Şimdi Ara

Vivo V15 Pro modelinin canlı görüntüleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Vivo, V15 ve V15 Pro modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sürekli farklı sızıntılara konu olan akıllı telefonlar hakkında neredeyse tüm bilgiler öğrenildi. Son sızıntıda ise V15 Pro modeli çalışır halde görülebiliyor.

    Ayrıca Bkz.Çinli akıllı telefon üreticileri Avrupa pazarını fethediyor

    Tamamıyla çerçevesiz ekran


    V15 Pro’da bulunan açılır kapanır kamera mekanizması sayesinde ekran üzerinde herhangi bir çentik bulunmuyor. Bu da diğer akıllı telefonlarla kıyaslanınca tam anlamıyla çerçevesiz bir ekran deneyimi yaşatacağını bizlere gösterdi. Ortaya çıkan fotoğraflar mavi renkli modele ait ancak özel olarak tasarlanmış kırmızı renk seçeneği de bulunuyor.



    V15 Pro’nun arka tarafına baktığımızda üç sensörden oluşan kamera paketini görüyoruz. Bunun dışında arka kapak üzerinde başka bir şey yer almıyor. Yani ekran üzerinden parmak izi okuma teknolojisine sahip olacağını söyleyebiliriz. İlginç bir şekilde SIM kart girişi cihazın alt tarafına konumlandırılmış.



    V15 Pro, 6.39 inç Super AMOLED ekran, 6 GB RAM, 128 GB depolama, 48 MP + 8 MP + 5 MP arka kamera, 32 MP ön kamera ve 3700 mAh batarya gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. İşlemci seçimi ise fiyat etiketi düşünülerek Snapdragon 675’den yana yapılmış. V15 ve V15 Pro modelleri 20 Şubat tarihinde tanıtılacak.




  • 1.yıldan sonra teknik servisler kamera motoru şikayetleriyle dolmaya başlar.

  • Şu telefonları hayvan gibi büyük yapan firmaları gidip tokatlamak istiyorum slenderman mı kullanacak bu telefonları

  • Herşey iyi güzel de Pro dediğin modele 675 koymak ne kadar doğru acaba? Bence isimde bir sıkıntı var habere girmeden önce 855 filan bekliyordum. İyi bir fiyatla girerse çok satacak bir model olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce videosu bile çıkmış.https://youtu.be/QVgMkXwyMNc

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekranda ki siyah çerçeveler ne olacak peki

  • vivo, oppo güzei tasarım olarak güzel cihazlar çıkarıyorlar ama romunda güzelim dilimiz Türkçe'yi koymadıkları sürece alınmaz. (Türkiye de satılan oppo hariç, diğer ürünleri) meizu ve xiaomi yi örnek alsınlar !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.