşamıyorsak diyorum acaba uzak mı durmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 19 Mart 2019; 21:46:48 >







  • Cihazı mecbur alıyorsunuz benim cihazım var gerek yok dedim olmuyor öyle dediler illa +6’yı kitlerim diyor hem kiralama adı altında veriyor hemde mecbur kesiyor e ne anladım o işten artı altıyı pakete dahil et o zaman.Anladığım kadarıyla sizde fiber yok yani hizmeti gene ttnet’ten alacaksınız.Bu durumda hizmet işlemleri kablo çekimi vs. ttnet tarafından yapılır vodafone değil.Siz Vodafone’a para ödeyeceksiniz Vodafone’da ttnet’e.Öneriyormuyum kısmına gelirsek başlarda iyiydi şimdi kötü xboxta thortling problemi yaşıyorum.100mbps abonesiyim 24 mbps indirme hızı var xboxta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 13 Mart 2019; 7:21:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamam o da ttnetden alıyor da, şimdi ne yapalım? vodafone a geçersek bir fark olmayacak, yine ttnet le mi muhatap olacağız demek istiyorsun? ozaman neden vodafone a geçeyim? ttnetden başka adam gibi internet alabileceğimiz bir yer yokmu bu fakir ülkede?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Mart 2019; 10:25:0 >
  • canım Vodafone sizin binanıza özel alt yapı çekmediyse sakın ama sakın vodafone bulaşma, forumda vodafone bayileri insanları kandırdılar aralık ayında şimdi çoğu ortadan kayboldu..

    ADSL,VDSL veya FİBER için Türk Telekom, Kablonet,süperonline ye geç Vodafone kendisi hat çektiyse onlara geçebilirsin.

    Türk Telekom'un veremediği hizmeti onun alt yapısını kullanan hiç bir firma veremez. 444 0 375'i arayıp ekip çağırabilirsin ama vodafone de böyle bir imkanın yok. Sen ne zaman arasan seni genelde bayiler geri arıyor, Vodafone genel merkezden pek aramıyorlar. Bayiler ile muhattap oluyorsun.

    Türk Telekom'dan memnun değilsen alt yapısı Türk Telekom olan başka bir firmaya geçme eğer geçersen önceliğin olmaz her hangi bir problemde öncelik Türk Telekom müşterilerinin olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.