Şimdi Ara

Vodafone'dan Alınma iphone 6 Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    İphone 5 + para şeklinde takas yoluyla iphone 6 aldım. Aldığım kişi telefonun problemli olduğunu söylemedi. Ben dr herşeyine baktım alırken ama kulaklık takmak aklıma gelmedi. Sorun kulaklığı takınca sesi dışarı vermesi. Kulaklığı algılamıyor. Aldığım arkadaş telefonu vodafone'dan aldığını söyledi. Genpa'nın sitesinden sorgulattırdım çıkmadı sonuç. Teleservicede ise böyle bi sorgulama ekranı yok. Apple sitesinde 1 sene daha garantisi olduğu yazıyor. Teleservice'e telefonla ulaşmaya çalıştım ama bi türlü bilgi alamadım. Şimdi ben telefonun garantisinin hangi firmadan olduğunu nasıl öğrenebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vodafone bir zamanlar Brightstar garantili cihazlar satıyordu. Belki onlardan olabilir. Apple sitesinden kontrol ettiğinde garantisi var gözüküyorsa Akasya veya Zorlu'ya götürebilirsin.

    Büyük ihtimalle yazılımını yeniden yükleyip verecekler. Forum içerisinde çoğu kişi restore ederek sorunu giderdi.
  • Apple store'lardan 15 gündür randevu almaya çalışıyorum ama maalesef başarılı olamadım. Yoksa genpa teleservice olayına hiç girmeyecektim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasqutin kullanıcısına yanıt
    forumda konu var apple randevu yardımlaşma diye orda arkadaşlar kendi randevularını ücretsiz veriyor bazen ordan yardım isteyebilirsin hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realite90

    forumda konu var apple randevu yardımlaşma diye orda arkadaşlar kendi randevularını ücretsiz veriyor bazen ordan yardım isteyebilirsin hocam.

    Bi arkadaş sağolsun yarın için randevusu varmış paylaştı yarın gideceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple cihazlara artık genpa bakmıyor. iPhone 6 cihazlar Vodafone yada Türkcell den alınması fark etmez KVK Teleservice Başarı gibi servislerin hepsi bakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık girişini, kürdan gibi ince uzun bir şeyle temizlemeyi deneyin. Zamanında iPhone 4S'im de kulaklığı algılamıyordu. Bu sayede düzelmişti.
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Genpa daha dün 6s'imi yenisiyle değiştirdi.
  • guncevari kullanıcısına yanıt
    Trabzondayım soluğu genpada aldım artık apple cihazlara bakmıyoruz cevabı aldım. Daha öncede genpada iPhone 6 değişimi yaptım ondan Oray'a gittim. Hatta apple standını kapamış ve kapılardaki tüm apple logolarını da sökmüşler. KVK ya yönlendirdiler. Benimde cihazım 3 gün önce KVK da değişti. Ben bana genpanın söylediğini diyorum. Genel olmaması çok saçma ya bakılır ya bakılmaz. Burda bakmıyorlar. Enteresan

    Evet biraz araştırdım ve genpa ile servisliklerini iptal etmişler fakat bazı illerde hala bakıyormuş fakat 3 ay içinde tamamen genpadan çıkacakmış. Zaten apple resmi internet sitesinde de apple destek bölümünde adımları izleyince teknik servisler kısmından genpa yı kaldırmışlar şimdi baktım. KVK gelmiş. Fakat dediğiniz gibi şuanda bazı illerde genpa bakıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 8 Ocak 2016; 23:58:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye cihazları için distributor farkı kalktı. İstediğiniz herhangi bir servise gidersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.