Şimdi Ara

Vlc Media Player (64bit)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden k-lite paketi kullanıyordum ve son zamanlarda sıkıntı yaratıyordu. Uzun zaman önce vlc denemiştim. O zamanlar altyazılar çok kalitesiz görünüyordu ve playerda birçok problem vardı . Geçenlerde hazır k-lite sıkıntı yaratmaya başladı fırsat bu fırsat bir şans vereyim dedim ve 2.0.5 64bit versiyonunu indirdim ve gayet memnun kaldım. Altyazı sorunu falan kalmamış. Altyazılar sorunsuz ve gayet güzel görünüyor. Her türlü formatı bildiğiniz gibi sorunsuz oynatıyor zaten. Tek sorun ileri geri sarma yaparken biraz yavaş olması ve pause yapıldığında iki saniye kadar bozuk seslerin gelmesiydi.

    Bugün 2.0.6 linux sürümü çıktığını farkettim. Videolan dizinini kurcalarken windows için 64bit versiyonun da 2.0.6 numaralı sürümünün çıktığını gördüm. Hemen indirdim ve denemelerimde ilk farkettiğim şey ileri geri sarmadaki yavaşlığın ortadan kalktığı. Anında ileri geri yapılabiliyor ve ileri geri yaparken herhangi bir bozukluk, cızırtı falan yok. Ve gene pause yapıldığında 2.0.5 sürümde yaşanan bozuk ses gelme sorunu 2.0.6 da giderilmiş.

    Gerçekten çok memnun kaldım ve bu kaliteyi korursa uzun süre vlc`den şaşmam.

    Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu sürüm deneysel diye geçiyor ama izlenimlerime göre oldukça stabil ve herhangi bir problem yaşamadam kullandım.

    İndirme linki:http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/2.0.6/win64/vlc-2.0.6-win64.exe

    Not: Şu an 2.0.6 32bit versiyonu dizinlerde yok. Yakında sitesinde yayınlanır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 10 Nisan 2013; 2:10:17 >



  • Sağolasın vlc 64 bit sürümünün olduğunu bilmiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.