Şimdi Ara

vlc playertda ileri alma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar vlc playerla bi şey izliyorum filmin ortalarına bakmak istedim mesela mause ile tam ortaya tıklayarak film şeridini ortaya alınca görüntü donuyo bunu nasıl halledebiliriz?

    şimdiden çok teşekkür ederim.



  • o vlc ile ilgili olmaması lazım seyrettiğin video dan kaynaklanır genelde. WMP de seyredemediğim videolar da vlc player ı kullanıyorum ama ileri alırken sorun çıkartıyo. Diğer videolarda herhangi bişey yok. bu senin için çok önemli ise seyrettiğin video nun formatını değiştirmen geriyo. allok video to mp4 converter var benim kullandığım. video yu xid veya divx ile yeniden düzenlersen sorun kalmaz. bide bilgisayarını özellikleri düşükse olabilir.
  • Bu durum büyük olasılıla videonun codecleri ile ilgili.Codeclerin pek çok versiyonu var.K-lite codec pack ve media player classic kullandım.Şu an laptopumda VLC media playeri ben de kullanıyorum.Çözemediği video yok gibi.Ama bazı videolarda söylediğin şeyi yapıyor.Bu durum sadece VLC de değil media player classicte de oluyor farklı videolarda.Bu tamamen videonun codec yapısıyla ilgili bir durum.Codecler o kadar karışık ve çeşitli bir konu ki,bu çeşitliliğin içinde videoları seyredebilmeme şükrediyorum.

    Diğer bir yol yukarda arkadaşın dediği şekilde filmin formatını başka bir formata encode etmek.Bu şeklide sistemindeki codecler kullanılacağından daha sorunsuz seyredersin.Senin sorunsuz seyrettiğin videoyu bir başkası takılarak seyredebilir.Codecler böyle bir şey işte.
  • Merhaba arkadaşlar, yüksek grafik işlemcili, yeni model bir laptop kullanıyorum. (Monster Abra A5 V15.2)

    Fakat ister HD olsun ister SD, bütün videolarda İLERİ SARDIĞIMDA TAKILMA - DONMA PROBLEMİ yaşıyorum. K-Lite Codec, VLC vs. gibi uygulamaları denedim. Ama birkaç format dışındaki bütün formatlarda yaşıyorum bu problemi. Ne yaptıysam olmadı, ayarlarını yaptım, grafik işlemcisiyle başlattım ama olmadı. Windows'un kendi Filmler ve TV uygulaması ileri sararken çoğunlukla problem çıkartmıyor ama harici uygulamalar çıkarıyor. Çok garip bir durum.

    Lütfen bir bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • fatihyurt55 kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de var güçlü bir bilgisayar kullanıyorum ve VLC de videoyu fare ile ileri almak istediğim de 1-2 saniyelik bir takılma oluyor ama windows un kendi uygulaması olan filmler ve tv de olmuyor o su gibi akıyor, eski laptopumda böyle bir sorun yoktu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.