Şimdi Ara

Vodafone, dijital turist rehberi Piri'yi ücretsiz olarak kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone, dijital turist rehberi Piri'yi ücretsiz olarak kullanıma sunuyor



    Vodafone, dijital turist rehberi uygulaması Piri ile önemli bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşma neticesinde Piri’ye Vodafone’a özel çeşitli dijital turlar eklenecek. Vodafone bu turları operatör fark etmeksizin herkese ücretsiz olarak sunuyor.



    Piri nedir?



    Piri, kültürel gezilerinizde size sesli rehber hizmeti ediyor. Kulaklığınızı takıp Piri'yi başlatacak ve gezdiğiniz bölge hakkında bilgi edineceksiniz. Turist rehberiyle geziyormuşsunuz gibi gezeceksiniz. Hem nereyi ne kadar gezeceğinizin seçimi size kalıyor hem de Saffet Emre Tonguç, Vedat Milor, Ali Canip Olgunlu gibi duayen isimlerin anlatımlarıyla geziniz renkleniyor.



    Piri, geziniz için şehirdeki en iyi rotayı çiziyor. Kullanıcı konumunu takip ederek kullanıcı neredeyse, oranın hikayesini en iyi rehberlerin sesiyle anlatıyor. Bir sonraki durağa navigasyon ve harita yardımıyla adım adım yönlendiriyor. Ayrıca bu dijital turları evden deneyimleme imkanı da sunuyor. Piri’de 20 ülke, 40 şehir, 150’den fazla dijital tur, 3 binden fazla sesli içerik bulunuyor.



    Tüm operatörlere 6 tur ücretsiz



    Yapılan iş birliği kapsamında Piri’ye Vodafone’a özel olarak 3 yurt içi ve 3 yurt dışı turu ücretsiz olarak eklenecek. Tüm operatör kullanıcıları, bu 6 rotayı 12 ay boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. İlk tur olarak Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla "Endülüs’ün Kalbi Sevilla" turu eklendi.





    Vodafone Red'lilere tüm turlar ücretsiz



    Vodafone Red kullanıcılarına Piri’deki tüm içerikleri sınırsız kullanabilecekleri 12 aylık abonelik hediye ediliyor. Vodafone için eklenen 6 rotaya ek olarak uygulamadaki tüm dijital turları kullanabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulamasına girerek hediye kodunuzu alabilirsiniz.



    Piri’ye Vodafone’un reklam entegrasyonu yapıldı. Geziler esnasında kullanıcılara Vodafone’un çeşitli avantajları dinletilecek. Örneğin Endülüs turunda kullanıcılara Vodafone Red’in Her Şey Dahil Pasaport avantajından bahsediliyor ve kullanıcıların tarifedeki haklarını 43 ülkede özgürce kullanabileceğinden bahsediliyor. Bunun gibi küçük reklamlar ile kullanıcılara 6 farklı rotayı ücretsiz deneyimleme imkanı sunuluyor.









  • bolca reklamlar olacağı da yazıyor.

  • ismimi de çalmış Vodafone, dijital turist rehberi Piri'yi ücretsiz olarak kullanıma sunuyor 

  • Canlı rehber anlatımı tura ruh katar .Dijital rehberlik abesle iştigal olmuş.Vodafone bu tarz uygulamalarla vakit kaybedecegine hatları daha iyi nasıl çeker ona baksın çünkü insanlar dağ tepe tırmanıyor çeken bir yer bulsun diye

  • Redlilere 12 aylık ücretsiz kod vermesi gerekiyor ama yanımda uygulamasından bir türlü kodu alamadım. Direk piri uygulamasına yönlendiriyor onda da kod girmeye yer var ancak kod olmadığı için giremiyorum. Elinde kodu olan var ise özelden atabilir mi? Çok ihtiyacım olan bir uygulama.

  • Bende vodafone uygulamasından piri yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.