Şimdi Ara

Vodafone 18.000 lira fatura geçirdi bana (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
13.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Kendin kullanacaksanız faturalı kullanın hata yapmazsanız bişey olmaz. Eş çocuk anne kullanacaksa,ben onlara Akıllı faturalı Maksi Plus paketi hariç kullandırmıyorum ve kullanımlarını günde 2 kere uygulama üzerinden kontrol ediyorum. Faturasıza geçip,oradan maksi plus paketine geçin 10 gb +hediye gb ile idare edebilecekseniz. Artık faturasızlar kazık fiyat olacak belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım hat kapanmasın diye fatura ödeyeceğinize hattı başka operatöre taşıyıp vodafoneye itiraz mahkeme dava aşamalarına geçseydiniz.madem telefon sizin için önemli kapalı beklemenize gerek yoktu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışı yapan bayide evraklarda ki imzanın size ait olmadığını ispatlamanız yeterli. O bayinin bayiliğini elinden alırlar,öttürürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimliğiniz ile hangi bayilerde işlem yaptırdıysanız oraya gidin suçlu oradan çıkacaktır . Bir tomar evrağa imza atmış olmanız lazım . Hiçbirinde sizin imzanız olmayacağı için direk savcılığa verin işlemi yapan bayiyi . Sonucunda o personel bulunup secde ettirirsiniz.
  • Tüm mesajları okumadım.konu çok basit.derhal dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunmak gerekmekteydi. Satış varsa fatura olmalı.bu gibi firmalar faturasız 1 kuruşluk işlem yapamaz.Ancak dikkat edin sahte fatura olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone’a numaramı taşırken gelen görevli kuryede beni özel numaradan arayıp kimlik fotokopinizi sisteme yükleyemedim bana Whatsapp’tan fotokopiyi atar mısınız demişti işkillenip müşteri hizmetlerini aradığımda da kesinlikle atmayın dedi ve 1-2 gün sonra hattım açılmıştı. Dikkatli olmak gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafona geçiş yapacaktım bu şekil dolandırıcıl yaptıklarını bir kaç yerde okudum ..son olarak bir arkadaşımında mağdur olduğu duyunca anında vaz geçtim ...arkadaşımda kontorlu hat varken kendiler faturalıya çevirmişler habersiz ve binlerce lira fatura çıkarmışlar ..tabi mahkemlikler hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. Yakın bir arkadaşımın başına da geldi bu olay. Kendisinin bilgisi dışında cihaz alınmış, yeni hat alınmış. 4-5 yıllık bir mevzuydu sanırım. Kendisi de gitmedi savciliga vs kaldı öyle dosyası.
  • asla bayiden işlem yapmayın her zaman online ile taşıma yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    asla bayiden işlem yapmayın her zaman online ile taşıma yapın.
    Online dan işlem yaparak numara taşıma yaptım Turkcell den, ama gelen kurye arkadaş gene kimliğimizin fotoğrafını çekip tabletten sisteme yükleme yapıyor. Bu aşamada kendiside bizim kimlik bilgilerimizi istese kötüye kullanmaz mı ? yani online üzerinden yapılan işlemlerde de gene hat kapımıza geldiği için işlem genelinde böyle yürüyor. Bence biraz vicdan ve onur meselesi, karakter meselesi bu durumlar yoksa yapılmak istense iki taraftan da yapılabilir böyle düzenbazlıklar bana göre. Allah bizi böylelerinden korusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahinn2255 -- 3 Ağustos 2020; 15:55:49 >
  • hocam online taşıma nasıl oluyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem-35

    hocam online taşıma nasıl oluyor...
    https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/

    Bu link üzerinden numara taşıma veya yeni hat talep edebiliyorsunuz gerekli bilgileri dolduruyorsunuz teyit için arama yapıyorlar size teyidinizi aldıktan sonra geçmek istediğiniz tarifeyle ilgili bilgiler veriliyor ve ek faydalar hakkında bilgilendiriliyorsunuz daha sonrasında da adresinize kurye yönlendiriliyor kurye gelmeden önce mutlak sizi arıyor ve evde olup olmadığının teyidini alıyor müsait değilseniz başka bir güne randevu belirleniyor aynı sistem diğer operatörler içinde geçerli geneli böyle yürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahinn2255 -- 3 Ağustos 2020; 15:59:1 >
  • Kardeşim en yakın zamanda savcılığa şikayet et dolandırıldim kimlik bilgilerim 2 3 sağsa verilmiş yada sizdirilmis üzerime telefon alınmış hangi bayi yaptıysa bilmiyorum de bana meblağı zorla ödeptirip sonra şikayetçi olursun deyip üzerinden savuşturdular de kamera kayıtları silinmeden başvur 15 30 gün içinde siliniyor yoksa paran gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahinn2255 Ş kullanıcısına yanıt
    tşk.ler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertugrul_121

    Kardeşim en yakın zamanda savcılığa şikayet et dolandırıldim kimlik bilgilerim 2 3 sağsa verilmiş yada sizdirilmis üzerime telefon alınmış hangi bayi yaptıysa bilmiyorum de bana meblağı zorla ödeptirip sonra şikayetçi olursun deyip üzerinden savuşturdular de kamera kayıtları silinmeden başvur 15 30 gün içinde siliniyor yoksa paran gider
    Arkadaşa katılıyorum. Bir an önce savcılığa şikayette bulunun derim. Ayrıca yararlanmadığınız kampanya ve hat üzerine almadığınız cihazlardan dolayı neden faturanıza ek bu yüksek meblağı ödeyesiniz ki faturanızı ödeyin ondan sonra şikayetçi olursunuz diye bir mantık mı var ödediğiniz an bu durumu kabul etmiş varsayılmazmısınız ? bir an önce şikayette bulunun ki süreç olabildiğince hızlı ilerlesin.
  • geçen ay vodefondan faturasız hat taşıdım, hat taşıma işleminde kimliği verdim bana doğum yerini sordu hiç imza yok evrak yok ve bir dakika içinde sim kartı verdi işlem tamam ama turkcelde on yere imza atıyorsun ...
    bence faturalı hat taşımada biraz dikkat edilecek gibi görünüyor... bu ay faturalı turkcel hattım taahütü bitiyor, benim paket yok başka kazık paketler çıkarmış bimcell düşünüyorum zaten evde sınırsız internet var böylecd kafam rahat olur diye düşünüyorum....
    bu olayda hat taşınırken imza var mı yoksa benimki gibi taşıma oldu çünkü iki telefonu alırken bir sürü imza atması lazım hakim imza karşılaştırması isteyebilir ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zileli1 Z kullanıcısına yanıt
    Dostum Vodafone bayisi yapar bu işi , defalarca yaptılar yapmaya da devam edecekler.
    Forumda konusu açılmıştı , yakınımın da başına geldi. Cihaz teslimi sırasında teslim tutanağı gerekiyor , evraklar imzasız ama Vodafone sallamıyor bayi ile çöz diye diretiyor , faturanı da ödemezsen hemen hattı kapatıp bir süre sonra icra takibine başlar .
    Vodafone u arayıp hangi bayiden cihaz alındığını öğren ve hemen savcılığa suç duyurusunda bulun.
    Olay tabi ki para ama senin üstüne gözüken iki telefonu şu an kim kullanıyor , ne amaçla kullanıyor o da önemli. İmei bilgilerini alıp telefonları da mümkünse kullanıma kapattır.
    Sen bayiyi savcılığa verdiğin an bayi çözüm için Adım atacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell'in gözünü seveyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz verdik oldu bitti diye bir olay yok. Adınıza faturası kesilmiş olması gerek bu cihazların. Gelir idaresi başkanlığı Web sitesinden adınıza düzenlenen e-faturalara bakınız.

    Sonrasında bu cihazların imeileri de faturaya yazılmak zorunda.

    Bu işlemi yapan kişi kolayca tespit edilip nitelikli dolandırıcılık suçundan içeri bile atılabilir. Öyle basit bir konu değil.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.