Şimdi Ara

Vivo, yaklaşmakta olan Origin OS'un çıkış tarihini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Vivo'nun "orijinal işletim sistemi" anlamına gelen Origin OS adlı yeni bir sistem geliştirdiği söylentileri Vivo'dan gelen resmi açıklama ile kesinleşti.



    Şirket, posterlerinde 'Cesur Yeni Dünya' sloganına yer verdiği Origin OS'u, 19 Kasım'da gerçekleştirilmesi planlanan Vivo Geliştirici Konferansı'nda tanıtacak. Origin OS'un ilk olarak Vivo X60 cihazlarında yer alacağı düşünülüyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta depolama alanı yönetimi artık daha kolay



    Android'den kolay geçiş sağlanacak



    Birkaç kaynak, Origin OS'un UI stilinde büyük bir değişiklikle geldiğini ve test edilen sistemin yerleşik bir Android ve Origin OS anahtar düğmesi olduğunu, yani kullanıcıların Android işletim sistemi ile Vivo'nun kendi arasında kolayca geçiş yapabileceğini ortaya koydu.



    İki sistem arasında kolay geçişin olması, Origin OS'un Android işletim sistemini tamamen ortadan kaldırmayacağına ve kullanıcıların, en azından başlangıç ??aşamalarında daha rahat oldukları işletim sistemini seçebileceklerine işaret ediyor.



    Origin OS'da yapılan belirli değişiklikler hala bir sır olarak kalmaya devam ediyor ancak Weibo kullanıcılarının birkaçı Origin OS'un nispeten büyük bir değişikliğe sahip yeni bir UI stiliyle geleceğini belirtti.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/vivo_confirms_originos_debut_is_taking_place_on_november_19-news-46137.php







  • Çinliler Amerikan yazılımlarını da bitirmeyi kafaya koymuşlar. Yapabilirler mi? Kaliteli bir iş her şeyin yerine geçer. Ama Çinde yazılım konusunda o kalite anlayışı var mı tartılılır. Kalite biraz da kültürle, dünyaya bakışla alakalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok cesur ama bir o kadar da mantıklı bir girişim olmuş. Başarılı olmasını canı gönülden istiyorum.

  • yenilik herzaman iyidir lakin bu tür şeylerin en büyük sorunu uygulama geliştiricilerini cekmek oluyor kimse sadece bir firmanın kullandıgı telefona uygulama cıkarmıyor heleki bu cihaz sadece belli ülkelerde satılacaksa ortak geciş güzel olmuş cift sistem hangisini istersen kullan en azından bazı yenilikler gelir bu cinlilerden...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.