Şimdi Ara

Visa, Ripple’ın ortağı Earthport’u satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    ABD'li ödeme hizmetleri devi Visa Inc., Ripple'ın ortağı ve sınır ötesi işlemler için bir ödeme ağı olan Earthport Plc'yi satın aldı.
     
    1997 yılında kurulan Londra merkezli Earthport, bankalara ve finans kuruluşlarına sınır ötesi ödeme hizmeti sunan bir finansal hizmetler şirketidir. EarthportRipple'ın, protokolünü uluslararası işlemleri geliştirmek için firmanın mevcut ödeme ağına entegre etmeyi amaçladığı bir teknoloji şirketi ve ortağıdır.
     
    Earthport’un Londra Menkul Kıymetler Borsası’nın ikincil pazarında yer alan hisselerinin, bu yıl artan zarar ve giderlerin ardından yüzde 28’den fazla düştüğü bildirildi. Bu, şirketin stratejisindeki “temel” değişiklikleri düşünmesine sebep olmuştu.

    2016 yılında Earthport, bankaların sınır ötesi ödemelerini işlerken Ripple’ın dağıtılmış muhasebe protokolüne bağlamak için tasarlanmış bir API başlattı. Bu gelişmenin; bankaların bütçe, teknoloji ve uyumluluk kısıtlamalarının üstesinden gelmesini sağlamak için yapıldığı bildiriliyor.
     
    Geçtiğimiz aylarda yapılan haberlere göre; Visa, 2019 yılının ilk çeyreği için, sınır ötesi ödemeler için Blokchain tabanlı dijital kimlik sistemi “Visa B2B Connect” i hazırlıyor. 







  • Millet Ripple yatırım yap, al sat ile kazanmaya çalışırken büyük yatırımcılar her türlü kazanıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Millet Ripple yatırım yap, al sat ile kazanmaya çalışırken büyük yatırımcılar her türlü kazanıyor.
    "Para Parayı Çeker"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.