Şimdi Ara

Vodafone'da yanlış tarife sıkıntısı.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxco

    Ben burda bir dolandırma görmedim. Var diyorsanızda sizi vodafone değil, o bayi dolandırmış.

    Hocam arkadasımız 1500dakikayı 30 liraya almak isterken 1000dakikayı 45liraya almiş.

    Bilinçli yapılmışsa bu dolandırıcılık olmuyor mu?

    İyi niyetli davranalım hata diyelim;bayiinin yaptıgı hatadan operatorler sorumlu degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bende dolandırıldım. BTK vodafone'a gönderiyor, vodafone cevap veriyor. Onlarda çözume yonelik degil geeçiştirmek için. Elinizde imzaladıgınız kopyası lazım. Ben kaybetmiştim tekrar istedim vermediler, kendi kendilerine tarife değişikliği yapıyorlar, fatura şişiriyorlar. İmzaladıgım kagıdın kopyasını isteyeceğim tekrar BTK'dan bakalım nolacak? Bİde bunun ustune ödediğim faturayı sistemde gozukmuyor diye tekrar ödettiler ama allahtan onun silibini buldum şimdi onu geri almak için ugrasıyorum. Lanet olsun nerden bulaştıysam bu vodafonea
  • Arkadaşlar Vodafone bayisi tarafından yanlış bir tarifeye kaydolunmak suretiyle dolandırıldım. Daha sonra düzeltilecek bahanesiyle ve yaptığım şikayetler neticesinde bu süreç 4 ay 1 haftayı buldu ve 5. ay faturası + taahütü bitirmem dolayısıyla 2 hattımla toplam 400 TL zarara uğradım. İyi niyetimden dolayı ve küçük esnafa para kazandırma amacıyla böyle bir dolandırıcılığa maruz kaldım. Vodafone'da "belgeleriniz inclendi hata yoktur" lafından başka hiçbirşekilde muhattap olmadı. BTK şikayetimde de aynı şey sözkonusu oldu. Vodafone bayilerine girdiğimde her seferinde biçok kişiyi aynı şikayetlerle bayilerde kavga içerisinde olduklarını gördüm. Tüm dolandırılan arkadaşlar dava açalım hakkımızı arayalım, gerekirse Vodafone'u Türkiye topraklarından çıkartalım. Desteklerinizi bekliyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_81782306/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 26 Eylül 2013; 13:59:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tplatpla01
    Ya işte ben küçük esnaf kazansin diye caddedeki bir bayiden üye oldum. Onlarda vodafone bayisinin alt bayisiymiş. Güler yüz vs. vardı konustuk tamam dediler ben ve annem imzaladık, imzalarken kagıda bakmadık bile. Ama burda karsı tarafın iyi niyeti yok adamlar değiştirmiş olabilir. Zaten fatura gelince gittik hata yapmışız gelecek ay geçecek dediler ama 2 aydır geçmedi. Zaten vodafone'a da mail attım sonuç alamayınca bende artık tüketiic hakları vs. basvurcam hepsine. 10 milyon kişiye böyle 15 tl dolandırsalar ayda 15 yılda 180 tl eder. 10 milyonla çarpın adamların vurgunu zaten ortada

    Alt bayiler bana kızacaktır belki ama ben asla alt bayiden işlem yapmam. Vodafone silver, Turkcell mavi nokta v.s. bunlar hep alt bayi ve hatalı işlem yaptıklarında bu işten sıyrılma şansları daha büyük.

    İşlem yaparken her zaman ana bayide ve özellikle büyük bayilerden yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Genelde en iyi ana bayilerde AVM içerisindeki bayilerdir. Operatörler AVM içerisindeki bayilere operatörün reklamını da yapıyor gözü ile baktığı için genelde AVM içerisindeki bayilerde işten iyi anlayan personeller olur.

    Ön ödemeli hat için işlem yaptırıyorsanız belki çok sorun olmaz ama işin içine faturalı hat girince bırakın küçük esnaf kazanmasın. Özellikle taahhüt verecekseniz abonelik sözleşmesini mutlaka okuyun ve sözleşmenin en üst kısmındaki tarife adına dikkat edin. Bu tarife kısmının mutlaka siz bayideyken yazılmasını isteyin.

    Ufak bir hatırlatma daha yapayım. Hat açmak için kimlik fotokopiniz istenecek, fotokopiyi kendiniz çektirin ve fotokopinin altına "05............ numarası için ../../2013 tarihinde yaptığım başvuruda kullanılmak üzere bayiye teslim edilmiştir, ....... tarifesine geçiş için kullanılacaktır ve bu taşıma sırasında kullanılabilir" yazın. Bu yazı dışında kimlik fotokopisinin boş kalan diğer kısımlarına çizgi atın ve boşta kalan kısımları doldurun. Ayrıca kimlik fotokopisinin en yüzünde fotoğrafın üstünde kalan kısma (sol kısma) günün tarihini atın.

    Bu dediklerimi uygularsanız genelde sorun yaşamazsınız. Burası Türkiye, iki güler yüze, hoş sohbete güvenmeyin. Hayatta güvenilebilecek insanlar sadece ailenizdir, geri kalanlar para söz konusu olduğunda her şeyi yapabilir.




  • Arkadaşlar BTK'da 100 binlerce vodafone şikayeti olmasına ragmen vodafone TC Vatandaşlarıyla dalga geçmeye devam ediyor. Herkes birleşip hakkını ararsa, birlik ve beraberlikle bunları bu ulkeden kovabiliriz. Malesef devlet hiçbirşey yapmıyor bunlara
  • DİKKAT Arkadaşlar sakın faturalı hat almayın. Sadece vodafone değil tum operatorler biçok şekilde dolandırıcılığa başlamış. Çok buyuk bir vurgun söz konusu. Faturalı hattı olanlar hemen faturasız hatta geçin. Yoksa bir anda faturanızda internet kullanımı vb. adı altında çok buyuk meblağlarla karsılasabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.