Şimdi Ara

%10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Özel kampanyalarla!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
151
Favori
213.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak?

    Dizaynı NASA tarafından yapılan milyonlarca açık hücreden oluşan özel visco süngerden oluşur. Bunun yanında 5 farklı bölgeli Paket Yay sistemi ile vücudunuzun her bölgesine ayrı ayrı destek sağlar. Visco sünger ve paket yay sistemlerinin kombinasyonu ile başka hiç bir sistemde bulunmayan tam ortopedik özelliğine kavuşur. Paket Yay sisteminde her bir yay kendi içinde bağımsız hareket ettiği için partnerler yataklarında uyurlarken dönüşlerinde birbirlerinin hareketlerinden etkilenmezler. Piyasada kullanılan sıradan yayların sırt, bel, boyun ve eklem bölgelerine yapmış olduğu olumsuz basınçlar, paket yay sistemi ile ortadan kalkar ve size derin bir uyku sağlar.

    Kampanya içeriği;
    1- Tek kişiliklerde bir, çift kişiliklerde iki adet Visco Theraphy Spa yastık hediyesi (https://www.kargibi.com.tr/visco-theraphy-spa-yastik )
    2- Türkiye’nin her şehrine kapıya kadar ücretsiz teslimat ve kargo firması seçme seçeneği (MNG, Ceva ve Aras)
    3- Kampanyalı indirimli fiyatlar
    4- Normal kampanya kapsamında İstenildiği takdirde ViscoPedic yastık-ları adet başı 30 TL farkla, ebat olarak biraz daha büyük Visco Cool Yastık ile değiştirebilme imkanı sunmaktaydık ancak, genişleterek bunu ücretsiz sunuyoruz; hem de Visco Theraphy Spa yastık hediye ediyoruz.
    5- Kargibi.com.tr 'den çok uygun taksitlendirme ve erteleme imkanları
    6- İki (2) yıl garanti ve 14 gün koşulsuz iade hakkı



    Kargibi.com.tr'den taksitlendirme yaptırabileceğiniz banka kartları:

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!




    Derhal yararlanabileceğiniz ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak ölçüleri ve linkleri;

    Kargibi sitemizde ViscoPlus linki bütün ölçüler için aynıdır, ölçü seçimi siteden yapılmaktadır, ViscoPlus linki:https://www.kargibi.com.tr/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
    Kargibi sitemizden 30 TL farkla Visco Cool model visco yastığa sahip olmak için fark linki:https://www.kargibi.com.tr/visco-cool-yastik-2





    Detaylar

    Sağlıklı ve Kaliteli Bir Uyku!
    Daha dinç bir hayat için uykumuzu almamız ve yatağımızın ortopedik olması çok önemlidir.
    Sağlıksız yataklarda geçen uykular bel ağrılarına, yorgunluğa sebep olup hayat kalitemizi düşürmektedir.
    Günün yorgunluğunu mükemmel bir yatakta uyuyarak atıp bir sonraki güne dinç ve mutlu bir şekilde başlayabilirsiniz.
    Uzay teknolojisi ile üretilmiş Visco Plus ile uyuduğunuzda, sabah kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedecek, güne zinde başlayacaksınız.
    Tam ortopedik Visco Yataklar bir önceki günün yorgunluğunu tamamen silecek ve daha kaliteli bir güne merhaba diyeceksiniz.
    Bu muhteşem yataklar sadece size özel olarak üretiliyor ve müthiş bir indirimle kapınıza kadar geliyor!
    ViscoPlus'la Uykunun Tanımını Öğrenin!
    Sabahları dinlenmiş, kesintisiz uyku sağlanmış bir halde uyanmak hiç de zor değildir. Paket yay teknolojisi ile visco süngerin bütünlüğünün verdiği konfor- bizimde tecrübelerimizle birleşince ViscoPlus model dinlenmiş olarak uyanma, doğru kan akımı sağlamaktadır. Bölgesel dokunuşu bu başarının temelinden biridir.
    ViscoPlus model - baş, omuz(kürek kemikleri), bel boşluğu, bel, ayak bölgeleri olmak üzere 5 ayrı bölgesel basınca sahiptir.
    Tam ortopedik oluşu, bölgesel torba yay(pocket spring) ve visconun verdiği konfor ile güne zinde, dinç başlama olasılığınız çok yüksek. Ayrıca kılıflı havlu kumaşı ile rahatlıkla yıkanabilmekte, hijyeni ilk gün alındığı gibi korunabilmektedir. ViscoPlus kullanan müşterilerimiz uykularında yüksek verim aldıklarını belirttiler. Paket yay sistemi : Yarı-ortopedik ve Tam-ortopedik olmak üzere sınıflandırılabilir. Sitemizde de gördüğünüz paket yay teknolojisi kullanılan yataklarda Tam-ortopedik(bölgesel) paket yaylar kullanılmıştır, yani tüm bedeniniz Tam-ortopedik paket yay sisteminde uyku seyir eder.
    Bel ağrılarınızın, boyun ağrılarınızın ve dolaylı ağrıları giderilmesi ve uyumanız gereken süreyi azalttığını tespit edilmiştir.
    ViscoPlus modelde dönmenize gerek yoktur. Gece hangi pozisyonda yattıysanız sabah kalkınca aynı pozisyonda uyanma ihtimaliniz çok yüksektir.
    ViscoPlus hem paket yay teknolojisine sahip hem de visco sünger içerdiği için terletme oranı minimize edilmiştir. Ne sert ne de yumuşak; orta ideal sertlikte bir modeldir, içine gömülmez ve yataktan kaynaklanan terleme yaşamazsınız.

    Visco sünger tam olarak ne sağlıyor, normal(HR) süngere göre farkı nedir? Elini bastırınca iz çıkıyorsa kaliteli, çıkmıyorsa kalitesiz midir?

    Öncelikle Visco : İçerisinde gelişmiş kimyasallar bulunduran, basınç emici ve şekil alıcı bir endüstriyel üründür. İlk olarak NASA'nın mekik içerisinde kalkış anında ve atmosfere giriş anında astronotların omurgalarına binen yükün azaltılması amacıyla üretimine başlanmış daha sonra ise endüstriyel ortamda yastık ve yatak gibi alanlarda kullanımına başlanmıştır.
    Hücrelerinin daha yoğun olması sebebiyle bir süngere nazaran daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olmasının yanında yatakta ve yastıkta kullanıldığında kan dolaşımı ve bazı fiziksel rahatsızlıklara karşı avantajlı olduğu noktalar mevcuttur. (Kaynak: Vikipedi)

    Normal süngerlere göre verdiği tepkime tamdır ve hazmedicidir. Yani şöyle özetleyeyim; visco süngere yukarıdan bir bilye bıraktığınızda zıplama yapmayacaktır gelen kuvveti içine hazmedecektir, süngerde ise tepkime dışa dönük olacaktır bilye zıplayacaktır. Bu da omurganın şeklini almasına ve onu rahatsız etmemesine sebep sağlayacak ortopedik anlamda büyük fark oluşturacaktır.
    Genellikle viscolar üzerlerine el bastırınca el izini almaktadırlar. Fakat her visco her zaman aynı tepkiyi vermeyebilmektedir. Bu durum sıcaklık ve sertlik koşullarından kaynaklanmaktadır. Visconun bedenin şeklini alması ve bedeni sarması en önemli etkendir.

    Sıcak iklimli bölgelerde ViscoPlus terletir mi?

    Orijinalden alıntı: kargibi
    Orijinalden alıntı:
    Bende su anda visco yatak kullaniyorum.Antalya'da yasiyorum yazin malumunuz Antalya cok sicak , visco yatak vucudumu kapladigi icin yazin cok sicak oluyor.Sizin viscoplus yataginizdan alsam ayni problemi yasarmiyim.boyum 1.70 kilom 66 .

    Merhabalar,
    Akdeniz bölgesinden başlıca Mersin, Antalya şehirlerimizden bir çok müşterimize yatağımızı ulaştırdık, hiç bir problem, özellikle terletme yaşamadılar. Çok düşük bir ihtimal terletme oluyor derseniz kılıf değiştirme veya başka çözümler düşünebiliriz. ViscoPlus model isteğinizi karşılar, rahatlıkla düşünebilirsiniz.
    Daha başka soracaklarınız olursa veya diyecekleriniz, cevaplamaktan memnun kalırım.


    ViscoPlus model sağlıklı mıdır? Visco ürünlerin kanser yaptığı söyleniyor?

    Evet. Sağlıklıdır.


    Orijinalden alıntı:

    Visco yatakların kanser yaptığı söyleniyor. Bununla ilgili açıklamanız nedir? Link aşağıda

    http://www.borsafan.com/vb/showthread.php?t=6127




    Orijinalden alıntı: kargibi

    Merhaba,

    Belirttiğiniz yazıyı türkçesi ve ingilizcesiyle okudum. Visco materyali ilk çıktığını zamanlar bir takım sorunlar yaşattı, doğrudur. Fakat her malzemenin, zamanla yapılan çalışmalar sonucunda 'standardizasyon' edilmesi sağlanmaktadır. '14 yılı, günümüzde visco neredeyse tüm risklerini gidermiş bir şekilde karşımıza çıkmaktadır.

    Aslında visco sünger sağlığa faydalıdır. Fakat satın alacağınız visconun insan sağlık standartlarına uygun olup olmadığını anlamak için sertifikalara ihtiyaç vardır, ancak öyle anlaşılmaktadır.

    Biz viscolarımızı üretmek yerine bilinen, meşhur üç büyük firmadan temin ediyoruz; visco sertifikamız:https://www.kargibi.com.tr/dosya/icerik/IMG3513.jpg . Testleri yapılmış ve pozitif sonuç alınmıştır.

    Visco, eğer dediğiniz gibi baştaki çıktığı gibi kalsaydı; dünya yatak pazarında bu kadar yer almazdı. Şimdi neredeyse bütün uyku ürünlerinde visco ile karşılaşıyoruz. İçiniz rahat olsun.

    İyi araştırmalar dileklerimle.


    ViscoPlus modelin visco katmanını artırmak gerekli midir, sorun veya azlık teşkil eder mi?

    Ar-ge ve diğer bütün takım organlarımız tarafından incelenip uygun görülen ViscoPlus model beş(5) cm viscolu olan modeldir.
    ViscoPlus yapısında ki pocket spring teknolojisinin üstüne maksimum 8 cm kalınlığında Visco kullanılmalıdır aksi halde sadece visco yatak halini alabilir. Bu göz önünde bulundurulduğu takdirde herhangi bir problem oluşturmaz, bütün bozulmaz.

    Lateks modelleriniz var mıdır, tavsiye eder misiniz?

    Türkiye'de ki hava koşullarının dünya ortalamasına göre gayet yüksek olduğunu biliyoruz. Lateks genellikle soğuk ülkelerin tercih ettiği süngerdir. Kanada başta olmak üzere.. Öte yandan, alerji problemleri hala çözülmüş değildir.
    Türkiye'de ki müşterilerimize lateks sunmuyoruz, sunduğumuz kıtalar genellikle Avrupa ve Amerika ağırlıklıdır.

    Neden ‘Pocket Spring Teknolojisi’ ile birleştirilmiş, Visco yatak tavsiye ediyorsunuz? Sizin açınızdan komple visco olan yataklara göre bir avantajı mı vardır? Kaç adet torba yay olmalıdır?


    hocam peki sizin yatakta viskonun altında yay olması daha mı iyi? ne faydası var?
    yoksa yayın maliyet avantajı mı var komple visko olan yataklara göre?


    Merhaba,
    Şu anki yatak teknolojilerine göre sadece Visco içeren yataklar tercihimiz değildir. Torba yay yabancı lisanıyla pocket spring teknolojisi en uygundur. Üstünede Visco konforu sağlamak ve beden dengesini oturtmak için visco katmanı konulur. Elbette altında pocket spring teknolojisi içeren yataklar modeller bizim açımızdan daha iyidir. Çünkü visco sadece bedenin şeklini alır, pocket spring ise hem şekil alır hem basınç uygular. Her ikisinide ayrı ayrı 5 bölgeye sağlar. Özellikle Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız için bu tarz modeller gereklidir çünkü bel, boyun problemleri ve diğer eklem ağrılarının oranı diğer ülkelere oranla yüksektir. Bizim bedenimizin hem dengelenmesi hemde şekle girmesi gerekmektedir. ViscoPlus bunu en iyi biçimde sağlar.
    Bizim için fiyat konusunda ve paketleme konusunda elbette sadece visco içeren yataklar daha az maliyetlidir ve daha kolaydır. Yayları sarmak rulolamak her zaman daha zor ve risklidir, tabii ki bütün bunları aşmak imkansız değildir. Öncelikli hedefimiz sağlık sunmak olduğu için fiyat ve diğer zorluklar bizim açımızdan çok da teşkil etmemektir, yeter ki huzuru ve doğru yatağı bulalım.

    Orijinalden alıntı: kargibi

    Merhaba,
    Pocket spring teknolojisi için en az 800+ yay kullanılması gerekiyor diye okudum. ViscoPlus yataklardaki yay adedi nedir acaba?

    Merhabalar,
    ViscoPlus modelinde toplam 806 Adet birbirinden bağımsız paket yay vardır. Pocket springleri beş farklı basınca sahiptir, vücudun her bölgesine beş bölgesel basınç uygular.
    Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım :)


    Sağlık sorunları ve fiziksel endişeler için ViscoPlus model ideal midir? Bel, boyun ve diğer eklemsel fıtıklar için tavsiyeniz ne olur?


    Orijinalden alıntı: kargibi
    Orijinalden alıntı:
    Boyum 1,70, kilo 76. Eşimde boyun düzleşmesi mevcut. Önerdiğiniz ebat ve model yatak hangisidir? Fiyat nedir?

    Merhaba;
    Eşiniz ve sizin için tavsiye edeceğim model ViscoPlus yataktır. 150x200 veya 160*200 ebatta düşünebilirsiniz. Boyun düzleşmesinden dolayı bir müşterimize de bu yatağı tavsiye ettik. Herhangi bir problem yaşamadı, boyun düzleşmesi için idealdir. Yaylar birbirinden bağımsız olacağı içinde uyku seyriniz herhangi bir hareketten etkilenmez.

    Orijinalden alıntı: kargibi
    Orijinalden alıntı:
    Selam
    Annem oldukça kilolu . Sert yatakta yatamıyor . Yumuşak koltukta rahat ediyor. Bel agrısı fazla yok yorulunca oluyor. Ne tavsiye edersiniz??

    Merhabalar,
    Yumuşak koltukta rahat ediyorsa ve belirttiğiniz diğer özelliklere ViscoPlus üzerine araştırma yapmaya yönelebilirsiniz. Ve daha detaylı olarak özel mesaj aracılığıyla benimle yaş-boy-kg ve diğer bahsetmek istediğiniz özelliklerini bildirebilirsiniz. Öte yandan oldukça kilolu ile doktor tavsiyesi almamız gerekebilir, görünmesi gerekebilir. Ardından karar verebiliriz :)

    Soracaklarınız olursa lütfen çekinmeden sorunuz, yardımcı olmaktan memnun olurum.


    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı:

    Merhaba Mehmet Bey,

    Bir Bilgisayar Mühendisliği öğrencisine önerebileceğiniz(satışınızda bulunan) yatak çeşidi hangisidir? Neden bunu belirttim, biraz sırt ağrısı çekiyorum ve bu sırt ağrısının arada bir bilgisayar üzerinde fazla vakit geçirmeme bağlamakla birlikte, yan unsur olarak yatağıma bağlıyorum. Spor yapan birisiyim, o yüzden düzgün uyumam çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Merhabalar,
    Genellikle insanlar artık masa başı işleri daha çok yapar hale geldiler bu yüzdende çok hareketli kalamayabiliyorlar. Bunun oluşturacağı sorunların önüne; yatak faktörü çok rahatlıkla geçebiliyor. Verdiği konfor, sağladığı düzenli basınçlar, aldığı vucüt şekli, tam ortopedik yapısı ve en önemlisi sağladığı düzgün kan akışı bütün bunlar gündelik işlerimizi kolaylaştırmakta ve dinç, zinde bir beden kazanmada en önemli araç halindedir.
    ViscoPlus modelin belirttiğim niteliklerde uzmanlığı tespit edilmiş ve saygıdeğer müşterilerimiz tarafından onaylanmıştır. ViscoPlus model yatak düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla bir bütün halini alır ve boyun, sırt, bel ağrılarının; yataktan gidermesini beklediğiniz beklentilerinizi karşılar.
    Geçen günlerde sizin gibi bir mühendis adayımız daha ViscoPlus model tercih etti. Dilerim konforu yakalarsınız.
    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

    Orijinalden alıntı: kargibi
    Orijinalden alıntı:
    merhaba hayırlı satışlar
    bende bir yatak almayı düşünüyorum konuyu biraz okudum
    öncelikli olarak şunu sormak istiyorum

    çift kişilik bir yatak nasıl kişiye özel olabilir ? yatağın bir kisminda yumuşak diğer tarafında sert yada aynı yaylar mi kullanıyorsunuz ?
    yaklaşık olarak 1.78 cm /90 kg(tabi bunlar sadece benim olculerim) ve boyun düzlesmesi var ve beklentim uyandığımda dinlenmiş olarak , dinç bir şekilde gözümü acabilmek ve yattigimda üzerine yattığım şeye verdiğim rakamı düşünmemek :)
    Nasıl birşey tavsiye edersiniz ?

    Merhabalar,
    İlginiz için teşekkürler.
    Kişiye özel çift kişilik yatak; kişilerin fiziksel özelliklerine göre uygun sistem seçilerek kişilerin yattığı tarafa yerleştirilir. Bir kare düşünün sağ tarafı sert sol tarafı yumuşak gibi; bu şekilde özelleştirilebilir. ViscoPlus modelde bu metod beş bölgeli pocket spring teknolojisi ile ve akıllı visco sünger ile uygulanmıştır. Kişi fiziksel olarak verdiği basıncın karşılığını almakta ve alması gereken tam ortopedik basınca ulaşmaktadır.
    ViscoPlus modelin asıl tarafı visco katmanlı olan ne yumuşak ne sert olan ideal taraftır; diğer tarafı HR süngerli sert taraftır. Paket yaylar olarak taraflarda fark yoktur. Sünger olarak sertlik vardır.
    Fiziksel özelliklerinize göre rahatlıkla ViscoPlus model düşünebilirsiniz. Yüksek oranda, yatak sistemiyle kesintisiz uyku; dinlenmiş olarak güne zinde başlatma konularında uzmanlık ve tam ortopedisiyle sağlık; sunmakta, sağlamaktadır. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla mükemmel bir bütündür, fiyatlar kampanyadadır. Taksitlendirme ve kapıda ödeme imkanları da mevcuttur.
    Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmak isterim.

    -
    Bel, boyun ve diğer bütün eklemsel fıtıklarda ve bu sebepli ağrılarda ViscoPlus uzmandır ve sorunları giderir. Fakat, kısa bir süre önce bel fıtığı ameliyatı geçirmiş veya bel fıtıkları olan müşterilerimize her şeyden önce bir doktordan yatak tavsiyesi almalarını öneriyoruz. Böyle durumlarda yatak seçimi için daha doğru bir adım atmış oluruz. Doktor tavsiyesine göre özel yatak üretimi sağlayabiliriz.

    Rulolama metodu(sarma) Pocket Spring teknolojisinde ve viscoda zedeleme(deformasyon) oluşturur mu? Paketin nasıl açıldığını ve rulodan çıktığını görebileceğimiz görsel var mı? Yatak kaç saat içinde kendine gelmektedir? Rulolu halde maksimum ne kadar bekletebilirim?


    Makinelerimiz ve alternatiflerimiz sayesinde sarılan yataklar asla deformasyona uğramamaktadır. Yaycısıda biz olduğumuz için sorunsuzca sarma işlemini gerçekleştirebiliyoruz.
    Üreticisi olduğumuz paket yayların özünü bildiğimiz için rulolama, paketleme, sarma tekniklerini iyi biliriz, en ufak bir deformasyona uğramadan işlem gerçekleştirilir. Bu konuda bizim tecrübemize güvenin.

    Rulolu halde maksimum 60 gün bekletebilirsiniz, herhangi bir sorun oluşturmaz.

    Saygıdeğer bir müşterimizin ViscoPlus Modeli ve rulodan çıkışını; fotoğraflar ve vidyoyla incelemesi:

    Şimdi incelememize başlayalım
    Yatak kargoya rulolanmış ve vakumlanmış halde veriliyor. Kirlenmeyi önlemek adına vakumlu ambalajın dışında bir katman oluklu karton sarılmış. dışınada bir kat daha poşet yapılarak evinize sıkıntısız bir şekilde ulaşması sağlanmış.
    FLOOD KORUMASI SEBEBİ İLE RESİMLERİN LİNKİ https://store.donanimhaber.com/70/20/ab/7020aba7cca06b2a70dbd1823ef7dbe9.JPG

    dışdaki naylonu açtından sonra karton korumaya ulaşıyoruz bunuda açınca aşağıdaki gibi
    vakumlu ambalajdaki yatağımız karşımızda

    https://store.donanimhaber.com/80/65/c4/8065c410f334b51c4565748fa1c78da7.JPG

    vakumlu ambalajdaki uyarıları dikkate almak gerekli zira oldukca hızlı bir şekilde açılıyor
    https://store.donanimhaber.com/e6/8d/14/e68d14e832f0e723a9600ba6afa8ed79.JPG

    açılış videosu sözüm vardı buyrun :


    yaklaşık 10 dakika kadar sonra yatakda yastıkda aşağıdaki gibi vakumun etkisinden kurtularak tam hacimlerine geri dönüyor

    https://store.donanimhaber.com/5a/7a/15/5a7a151464050d988660c63d9a058fc5.JPG

    visco yüzey (net gösterebilmek adına flaşsız çektim "sarı degildir")

    https://store.donanimhaber.com/7d/0a/75/7d0a75f2870ea84520a16e186ebbd6bc.JPG

    kılıf takıldıktan sonraki hali

    https://store.donanimhaber.com/bf/1f/57/bf1f5703f7dff3aa859056250ac98e6b.JPG
    https://store.donanimhaber.com/6c/81/ac/6c81acd7b8813dfecf54b9edb18b3486.JPG

    hediye yastık vakumdan kurtulduktan sonra

    https://store.donanimhaber.com/84/a3/c0/84a3c04c4ef458644d6f0f83941ed911.JPG



    Ürünlerimin rulolu kargoya teslim edilmiş hali nasıldır? Ürünlerim hangi şekilde gelecektir?

    Ürününüz böyle gelecektir:)

    https://store.donanimhaber.com/2c/9e/4e/2c9e4e31a24f8a22262049bd261a013f.jpeg

    ‘Kargom zarar görmüş halde geldi’ ?

    Böyle bir durumda derhal Kargibi yetkililerini bilgilendiriniz. Anında zarar görmüş ürünlerin değişimi sağlanacak, yenileri gönderilecektir.

    Yataklarınızda Visco koku yapmakta mıdır? Havalandırmamıza gerek var mıdır?

    Normalde visco akıllı süngerler içerdiği maddeler sebebiyle üretim sonrası koku yapmaktadırlar. Yataklarımızda kullandığımız viscolar ilk başlarda koku yapmaktadır, fakat istek doğrultusunda, üretim sıramıza ‘havalandırma’ sürecini de dahil ettik. Tesislerimizde havalandırma işlemini gerçekleştirip müşterilerimize havalandırma İşlemi gerektirmeyecek şekilde ulaştırıyoruz. Yani alacağınız visco ürünlerini havalandırmaya ihtiyacınız yoktur.

    Bebekler ve çocuklar için tavsiye edeceğiniz yatak modeliniz nedir?

    Çocuklar ve bebeklerimiz için HappyBaby ve Ella yatak modellerini düşünebilirsiniz. İki yaşına kadar, herhangi özel bir madde içeren yatak modeli tavsiye etmemekteyim, mesela lateks, visco gibi. Doktorların 0-2 yaş grubu için tavsiyeleri, genellikle, Yarı ve Tam ortopedik yataklardır; bu farkı bebeklerimiz ve çocuklarımız hissetmezler. İki ortopedi de bebeklerimiz ve çocuklarımız için uygundur.

    Yarı ve Tam Ortopedik yatakların farkları şöyledir;

    Yarı ortopedikte tek sertlikte madde ve yay, torba yay kullanılır, tam ortopedikte yumuşak ve sertliği bir arada tutabilecek madde ve yay, torba yay kullanılır. Kısacası, bizim yataklarımızda, yarı ortopedik ürün vücuda tek basınç, tam ortopedik beş basınç uygulamaktadır.
    ViscoPlus model iki yaş üzeri için sakıncalı mıdır?
    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı:

    Mehmet bey
    Sormayı unutmuşum çocukların gelişimine yönelik. Herhangi bir sakıncası var mı ?
    T

    Merhabalar,

    Hayır aksine normal yetişkinlere fayda sağladığı gibi küçüklerimize de fayda sağlar. Hiç bir yatağımızda belirttiğiniz risk yoktur, içiniz rahat olsun.

    Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

    Kapalı Baza Setleriniz var mıdır? (İçine eşya konmayan)

    Orijinalden alıntı: kargibi


    Orijinalden alıntı:

    Merhaba, aslında uzun süredir baza + yatak arayışındayım. Malum firmaların fiyatları çok ama çok uçuk. Sitenizde çift kişilik baza modelindeki yatak modeli acaba burda bahsedilen model midir? Bu takımı tavsiye eder misiniz?
    https://www.kargibi.com.tr/hollandia-set

    Merhaba;

    Size Hollandia set ürünümüzü tanıtayım ;

    Hollandia set; sünger yatak, baza, başlıktan oluşur. Adında anlaşılacağı üzere, Hollanda pazarımızda rağbet gören ürünümüzdür. Avrupa usüllerine ve görsellerine göre modernize edilmiştir. Bu yüzden çok talep görmektedir.

    Baza ve başlık sitemizdeki resimde gördüğünüz üzere özel gözeneklerden oluşan kumaş ile kaplanır.

    Yatağı standart peddir, yatak konusunda oynama yapabiliriz, istediğiniz yatağı rahatlıkla seçebilirsiniz. Viscoplus veya Ella'da düşünülebilir.

    Ek olarak: avrupalı müşterilerimizden herhangi bir şikayet almadık. Kullandığımız kaliteye ve sürekli müşterilerimizin yorumlarına dayanarak size bu seti tavsiye ederim, düşünebilirsiniz.

    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnun olurum.


    Ürünlerinizi deneyebileceğimiz bir dükkan veya showroom var mıdır?

    Kayseri’de ki üretim fabrikalarımızda hafta içi ve hafta sonu cumartesi günleri istediğiniz ürünleri görebilir, deneyebilirsiniz.

    Kayseri Fabrikanızı ziyaret etmemiz, tesislerinizi inceleyebilmemiz, yatakları görme imkanlarımız var mıdır?

    Evet bütün imkanlarını sunmaktayız.

    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı:

    kayseri adresini verirseniz gelip denemek isterim

    Merhaba;

    Tabi ki çay kahve içmeye de buyrunuz.

    Gelmeden önce hangi yatağı denemek isterseniz bana bildiriniz hazırlattırayım sizin için.

    Adresimiz :
    Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde No:15 38070 Melikgazi Kayseri

    Google Harita : ****/Kar-as

    Ayrıca diğer iletişim bilgilerini buradan öğrenenebilirsiniz link :https://www.kargibi.com.tr/iletisim


    İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer şehirlerde ürünlerinizi deneme imkanımız var mıdır?

    Şu an için maalesef sadece Kayseri'de görme, deneme muhtemeliniz vardır, çay ve pastırma ikramlarımızla tabii ki :) Belki ilerde açmayı düşünürsek sizlere denettirmeyi canı gönülden isteriz. Şu an için forumlarda inceleyebilirsiniz ayrıca yorumlar Kargibi sitemizde de mevcuttur. İçiniz rahat olsun iki yıl garanti ve on dört gün koşulsuz iade imkanınız vardır.

    On dört(14) gün koşulsuz iade süreci nasıl işlemektedir? Kesinti, nakliye bedeli gibi masraflar söz konusu mudur? İade etmek istediğimizde ürünü nasıl gönderiyoruz, para iadesi nasıl gerçekleşiyor?

    Ürünler müşterilerimizin eline geçtiği günden itibaren on dört gün içerisinde her hangi bir koşul bildirmeden ürünlerini hiçbir kesinti olmadan iade edebilirler. Bazen bu işlemi iki hafta geçmiş olsa bile kabul etmekteyiz. Bu tarz usüllerde(prosedürlerde) çok fazla takılmayıp olabildiğince esnek davranıyoruz, tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız.
    On dört günlük iadelerde, herhangi hiç bir kesinti, nakliye bedeli vs. söz konusu değildir. On dört gün sonrası iadelerde yalnızca tek yön kargo tutarı müşteriye iade edilen paradan kesilir.
    Ürünlerinizi dışarısından plastik poşetler aracığıyla sarıp, anlaşmalı olduğumuz kargo şirketini(aras kargo) 444 25 52 numaradan arayıp ‘kurye çağır’ ile daire kapınıza karşı ödemeli olarak fabrika adresimize gönderebilirsiniz. Sarma olanağınız yok ise olduğu gibi gönderiniz.
    Adresimiz: Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde No:15 38070 Melikgazi Kayseri
    Para iadesi en geç beş(5) gün içerisinde ödeme yapılan metot yoluyla, müşterilerimize iade edilmektedir.

    Garanti kapsamı kaç yıldır, neyi içermektedir, ve müşteriyi koruyan resmi belge müşterinin elinde bulunmakta mıdır?

    Kargibi kurulduğu günden beri hiçbir müşterisini garanti konusunda geri çevirmemiştir.
    İki (2) yıl garantilidir ve Kargibi güvencesi altındadır. Müşterilerimiz tarafından olağanüstü zararlar görmemiş ürünler garanti kapsamından yararlanabilmektedir.
    Müşterilerimize biri fatura, biri irsaliye olmak üzere iki adet kopya göndermekteyiz; üzerlerinde ‘iki yıl garantilidir’ ibaresi yer almakta ve müşterilerimizin hakkını kanunen korumaktadır. Sadece faturayla dahi müşterilerimiz garanti kapsamından yararlanabilmektedirler.
    Garanti kapsamından yararlanmak amaçlı gönderilmiş ürünlerin nakliye masrafını Kargibi’ye aittır.
    Garanti kapsamı konusunda ek olarak şunları söylemek isteriz; oluşabilecek bütün problemleri göz önünde bulunduruyoruz ve elimizden geldiği kadar asla müşterilerimizi geri çevirmiyoruz, özellikle ViscoPlus en güvendiğimiz yataklarımızdan biridir. Garanti konusunda içiniz rahat olsun, biz bizeyiz:)

    Hangi kargo şirketi ile ürünler gönderilmektedir, teslimat süresi kaç gündür? Kargocular daire kapısına kadar yatakları ve bazaları taşımakta mıdırlar?


    Ürünlerinizi MNG kargo ve Aras kargo şirketleriyle göndermekteyiz. Normal şartlarda en geç üç(3) iş günü içerisinde kapınıza kadar teslimatı gerçekleşmektedir.
    Başlıca şehirlerimiz için kargonun tahmini ulaşma süresi;
    İstanbul 1,5 gün, Ankara 1 gün, İzmir 2 gün, Antalya 2 gün, Diyarbakır 3 gün, Siirt 3 gün.
    Kargocularımız güler yüzlü insanlar ve yardım severler genellikle sorun çıkarmadan yardımcı oluyorlar. Fakat anlaşmalı olduğumuz kargo şirketinin 844’e yakın şubesi, ve 9000’e yakın personeli vardır, dolayısıyla, farklı yaklaşımlarla karşılaşmak çok nadir de olsa kaçınılmaz olabilmektedir.
    Bu aksi durumda ise kültürümüzden gelen teşvik cümlesi ‘ustam bir el atalım beraber çıkaralım’ ile beraber çıkarımı sağlanabilir. Çünkü büyük ölçülü bazalar ağır olabilmektedir, yataklarda taşıma sorunu neredeyse hiç çıkmamaktadır, rulolu olduğu için kolaylıkla taşıması sağlanmaktadır.
    Yine olmadığı takdirde kargo alındı belgesini imzalamadan ve kargomuzu göndermeden derhal Kargibi yetkilerine durumu belirtiniz. Kargibi, kargo şirketi yönetimiyle çözümü anında sağlamaktadır.
    Yataklar ve yastıklar rulolu halde kapınıza kadar teslim edilir. Taşıması ve evdeki oda aralıklarından geçirmek çok kolaydır. Yatağın konulacağını odaya kadar rulolu girdirip odada yatağı fermuarından açıp yatağı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek kişilik yatak için tek kişi bile kaldırıp odanıza geçirebilirsiniz.

    Alış-veriş hangi sitelerden yapılabilmektedir, ödeme seçenekleri nelerdir? İndirim sunduğunuz ödeme metotları var mıdır?


    Kargibi.com.tr 'den alış-verişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Kargibi.com.tr sitemizde;
    Kredi Kartı İle Ödeme, Banka Havalesi(nakit) İle Ödeme, Kapıda Nakit Ödeme, Kapıda Kredi Kartı İle Ödeme vardır. Kendinize uygun metodu kullanabilirsiniz.
    Banka Havalesi(nakit) İle Ödemelerde %5 indirim imkanı sunmaktayız. Fabrikamızdan bizzat kendi aracıyla gelip teslim alan müşterilerimize de 50 TL indirim sunmaktayız.
    Taksit ve erteleme sunduğumuz kartlar:
    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!


    Oturduğum, uzandığım yerden; yatağımı kaldırıp indirebileceğim, Ipadimle sörf yapabilecek yüksekliğe ve kitabımı okuyabilecek rahat konuma getirebilecek hareketli bazanız var mı?

    Hem yatağından çıkmak İstemeyen, konfor arayan müşterilerimiz için bire bir model olmakla birlikte hem de sağlık arayan büyüklerimiz için mükemmel bir ürün Elektrovisco modeli tamamıyla idealdir.
    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı:

    MERHABA MEHMET BEY,

    ELEKTROVISCO SİPARİŞİM ELİME ULAŞTI.ÖNCELİKLE İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YATAK GEREK FONKSYONELLIK GEREKSE MALZEME KALITESI VE RAHATLIK ACISINDAN BEKLENTILERIMI FAZLASIYLA KARSILIYOR AYRICA HEDIYE YASTIK ICIN DE TESEKKUR EDERIM.

    ELEKTRO VISCO MODELINI SECMEMIZIN NEDENI BIR SURE ONCE KAZA GECIREN BUYUKANNEMIZIN IYILESME SURECINDE YATAKTA ISTIRAHAT ETME ZORUNLULUGU IDI.3 FARKLI BOLGENIN ISTENILEN MIKTARDA HAREKET ETTIRILEBILMESI BIZE BUYUK KOLAYLIK VE RAHATLIK SAGLADI OZELLIKLE VISCO SILTENIN RAHATLIGI SON DERECE GUZEL SADECE SAHSI FIKRIM VISCO ŞİLTE YOGUNLUGUN BIR MIKTAR DAHA ARTTIRILMASININ DAHA IYI OLACAGI YONUNDE.YATAK VE BAZANIN MALZEME KALITESININ IYI OLDUGUNU DUSUNUYORUM NITEKIM ZAMANLA BU KONUDA YANILMADIGIMIDA ANLAYACAGIMI UMUYORUM.TEKRAR URUN VE HIZMET ICIN TESEKKUR EDERIM.

    IYI AKSAMLAR,

    SELAMLAR...


    NOT: FORUMDAKI ARKADASLARA ISTEDIKLERI BILGILERI ELIMDEN GELDIGINCE VERMEYE CALISACAGIM.



    Merhabalar,

    Düşünceleriniz ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim, dileğim; iyi günlerde kullanmanız ve büyükannenizin kısa sürede sağlığına kavuşmasıdır. Herhangi bir durum olursa lütfen benimle çekinmeden iletişime geçiniz.

    Hoşçakalın:)

    Elektrovisco modeli fotoğraflarını görmek ve daha detaylı incelemek için link:
    https://www.kargibi.com.tr/elektrovisco-tam-ortopedik-baza

    Piyasada bilinen belli firmaların yatak fiyatlarına göre sizin yatak modelleriniz neden ucuz? Kalite farkı var mıdır?

    Orijinalden alıntı:

    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı:

    Mehmet bey, ürünlerinizi ben de inceledim ve ilgimi çekti ancak şu rulo halinde kargo olayı bir türlü aklıma yatmadı. Visco plus ürününüzde hem paket yay var hem de visco katman, diğer kaplamalarla beraber 25 cm.lik kalınlık ve 11 katman koca yatak rulo hale gelip 2 gün kargoda gezdikten sonra açılınca dümdüz oluyor mu? Nasıl deforme olmuyor inanın aklım almadı...
    Bir de sanırım Kayseri'de üretim yapıyorsunuz, yıllar önce İstikbal'den bir kamyon para verip aldığım paket yay+visco yataktan son derece memnunum. Şu anda oğlum için tek kişilik bir model bakarken konunuza denk geldim ve fiyatlarınız İstikbalin yarısında... Onların sizden 2 kat daha kaliteli olma ihtimali var mı? Yoksa hemen hemen aynı malzemeyi kullanıyorsunuz da sadece marka ismi mi bu rakamları ortaya çıkarıyor?

    Özetle Biz kaliteyi ucuza satıyoruz haricinde söyleyebileceğiniz bir şey var mı? İstikbal de 2 katı para vermeye gerek var mı? Yoksa aynı (veya yakın) kaliteyi sizin ürünlerinizde de bulabilir miyim? 3-5 sene sonra lanet olsun deyip yatağı çöpe atıp yenisini almak zorunda kalacaksam baştan 2-3 katı para vermeyi tercih ederim.

    İlginiz için teşekkür ederim.

    Merhabalar, :)

    İlginiz için şükranlarımı sunarım.

    Rulo konusunda aklınızda ki kuşkuları anlamış değilim, bence içiniz rahat olmalı çünkü biz yay alanında 20 yıllık yay, paket yay üreticisiyiz. Yay ve yay ürünlerinin nasıl deforme olacağını gayet iyi biliyoruz, paketleme konusunda da son teknolojiye sahip makinelerimiz bizlere yardımcı olmaktadır. Herhangi bir sorun yaşanmaz, yatağınız dümdüz açılır. Kısacası biraz ustalığımıza güveniniz :)

    Diğer markalarla hakkında iyi veya kötü asla yorum yapmak istemem. Diğer müşterilerimizin yorumlarını okuyabilirsiniz veya burada da sorabilirsiniz. Belki yatağa uyum sağlayamama konusunda tek tük dönüşler alınabilir ki normaldir ama malzemeler ve kalite konusunda herhangi hiç bir sorun yaşanmadı. Ayrıca dilerseniz fabrikalarımız sonuna kadar siz değerli araştırmacı ve doğru yatağını bulmak isteyen müşterilerimize açıktır. Bir kaç müşterimiz geldiler üretim aşamasından itibaren sonuna kadar gördüler, çayımızı içtiler.

    Kayseri; mobilya-yatak sektöründe kümeleşmiş bir şehirdir. Kalite konusunda ister küçük, ister büyük firmalar olsun genellikle aynı kalitede hammadde tedariki almaktadırlar. İçinizin rahat olması temennilerimle.

    Biz kaliteyi ucuza sağlıyoruz diyelim ve sizleri düşünüyoruz, Sanalpazar’da ki satıcı itibarından da diğer müşterilerimizin iyi veya kötü yorumlarını görebilirsiniz. Olaylara ve işlemlere kapitalist ve usülsel yaklaşmak yerine içtenlikle yardımcı olmak amacıyla yaklaşıyoruz. 20 yıldır da bizi biz yapan şeyler bunlardır.

    Kullandığınız yataktan ve markadan çok memnun kaldıysanız bence hiç başka yollara ve markalara başvurmayınız. Alışmış olduğunuz yatak memnun kaldığınız yatak size daha iyi geleceği için yenisinden hoşnut kalmayabilirsiniz. İçinizin rahatlığı her şeyden daha önemlidir kanaatindeyim.

    Herhangi soracağınız veya yardımcı olabileceğim konu/konular olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. :)

    İyi geceler dilerim.


    ben gezdim biliyorum :) arkadaşlar içiniz rahat olsun merdiven altı değil bildiğiniz kocaman fabrika :) koyacak yerim olmadığı için henüz sipariş geçmedim ancak 5 6 gün içerisinde alacağım bende

    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı:

    mehmet bey, kusura bakmayin hala bi yorum yazmadim, ama yazacam insallah.
    mehmet bey disaridayim sizi cepten aramak istedim, telinizi bulamadim. abim 2 cocuguna ranza aldi ve beni istikbale gonderdi yatak alalim diye. son anda vazgecirdim ve sizden almaya ikna ettim. ama siz de beni ve forumdaslari su konuda ikna edin.

    1- istikbaldeki yataklar cok gosterisli, acik demo hallerini gordum renkli degisik visko sungerleri var. bir de mikrojel diye ağir bir madde var mavi renkli. bunu viskoya belli bir oranda katiyorlarmis, ve anti bakteriyel oluyormus arti terletmiyormus.. hatta cocuklar icin 50 liraya visko yastiklari var onun da bas koyma yerine ince bir tabaka halinde koymuslar. siz neden bu tur maddeler kullanmiyorsunuz?
    2-viskolex plus diye bir yataklari var, fiyat 90x190 icin 540 lira, yani sizin sitede belirttiginiz 1299 lira seviyelerinde bir yatak goremedim. buna da bir aciklama lutfen
    .
    simdilik bukadar yazabiliyorum, eve gideyim arastirmalarimi derinlestirecegim
    saygilar.

    Merhabalar,

    Yorum yapmanız sizin özgür iradenizdir efendim, siz nasıl isterseniz.

    1- Çoğu jel ürünleri, genellikle mavi renkli olurlar Çin'den gelirler ayrıca çok ucuza mal edilir. Ve bu materyaller sadece serinlik konusunda yardımcı olurlar, sağlık diğer konularda özellikle ortopedi anlamında bir fayda sağlamadığı için ve başta söylediğim nedenlerden dolayı biz bu tarz maddeleri kullanmamaktayız.

    ViscoPlus modelde biz pocket spring teknolojisini ve Visco sünger teknolojisini birleştirdik. Bu da mükemmel bir yatak çıkardı, terletme yapmayan ve tam ortopediklik sağlayan, sağlık dostu bir model oldu. ViscoPlus model için serinletici hiç bir maddeye gerek duymadık, çünkü bizim modelimiz kendi orijinalinde terletme yapmıyor.

    2- Önceki sayfalarda da belirttiğim gibi havada/yukarda rakam çoktur, isteyen istediği rakamı yazabilir, hürlerdir. Bizim fiyatlarımızın bu kadar uygun olmasının nedeni fazla kâr etmeyi düşünmek yerine, sağlık ve yardımsever yaklaşımlar sunmayı/sağlamayı hedeflemektir. Ve ürünlerimizin en önemli baş farkı budur. Fiyatlarımız kullandığımız hammaddelerdeki düşük sınıf farkı gibi bir şeyden değildir, ürünlerimiz ve kullandığımız hammaddeler 1.sınıf kalitedir, bu konuda inanınız. Ayrıca bir diğer neden ise reklam giderlerimizin çok çok az olmasıdır. Kısacası soyut ve sosyal statü sağlayan unsurlara para harcamamaktayız.

    Yardımcı olabildiysem çok sevinirim. Numaramı da özel mesaj olarak tekrardan ilettim.

    Daha başka soracaklarınız olursa lütfen çekinmeden benimle iletişime geçiniz.

    Hayırlı pazarlar:)




    Değerli Müşterilerimizden tamamıyla bazı objektif mesajlar;
    Orijinalden alıntı: kargibi

    Orijinalden alıntı: gmatli

    Merhaba,

    Önceki gün 90x190 ve 150x200 boyutlarında iki adet Viscoplus ürünü satın aldım ve yataklarda ilk kez dün gece uyuduk.

    Araştıranlar ve tereddüt edenler için mümkün olduğunca objektif şekilde görüşlerimi paylaşıyorum. Normalde bu kadar uzun bir yorum yapmayı düşünmezdim. Ancak forumda belirtilmiş kıymetli görüşler biraz parça parça olduğundan okumak zaman alıyor. Forumdaşlara faydalı olabilmek adına işten yarım saat geç çıkmayı göze alıp değerlendirmelerimi yazmaya karar verdim.

    Öncelikle burada belirteceğim görüşlerin tamamen objektif kişisel görüşlerim olduğunu belirtmeliyim. Konu hakkındaki farklı görüş ve düşüncelere de saygılıyım.


    1. Satıcı: Sipariş sürecinde, Mehmet Bey hakkında forumda yazılmış olan tüm olumlu görüşlere katılıyorum. Mehmet Bey müşteriye tüccar değil, esnaf zihniyeti ile yaklaşıyor. Bende çok güven sağladı doğrusu. Özlediğim bir alışveriş ortamı buldum diyebilirim.

    2. Sipariş ve Kargo: Siparişi 24 Nisan günü öğleden sonra Sanalpazar üzerinden geçtim. Kredi kartı ile 3D Secure olarak taksitli ödeme yaptım. Ödemem bir saat içinde onaylandı. Yataklar aynı gün kargoya verildi, ertesi gün öğle saatlerinde semtimdeki (Bakırköy/istanbul) kargo şubesine ulaştı. Akşam üstü de adresime sağlam şekilde teslim edildi. Kargonun durumunu web üzerinden izlerken farkettiğim, ürünle veya teslimatla alakalı olmayan küçük bir problem Mehmet Bey tarafından bir mesajımla anında çözüldü.

    3. Ambalaj: Bu ürünün bana göre teknik anlamdaki en önemli özeliklerinden biri, rulo haline getirilecek şekilde tasarlanmış ve üretilmiş olması. Ambalajı gördüğünüzde biraz yadırgayabilirisiniz. Çünkü ürün özel bir teknikle vakumlanmış ve kalın şeffaf naylon ambalaja rulo şeklinde sıkıca yerleştirilmiş, poşetin ağzı hava almayacak şekilde plastik kelepçeyle kapatılmış. Son olarak oluklu mukavva ile sarılmış, birleşim yerleri koli bandajıyla sağlamlaştırılmış, 150x200x25 cm boyutlarındaki yatak yaklaşık 50 cm çapında, 150 cm boyunda bir silindir şeklini almış. Yatağın poşet içindeki vakumlanmış görünütüsünü biraz yadırgayabilirsiniz. Mukavvayı makasla keserek çıkardıktan sonra poşeti yatağı kesmemeye dikkat ederek ambalaj boyunca kesince yatak kendini bırakarak normal formunu alıyor. Yatak hacmi bir anda 2-3 katı büyüyüp normal boyutta bir yatak haline dönüşüyor. Ambalajın içinden yatak haricinde yatak kılıfı ve hediye yastıklar çıkıyor. Yatak kılıfı ters çevrilmiş şekilde olduğundan yatağa geçirmeden önce iç-dış yapmanız gerekiyor. Kılıfın 3 yanı fermuarlı olduğu için ters-yüz etmek kolay. Ancak kılıfı büyük yatağa tek kişinin geçirmesi imkansız değil ama biraz uğraştırır. Bu işlem küçük yatakta çok daha kolay. Kılıfın yüzeyi havluya benzer bir malzemeden üretilmiş ancak tam da havlu gibi değil. Değişik ve konfor hissi veren bir malzeme. Hediye yastıklara gelince, biraz küçük boyutlu olmakla birlikte kaliteli visco malzemeden üretilmiş. Üzerinde yatıldığında verdiği his güzel. Ancak benim gibi yüksek yastık sevenler için boyut anlamında çok uygun olmadığını belirtmeliyim. (Bu arada 150x200 cm boyutlu yatağın ambalajlı ağırlığının yaklaşık 30 kg. olduğunu yazmayı unutmuşum.)

    4. Yatak: Ambalaj ve dış görünüm anlamında Viscoplus yataklarının piyasadaki markalar gibi tabiri caizse "janjanlı" ve gösterişli olmadığını söyleyebilirim. Renkli, serigraf baskılı bir ambalajı yok. Görsellikten ziyade ambalajın çok sağlam olması tercih edilmiş. Şekle öncelik verenler için ambalaj beklentinin bir miktar gerisinde kalabilir. Yatağa gelirsek, yatağın fiziksel yapısı kılıf takılmadan önce biraz "ham" gibi gelebilir. Ancak bu kullanılan hammaddenin ve tesktil malzemenin doğal görünüşü ve bence normal. Kılıfı geçirdikten ve yatağı baza üzerine yaydıktan sonra gayet hoş göründüğünü söyleyebilirim. Zaten üzeri çarşafla kaplanınca, dış görünüşte bir yatağı diğerinden ayırt etmek kolay değil.

    5. Konfor: Henüz bir gece kullandığımdan dolayı bu başlıktaki görüşlerim değişebilir. Ancak yazacaklarımı ilk izlenim olarak algılarsanız iyi olur. Öncelikle ürünü ambalajdan çıkarırken içte kalan kısım visko yüzeyli olan kısım. Burayı üste getirmeniz gerekiyor. Zaten elle bastırınca alt yüzeydeki sünger kaplama ile farkını kolaylıkla anlıyorsunuz. Forumda 5 cm visko katmanın ince olabileceği yönünde endişeli olan forumdaşlar mevcut. Dikkatle inceledim, ağırlık verdim, omzumun üzerine yatarak yatağa baskı yaptım, elle kuvvetlice bastırdım, visko yüzeyin altındaki yay gruplarını hissedemedim. Bu anlamda bir problem yok. Rahatlık olarak ise 5 cm visko tabaka bence ideal. Daha kalın olursa, yatıldığında içine gömülme gibi bir his verebilir. Şu anki haliyle verdiği his gayet hoş. Çok yumuşak bir satıhta yatıyorsunuz ancak yatağın içine gömülmeyecek kadar da sert olduğunu farkediyorsunuz. Uzun yıllardır sert yaylı yatakta yatan biri olarak biraz tuhaf geldi ama fazla da yadırgamadım. Gece çok geç yattığım için sabah kalkarken ne hisettiğimi sorarsanız net cevap veremeyeceğim ancak ilk yatarken hissettiğim hoş yumuşaklık hissi sabah kalkarken de aynen devam ediyor. Havalar henüz pek ısınmadığından yorum yapmak ne derece doğru olur bilemiyorum ama gece bir terletme hissetmedim. Oda sıcaklığı da tahminen 22-23 derece civarındaydı. Şimdilik genel olarak rahat bir yatak olduğunu söyleyebilirim. Fırsat olursa bir süre sonra uzun dönem değerlendirmesini de foruma eklerim.

    6. Sonuç: Yatakta rahat etmek biraz göreceli bir kavram. Kişiden kişiye değişir. Ben bilinen bir markanın yarı ortopedik yatağını yaklaşık 10 senedir kullanmaktaydım. Biraz sert bir yatak olmakla beraber ortopedik olması durumu kurtarıyordu. Ancak son dönemde bazı konfor sıkıntıları yaşamaya başladım. Belki de
    yatağın kullanım ömrünü doldurmasından kaynaklanmıştır. Genellikle yüzükapak uyuduğumdan son haftalarda göğüs kafesimde ağrılar hissetmeye başlamıştım. Önce anlam veremedim, sonra yataktan kaynaklandığını farkettim. Forumda 'Sıcak Fırsatlar' başlığını gezerken bu başlığı gördüm ve süreç beni bu satırları yazmaya kadar sürükledi.

    7. Fiyat: Bu konudaki yorumum, fiyat/kalite veya fiyat/performans rasyolarını dikkate alarak her kullanıcının kendi değerlendirmesini kendisinin yapması yönünde. Ben şahsen tatminkarım.

    Yazdıklarımın tümünün şahsi ve objektif görüşlerim olduğunu tekrar hatırlatır, bilgilenme anlamında faydalı olmasını umarım.

    Saygıyla,


    Merhabalar, :)

    Öncelikle ayırdığınız zamanınız için size minnettarım, çok teşekkür ederim.

    Ne zamandır böyle bir makale, bilgilendirme sunmak istiyordum, sizin ağzınızdan dinlemek daha uygun ve anlatıcı oldu. Paylaştığınız objektif yorumlarınız ve teker teker yaptığınız açıklamalardan dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım.

    Uzun zamandır süren kampanyalarımızın sürekli ve sizlere sunduğumuz onursal hizmetin baki olması dileğimle.

    Soracaklarınız veya herhangi bir durumda lütfen çekinmeden belirtiniz. Yardımcı olmaktan son derece memnuniyet duyarım.

    Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
    Hoşçakalın.

    Orijinalden alıntı:

    Sipariş verdiğim yatak dün itibarı ile elime geçmiş bulunmaktadır. Öncelikle verdiğim her bir kuruş helal olsun. Gayet memnunum yataktan.. Beklediğimden çok çok daha kaliteli. Hatta eşim satın almadan önce sarfettiği "Yatak nasıl rulo halinde gelir dandik birşey olmasın, görmeden almasaydık vb.." sözlerinden bayaa pişman olmuş durumda!! Böyle kaliteli bir ürünü bizler gibi bütçesi düşük kesime uygun fiyat ile alabilme imkanı sağladığı için Kargibi firmasına ve sipariş öncesinden, teslim sonrasına kadar geçen süreç içinde ilgilerinden dolayı Mehmet Bey'e teşekkür ederim.

    Gelelim ürüne:

    Kargodan 50cm çapında 1 metre boyunda iki kat naylon ve bir kat mukavva ile sarılmış rulo halinde geliyor. https://store.donanimhaber.com/55/fd/e4/55fde478f4a7518d575115e45d472221.jpg

    Bahsedildiği gibi paketleme işlemi gayet başarılı. Rulonun içinden bir adet yatak, bir adet yastık(kılıflı) ve yatak kılıfı çıkıyor. Her ne kadar insan rulonun içinden deforme olmuş bir yatak çıkacak gibi bir izlenime kapılıyor olsada yatak açılınca kaygılarınız yok oluyor. https://store.donanimhaber.com/0c/25/7c/0c257c5477d7d8e989d808599bb28300.jpg
    Daha önceden bir üyenin yastık hakkında bahsettiği gibi delik deşik ve deforme olmuş bir sünger çıkmadı benim paketten. Gayet düzgün pürüzsüz. https://store.donanimhaber.com/1c/7f/e3/1c7fe303f6d4615f2144627797c1c787.jpg
    Benim korkum paketten sünger ve yaylar ayrı çıkacak korkusuydu fakat ince bir kılıfla(astar deniyor galiba) sarılı halde geldi. Açtığım gibi orijinal formuna kavuştu yatak ve yastık.
    Kılıfı hakkında süphelerimiz vardı incecik bir kılıf verecekler diye fakat gönderilen havlu kılıf gayet şık ve göz dolduran tatmin edici düzeydeydi.http://tinypic.com/images/goodbye.jpghttp://tinypic.com/images/goodbye.jpghttps://store.donanimhaber.com/b5/da/17/b5da17fb214fccc45d4b57b81925b2a2.jpghttps://store.donanimhaber.com/7f/7f/e4/7f7fe453f104d57a14b94a9148f31a9c.jpg
    Hemmen kolaycacık yatağı kılıf içerisine yerleştirerek denemesini yaptık ailecek. Ev ahalisinin yorumları inanılmaz oldu! Yatağı almış olduğum kızım ve eşim yatağın rahatlığından dolayı pek hoşnut oldular. Hali hazırda Başka bir markanın Visco yatağında yatan annem bile ki 2 senelik yatağı olmasına rağmen "ileride bana da bir tane alalım" demeye başladı.
    https://store.donanimhaber.com/22/95/01/2295011c993d013ce82fd9b1b036ef66.jpghttps://store.donanimhaber.com/e9/ee/57/e9ee572d0ba891442dc8494dc7f8c6c9.jpg

    Ürün kalitesi resimlerinden de görüleceği üzere bekleneni fazlasıyla karşılıyor. Bu fiyata bu ürün bir kaç gömlek fazla geliyor. Tam bir F/P ürünü. Umarım yatağın formu ve sağlamlığı ilerleyen günlerde de beni yanıltmaz. Her ne kadar kızıma alsamda, deneme amaçlı olarak bir gece kullanacağım.(hali hazırda full ortopedik yatakta yatıyorum ve disk kayması problemim var) Önümüzdeki günlerde rahatlık ve ortopedi kısmı hakkında görüşlerimi yazacağım.

    Belirtmiş olmama rağmen kılıf yanlış gönderilmiş fakat Mehmet Bey ikiletmeden yenisinin gönderileceğini taahhüt etti. Marka hanesine extra bir puan daha yazıyorum!

    Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: Düşünmeden, tereddütsüz alın! Satıcı gayet ilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı. Mehmet Bey bu zamanda nadir bulunan satıcılardan biri.

    Detaylı Reismler için:

    http://tinypic.com/images/goodbye.jpg


    Visco Yatak yerine Visco Ped alsak visco konforunu yakalayabilir miyiz?


    Peki hocam şimdilik visco pedi satın alsak, ileriki zamanlarda yatağı alsak nasıl olur? Ped elimizde mi kalmış olur? Daha sonra bir şekilde yatağa entegre edebilir miyiz?



    Merhaba,

    Tabi ki olur istediğiniz gibi sipariş geçebilirsiniz. Visco Pedler çok kullanışlı ürünlerdir. Bütün yatak ürünlerinde kullanabilirsiniz. Hatta şehir dışı seyehatlarınızda çantanıza koyup gittiğiniz hoteldeki veya nerede olursa olsun yatağın üstüne koyarak visco konforunuza devam edebilirsiniz:) Bütün yataklara entegre edebilirsiniz.

    Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.



    Hocam sormak istediğim şuydu;

    Mevcut yatağımı 3 yıldır kullanıyorum. Maddi anlamda tamamen değiştiremeyeceğim, yalnızca pedi alabilirim. Tamamen yatağı değiştirmekle, mevcut yatağın üzerine ped almak arasında ne fark olacak? Bir de şimdilik pedi aldım diyelim, daha sonra sizden yatağı alsam, yatağı pedsiz olarak satabilir misiniz (üretebilir misiniz) ve ben bu pedi bu yatağa entegre edebilir miyim?

    Merhabalar,

    İlginiz için teşekkürler.

    Tamamen yatağınızı değiştirmenizle, mevcut yatağınızın üzerine ped koymak arasında fark elbette olmaktadır. En önemlisi pedin yatağa harici olarak eklenmesi ile tam bir bütün halinde yatağın alınması arasında harici ve dahili farkı oluşur. Bu konfor ve ortopedi anlamında farklar oluşturabilir. Tamamen değiştirildiğinde alınan verim ile ped eklemeli yataktan alınan verim aynı değildir, yüzdesel olarak konuşursak %30 kadar fark oluşur. Ahım şahım bir fark olmasa da tam verim almak varken neden biraz düşük verim alınsın. Tavsiyem eski bir yatağa ve yatak sistemine sahipseniz ped almadan yatağınızı komple değiştirmeniz, değilseniz, yeni bir yatağa ve yatak sistemine sahipseniz visco ped almanızdır. Daha rahat karar verebilirsiniz.

    Şimdi ped almak vs. zahmetlere girmeyiniz. Biraz bekleyelim olmuşken tam olsun. Dediğiniz şekilde de yaparız ama zahmete girmemeniz taraftarıyım.

    Alacağınız pedi her yatağa rahatlıkla entegre edebilirsiniz.

    Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var veya olursa yardımcı olmaktan cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

    Sandıklı Baza(eşya konabilen) modelleriniz kurulu halde mi gelmektedir?

    Evet, kurulu bir şekilde paketleyip kargoya teslim etmekteyiz. Başlık ve baza olarak iki parça halinde gelmektedir; içinde bulunan baza talimatları kitapçığıyla kullanım süreciyle ilgili bilgi edinebilirsiniz.

    Çift kişilik yatak aldığımda kaç adet hediye yastık gönderilir?

    Tek kişilik modellerde bir adet Visco yastık; çift kişilik modellerde iki adet Visco yastık hediye gönderilir.

    Daha önce sunmuş olduğunuz kampanya ve müşteri yorumlarının daha çok olduğu bir yer var mıdır?

    Tabii ki. Kolayca ulaşabilmeniz adına 2012-2013 yıllarında DH ailesine sunmuş olduğumuz önceki kampanyanın linkini takdim etmek isterim, link:https://forum.donanimhaber.com/m_65317876/f_//tm.htm#65317876

    *Ürün resimleri ve yazıların telif hakkı KAR-AS Ltd. Şti. 'e aittir, izinsizce kullanılması başka bir yere satış amaçlı kopyalanması yasaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 6 Nisan 2020; 7:30:52 >




    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • Gecen sene 1 anneme 1 bana visko yatak aldik. Annem memnun kaldi ama ben rahat edemedim. Bu durum viskoyu yadirgamam ve sert yatak sevmemle alakaliydi. Durumu firmaya anlattim hemen degistirip yenisini yolladilar yatak hatali olabilir diye. Yenisinde de rahat edemeyince iade aldilar tek laf etmeden. Tek kurus kargo odemedim bu surecte ve 1 haftada param hesaba yatti. HIcbir firmada boyle iyi mh gormedim.
    sayın @kargibi

    Geçen ay almak niyetinde idik. Ancak malumunuz fiyatları %30 oranında artırdınız.

    Şimdi sıra bizde;

    Birincisi ; Döviz kurunun 5,50-5,60 seviyesinde oldugunu görüyorsunuz.Fiyatları geri çekmeyi düşünüyor musunuz?
    İkincisi ; ise Enflasyonla mücadele konusunda %10 kampanyası var. Katılacak mısınız?
    selamlar.

    lütfen mesajımı okuyunuz.

    22 kasım 2014 de yani 4 yıl evvel bizlerde bu yatagı burdaki olumlu yorumlara bakarak aldık.

    tabi almadan önce iletişime geçtik , mehmet önder arslan bey bize bilgiler verdi ve dedi ki :


    "" Pocket Spring(Paket Yay) teknolojilerimiz konusunda içiniz rahat olsun. '95 yılından beri yay üreticisiyiz, hiç bir sorun yaşamayacağınız garantisini verebilirim. Size göndereceğimiz baza ve yatak; en güvendiğimiz ürünlerimizdendir. Sağlamlık dayanıklılık konusunda ise bazalarımız normal standart bazalara göre daha fazla çelik ve profil güçlendirmesine sahiptir. İçiniz rahat olsun. ""


    ANCAK

    4 yıl geçti. hadi dikişli kılıfı çıkartalım da bi yıkayalım. yatagı da bi havalandıralım dedik. kılıf dikişli. bu yüzden söktük.
    bahsi geçen kılıfta delikli atletten ince bir kılıf. hava alsın diyedir muhtemelen.

    ancak gariptir yatagımızda YAY yok :) :) :)

    visco var. altında sünger var. ama YAY yok. paket yay da yok.

    acaba süngerin içinde mi gömülü bu yay ? yayı nasıl görürüz. yatak zaten yaylanmıyor. belki visko etkisinden ama bize anlatılan YAY yok.

    sitede şuan paket yay fotosuyla aynı yatak satılıyor..

    açıklama bekliyorum.

    kullanan kişilerden de kontrol rica ediyorum..

    eğer yaysız sünger - visko birleşimi gönderildi ise ayıp edildi. inşallah sünger içine gömülüdür paket yay. nasıl görebiliriz ? gömülü ise...

    iyi günler.
    İlki Ekim 2014'te olmak üzere 4 adet yatak aldığım Kargibi firması hakkındaki deneyimlerimi paylaşayım.

    İlk yatağı aldığımda yanlış yastık gönderilmişti; firmayı bilgilendirdim, elimdekini talep etmeden doğrusunu gönderdiler.

    Yataktan çok memnun kaldığımdan ötürü bir tane de bir akrabam için aldım. Bir sıkıntı çıkmadı.

    Geçtiğimiz Temmuz sonunda annem ve kardeşim için 2 adet yatak daha sipariş ettim. Çift kişilik yatak örtüsü defoluydu; bilgilendirdim, bendekini talep etmeden yenisi gönderildi.

    Firmayla ilgili deneyimlerim bu noktaya kadar hep olumlu. Kardeşimin eleştirileri başlayana dek bu süreç böyle sürdü. Ancak ailemle yaşamadığımdan son yatakların kalitesini deneyimleme ya da eskisiyle kıyaslama imkanım yoktu. Keza taşınma sürecinde olduklarından ve bunu yavaş yavaş yaptıklarından onlar da yatakları bir süre geç denediler.

    Kardeşimin eleştirilerini ilk başta pek ciddiye almadım. Çünkü ben hâlâ 2014'te satın aldığım yatağı kullanıyordum ve çok memnundum. Yatağın oldukça sert olduğundan ve vücudunu saran ağrılara yol açtığından söz ediyordu. Tahammül eşiği oldukça yüksek olan babamdan da eleştiri gelince fikrimi değiştirdim. Bir araç vasıtasıyla kendi yatağımı kardeşimin yatağı ile değiştirdim. Kardeşimin sıkıntıları anında kesildi. Bende ise ilk günden itibaren ağrılar baş gösterdi.

    Yaklaşık 2,5 aydır kardeşimin yatağında yatıyorum. Uyku kalitemde belirgin bir düşüş var. Ve hayır acı çekmeyi sevdiğimden ya da tahammül eşiğim yüksek olduğundan katlanmıyorum bu duruma. Hem yoğunluk hem de finansal kaygılardan ötürü yatak değişimini bir süre öteledim. Bu süre zarfında, yaklaşık 1 ay kadar önce mağazanın internet sitesi üzerinden yazılı olarak durumu bildirdim. Dedim ki kullanılan malzemelerde değişim mi var, yoksa bizim kullanım hatamız mıdır neden böyle oldu. Ancak ailede kimse aşırı kiloluyu geçtim kilolu bile değil; yataklara asla su teması vs. olmadı dolayısıyla yanlış kullanım ihtimali yok. Ancak firma ilk kez bana bir geri dönüşte bulunmadı, nedenini bilemiyorum. Belki yoğun bir zamanlarına denk gelmiştir.

    5 yıllık sürede ya yataklarda kullanılan malzemeler değişmiş, ya kaliteden maliyet uğruna bir miktar ödün verilmiş, ya da bana gelen ürünler defolu. Kimsenin günahını almadan söyleyebilirim ki ilk aldığım yatak ile son aldığım yatak kalite bakımından kesinlikle birbirlerinin dengi değil.

    Mecburen yatakları değiştireceğim. Astarı yüzünden pahalıya gelecek bir kargo tarifesi olmasa yatakları Mehmet Bey'e göndermeyi düşünürdüm. Firmanın eleştirilerimi dikkate almasını umuyorum.
    yanlış hatırlamıyorsam 2014 yılında almıştım visko paket yaylı yatak. 2 sene fena değildi ama sonrasında yumuşama başladı. idare edelim dedik ve bu zamana kadar kullandık. bu arada belirteyim bel fıtığı rahatsızlığım var ve ameliyat geçirdim. tavsiye ile bu yatağı almıştım. o zamanlar 80 li kilolardaydım şu an 100.lü kilolardaydım. yatak artık iyice rahatsızlığını hissettirmeye başlamıştı. artık yatağı değiştirme vakti. geldi derken bel fıtığım azdı. yatakta yatamayıp çekyatta yatmaya başladım. yatakta 15 dk yatsam ağrıdan duramıyordum. araştırmalarım sonucu en idealinin eski sistem bonel/dht yaylı yatak olduğu kararını verdim ve yatak aldım. bu yatağı da bir inceleyeyim diye kılıfını çıkardım ve süngerinin yırtılmış olduğunu gördüm. dedim nasıl olsa yatak çöp, bari açayımda içine bakayım dedim. yatak altta 3 cm sünger, üstte 5 cm visko ve yanlarda destek süngerlerinden oluşuyor. arada keçe elyaf herhangi. birşey yok. 25 cm civarı yatağı parmaklarım arasında sıkıştırabiliyorum.yayları güzel paket yay ama biraz yumuşak gibi geldi bana, en azından yayların üstüne elyaf tarzı birşey konsa daha uzun ömürlü olabilirdi bence.





    Firma bu sorunu pas geçmiş görünüyor. Tam yatak alma arefesinde arayışlarım devam ederken, böyle bir durumla karşılaşılması iyi bir uyarı oldu benim için

    Edit : Cevaben "Ürünlerinizden memnun değilseniz herhangi bir ücret kesintisine uğramadan iadesini alabiliriz" demişler, haklarını yemeyelim
    Merhabalar,

    Altın veya döviz fiyatlarındaki değişim gibi yatak fiyatları artıp veya azalmamaktadır. Biz, %30 zammı doların değeri arttığı anda yapmadık, elimizde stokları tüketene kadar bekledik. Yani, ucuza mâl edilen malı ucuza sattık. Eğer dolara bağlı zam yapsa idik örneğin, periyodik olarak %3-4-6-8-9 gibi zam yapmamız gerekmekteydi. Ekonomik koşullarda bir süre daha beklemenizi rica edeceğim.

    Enflasyonla mücadeleye şu anki şartlarda maalesef katılamayacağız.

    Şu an için fiyatlarımızda ek bir indirim görünmemektedir. Olur olmaz derhal bilgilendirmesini geçeceğiz.

    Anlayışınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
  • Hayırlı olsun ben bebek için 70-120 yatak arıyorum ama yok sanırım

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birikideneme

    Hayırlı olsun ben bebek için 70-120 yatak arıyorum ama yok sanırım

    Merhabalar,

    HappyBaby ve Ella modellerimizin üretimini sağlarız, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoserdar

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Sıcak fırsatlık bir yanı kalmamış ,2014 gelmeden zamlar gelmiş,20 tl lik yastık ne gördüde maliyetine yüzde elli zam geldi?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • Yataklardaki visco katmanının kalınlığı kaç cm.? Visco yoğunluğu kaç. Ve son olarak visco katmanı ile sünger katmanı arası birleşim nasıl? Evde 2 ayrı marka visco var. Rahatlığından dolayı başka yatakta kaliteli uyku uyuyamıyorum. Sorularımı cevaplarsanız 200*200 niyetim var

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hodoras

    Yataklardaki visco katmanının kalınlığı kaç cm.? Visco yoğunluğu kaç. Ve son olarak visco katmanı ile sünger katmanı arası birleşim nasıl? Evde 2 ayrı marka visco var. Rahatlığından dolayı başka yatakta kaliteli uyku uyuyamıyorum. Sorularımı cevaplarsanız 200*200 niyetim var
    Eski konuyuda takip ediyordum yeni bir kampanya yapma hazırlığınızı kontrol ediyordum ara ara. Şimdi yeni kampanya konununuz zamla birlikte gelmiş. Mevcut fiyatları arttırarak kampanya olmaz. Hayırlı işler.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Hediye visco yastık ve ücretsiz kargo imkanı ile yardımcı olmayı isteriz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,


    Birleşim ve ürün özellikleri şöyledir;

    Ürün İçeriği:

    5 cm Visco Sünger (60 DNS)
    Paket Yay (5 Bölgeli)
    3 cm Soft Sünger (22 DNS)
    Havlu Kılıf (Fermuarlı)

    Yatak Yüksekliği: 25cm (±1cm)

    İki (2) yıl garantilidir ve Kargibi güvencesi altındadır.
    Not : Rulolanmış halde Türkiye'nin bütün şehirlerine ücretsiz kargo ile kapınıza kadar teslim edilir.

    Daha detaylı bilgiler için ViscoPlus ürün linkini takdim etmek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kargibi

    Merhaba,


    Birleşim ve ürün özellikleri şöyledir;

    Ürün İçeriği:

    5 cm Visco Sünger (60 DNS)
    Paket Yay (5 Bölgeli)
    3 cm Soft Sünger (22 DNS)
    Havlu Kılıf (Fermuarlı)

    Yatak Yüksekliği: 25cm (±1cm)

    İki (2) yıl garantilidir ve Kargibi güvencesi altındadır.
    Not : Rulolanmış halde Türkiye'nin bütün şehirlerine ücretsiz kargo ile kapınıza kadar teslim edilir.

    Daha detaylı bilgiler için ViscoPlus ürün linkini takdim etmek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
    fiyat artışı yapıcaksanız bile 2014 itibariyle yapsaydınız baride alıcak olan eski fiyattan alsaydı yılbaşında millet indirim beklerken siz bindirmişniz neyse iyi satışlar ben almakdan vazgectim herkese kolay gelsin

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgn06

    fiyat artışı yapıcaksanız bile 2014 itibariyle yapsaydınız baride alıcak olan eski fiyattan alsaydı yılbaşında millet indirim beklerken siz bindirmişniz neyse iyi satışlar ben almakdan vazgectim herkese kolay gelsin

    Alıntıları Göster
    Üstteki yorumlara aynen katılıyorum, yılın son indirimini, yılbaşı indirimini beklerken,tam bir fiyasko olan bindirimle karşılaştım. Bende almaktan vazgeçtim, başka bir firmaya yöneleceğim artık.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fl4ming0

    Üstteki yorumlara aynen katılıyorum, yılın son indirimini, yılbaşı indirimini beklerken,tam bir fiyasko olan bindirimle karşılaştım. Bende almaktan vazgeçtim, başka bir firmaya yöneleceğim artık.
    hayırlı işler,yatak pedleri için fiyatlarınız nedir?fiyatlara ulaşabileceğim link varmı?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receppal

    hayırlı işler,yatak pedleri için fiyatlarınız nedir?fiyatlara ulaşabileceğim link varmı?

    Alıntıları Göster
    Elimizden geldiğince yıllardır burada özel kampanyalarla yardımcı olmaya çalışmaktayız. Hediye visco yastık, ücretsiz kargo ve indirimli fiyatlarla hala yardımcı olmaya devam etmekteyiz.

    Yardımcı olabileceğimiz kadarıyla, her zaman yardımcı olmaktan ve hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receppal

    hayırlı işler,yatak pedleri için fiyatlarınız nedir?fiyatlara ulaşabileceğim link varmı?

    Merhabalar,

    Daha detaylı inceleyebilmeniz adına link takdim etmek isterim,efendim, link:http://kargibi.com.tr/urun/visco-ped

    Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay gelsin.Bizim ufaklıklara 2 tane 90-190 yatak istesek hangisini önersiniz ve fiyat bilgisi verirseniz.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • 1-Bazali yatak modelleriniz hangileri ?( 2 kişilik)
    2-Yatağın kurulumunu kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa kurulumu yapan yetkili servisi var mi ? Varsa ek ücret isteniyor mu?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyclops

    1-Bazali yatak modelleriniz hangileri ?( 2 kişilik)
    2-Yatağın kurulumunu kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa kurulumu yapan yetkili servisi var mi ? Varsa ek ücret isteniyor mu?
    visco yatak hayalleri şimdilik suya düştü, sağlık olsun başka bahara artık.

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    visco yatak hayalleri şimdilik suya düştü, sağlık olsun başka bahara artık.

    Alıntıları Göster
    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak 90*190 cm bunun yanına birde baza eklesek fiyat ne olur ?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catry

    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak 90*190 cm bunun yanına birde baza eklesek fiyat ne olur ?

    Alıntıları Göster
    90 kg üstü kişiler için uygun değil diyorlar doğrumu?

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulnare

    90 kg üstü kişiler için uygun değil diyorlar doğrumu?

    Alıntıları Göster
    Yatağıma sonunda kargo nedeni ile uzun uğraşlar sonucunda olsada ulaşabildim arkadaşlar
    Detaylı inceleme sözümü sıcağı sıcağına tutmak için hemen foruma geldim

    ViscoPlus 90X190 aldığım yatak



    Öncelikle belirtmeliyimki beklentilerimin çok üstünde kalitede bir ürünle karşılaştım. 1000 tl ve civarında satılan denk özelliklerdeki visco yataklardan hiçbir farkı olmamakla beraber ürünün inanılmaz arkasında duran bir firma. Kendilerinden kaynaklanmayan kargo sorunları gibi sorunlarda dahi aşırı ilgililer. Dolayısı ile gerek 2 yıl garanti süresince gerek garanti sonrasında hiçbir zaman yarı yolda kalmayacağımıza benim inancım tam.

    Şimdi incelememize başlayalım

    Yatak kargoya rulolanmış ve vakumlanmış halde veriliyor. Kirlenmeyi önlemek adına vakumlu ambalajın dışında bir katman oluklu karton sarılmış. dışınada bir kat daha poşet yapılarak evinize sıkıntısız bir şekilde ulaşması sağlanmış.

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!

    dışdaki naylonu açtından sonra karton korumaya ulaşıyoruz bunuda açınca aşağıdaki gibi
    vakumlu ambalajdaki yatağımız karşımızda

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!

    vakumlu ambalajdaki uyarıları dikkate almak gerekli zira oldukca hızlı bir şekilde açılıyor
    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!

    açılış videosu sözüm vardı buyrun :




    yaklaşık 10 dakika kadar sonra yatakda yastıkda aşağıdaki gibi vakumun etkisinden kurtularak tam hacimlerine geri dönüyor

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!

    visco yüzey (net gösterebilmek adına flaşsız çektim "sarı degildir")

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!

    kılıf takıldıktan sonraki hali

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!
    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!

    hediye yastık vakumdan kurtulduktan sonra

    %10 KDV indirimi! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak" Fırsatı -Özel kampanyalarla!


    İZLENİMLER :

    test sürüşü bitti ürünü rahatlıkla artılarıyla eksileriyle yorumlayabilirim

    ARTILAR:
    *Ürünün her detayına kefil, delirtecek kadar soru sorsanızda sizi sabırla yanıtlayan :) bir firma tarafından satılması

    *Firmada çok çok daha pahalı ürünler varken neredeyse en hesaplı ürünlerinden hemde sadece 1 adet almama rağmen herhangi bir ayrımcılık yaşamamam.

    *Kendileriyle alakası olamamasına rağmen inanılmaz sıkıntı çıkaran bir kargo firmasıyla yaşadığım sorunlarda ben sattım gönderdim siz uğraşın demek yerine
    gerekirse yenisini gönderelim, zarar gördü ise bildirin, ulaşmaz ise bildirin, kargo firması ile görüştük sorununuz giderilecek şeklinde
    takipcisi olarak eninde sonunda ürünü kusursuz bir biçimde elime ulaştırdıkları için teşekkürü borç bilirim.

    *Kumaşa gümüş iyonları yukledik, sungeri nasadan amerikadan aldık, yayı isveçden aldık, aloeverasürdük antistress oldu vs
    deyip duran fiyatı kabarttıkça kabartan aslında herşeyi yurtdışlından almaktan utanması gerekirken övünen fasoncu firmalardan değiller
    Yay kendi üretimleri, kılıf kendi üretimleri, herşey Türk malı ve Kayserili abilerimizin emeği bir fabrikadan Türk olarak gurur duydum

    *Yaylı tam ortapedikmi alsam, yaylı yarı ortapedikmi alsam, visco padmi alsam, viscomu alsam diye düşünme gereği yok
    "pocket spring yaylı ortapedik visco yatak"
    her yatak teknolojisinin olumlu özellikleri sizde kalıp olumsuz tüm özellikler sizden uzak tutulmuş.

    *yay : dayanıklılık ve direnç açısından hiçbirşey yaylarla boy ölçüşemez. tek sorunları gıcırdama olabilir. herbiri ayrı ayrı kumaş kılıfta olan yaylarla
    yayın olumlu özellikleri sizde olumsuz özellikler absorbe edilmiş. 5 farklı sertlikteki yay ile tam ortapedik kütük gibi yataklara göre çok avantajlı
    gereken yeri gerektigi kadar destekliyor. tam olması gereken ortapedik desteği sağlıyor.

    *sünger : 60 dns 5cm Çok yüksek dns degerleri gerektiği söylensede özellikle yüksek kilolu kişilerde ben bir sorun yaşamadım hep idda edilen gömülme sorunu dedikleri sorun olmadı. 2 yıl gibi bir sürede sıkıntı olursada herzaman yardımcı olacağız diyen bir firma sözkonusu. umarım olmaz ama bunu duymak güzel.

    *Kılıf yeterli kalitede fakat araştırdığım kadarı ile visconun en zayıf oldugu nokta hatta tek zayıf noktası nem ve sıvı. bu nedenle yazın su gibi terliyorsanız a101 bim gibi marketlerde 10 lira civarında satılan bir sıvı gecirmez alezle kullanmanız menfaatinize. kılıfı takmak cıkarmakla ugraşmadan her çarşaf değiştirmede çarsafla beraber alezide yıkayın. viscoyu terden nemden uzak tutup tertemiz aynı keyfi daha uzun süre yaşayın.

    *yastık : daha büyüğünü alayım, en büyüğünü alayım diye uğraşmanıza gerek yok. yeterli büyüklükte yıllardır visco yastık kulanırım kullandıgım yastık othello marka idi ondan bir eksiğini görmedim.

    *uyku kalitesi gayet tatmin edici daha önce kullandığım tam ortapedik yatağımdanda bir süre kullandığım bonel yaylı sıradan yatağımdanda çok çok iyi


    EKSİLER:

    gelelim eksilere

    *en büyük eksi kesinlikle ARAS KARGO! :)

    *kılıf fermuarı dikkatle yerleştirmez ve dikkatle takmazsanız bir tarafından çıkabiliyor ama biraz uğraşıp başa getirip tekrar kapatınca sorun kalmıyor
    fermuar ykk gibi kaliteli bir firmanın fermuarı olsa idi muhteşem olurdu bu fermuar noname. alezle kullanıp kılıfı takıp cıkarmadan kullanmak ömrünü uzatacaktır

    *janjansız ambalaj. tam olarak bu ürüne özel üretilmiş bir dikdörtgen kolinin içine rulo konulsaydı çok daha şık olurdu.

    *yatagı bir yere kaldırıp dayamanın zorluğu. jöle gibi bıngıl bıngıl :D çarşafı geçirmekte oldukça zor.

    *özel üretim fiyatları: viscoyu 2cm daha attırmak, yay tipini değiştirmek yada standart dışı bir boyutta almak gibi işlemler ne yazıkkı yatağın fiyatını neredeyse ikiye katlıyor. :(


    SONUÇ:
    Şimdilik kim gördü ise beğendi inceledi ve ailem içinden 3 kişi daha almak istedi. maaş akabinde 3 adet daha alınacak :) Bu sanırım menuniyetimi göstermeye yeterli. Çok iyi bir uyku konforu sağladı. Her nekadar Mehmet bey desekde Mehmet abi diyebileceğim kadar yardımcı oldu her aşamada. Saolsun varolsun duamızı aldı Allah razı olsun. O rezil yatakdan kurtuldum. Bu yazdıklarımı uyku sorunum oldugu duşuncesiyle dra gidip yeşil reçeteli uyku ilacı yazdırmış buna rağmen geceleri uyayamayan gündüzleri yorgunluktan baygın düşen bir arkadaşınız olarak yazıyorum. Hiçbir uyku sorunum kalmadı.

    Detaylı incelemeyi kimsenin aklında bir soru işareti kalmamasına adına firmaya borç bilirim.
    Eee sayelerinde uyuyoruz :)

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulnare

    90 kg üstü kişiler için uygun değil diyorlar doğrumu?

    120 130 kg aralıgında
    gayet mutlu mesud kullanıyorum
    5 ay kadar oldu sanırım
    2.yide aldım oda 47 kg agırlıkla kullanılıyor
    ondanda memnunuz

    Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.