Şimdi Ara

Virüs Belasına Yakaladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce şunu belirtmek isterim.


    crackli oyun indirmem

    film indirmem

    virüs bulaşabilecek her şeyden uzak dururum

    flash belleğim daima temiz olur. zaten iş yerimdeki pc ve evdeki pc harici başka pc görmez kolayına. onlarda da bu vakte kadar hiç sorunum yoktu.

    windows güvenlik duvarım daima açık olur

    ttnet in mccafe internet security plus (ücretli) sürümü yüklü pc de


    farklı olarak yaptığım sadece dün yeni alfası yayınlanan Knight Online benzeri Türklerin yaptığı Rise Online oyununu indirmek oldu. indirdim ve kurdum. bir de resmi sitesinden üye oldum ve mailime gelen mail doğrulama e postasını onayladım. oyunu dün gece indirdim ama kayıt işlemini akşam yaptım. mail onaylama e postasını da virüs belası başıma gelmeden aşağı yukarı 3 4 saat önce yaptım. gerçi virüsün bulaştığını farkettiğim saatten önce desek daha doğru olur. mail onayından sonra da pc yi hiç kapatmadım. ta ki virüs ü farkedene kadar.


    biraz bu yeni oyuna bakındım sonra da death stranding oynadım. en son 2 saat kadar önce. oyunları felan kapattım. anlık garip şekilde twich uygulamasının kapandığını gördüm ki bende devamlı açıktır. açmaya çalıştım olmadı. dedim heralde sorun oldu. pc kapatım açtım. normalde görev çubuğunda açık olarak sabit kalır. pc açıldı ve twich uygulaması anlık gözüktü sonra kayboldu. sonra sağ altta uygulama simgelerine baktım. orda mccafe simgesinin olmadığını gördüm. kendim açayım dedim ama mccafe anlık gelse de hemen kapanıyor ve sağ altta da simgesi 2 3 saniye kalıp geri gidiyor.


    tarama yaptırayım diye mccafenin uygulama menüsünü dahi açamadım. en son bilgisayarımdan "yerel disk C" sağ tık "tara" ile tarama yapayım dedim. taramaya başladı. ve habire mccafe den bir sorunla karşılaştı ve sorun giderildi mesajları gelmeye başladı sağ altta. halen tarıyor. onu da yine yerel disk c yi taratmaya çalışırken tarama devam ediyor diye uyarı mesajı geldiği için anlıyorum. (bu arada sadece c var tek ssd var onu da bölmedim)


    şu an halen devam ediyor. habire buluyor. ama düzelme de yok. bu konuda ne yapabilirim? acaba mccafe çözebilir mi? yoksa olay formata mı gidecek. çok anlamadığım için teknik bilgim yok başımdan geçenleri ve yaptıklarımı yazayım dedim. açıkçası format atılmadan çözebileceğim öneriler sunarsanız minnettar olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 4 Mayıs 2021; 2:57:3 >







  • Baya bir uğraştım. Mesele galiba virüs değilmiş yada bilmiyorum

    Asus un GPU Tweak programı var. O yüklüydü. Artık bir çözüm bulamayınca sırf deneme olsun diye uygulamaları görev yöneticisinden tek tek kapatarak deneme yapıyordum. Gpu Tweak programının görevlerini sonlandirinca sorun cozuluverdi. Tekrar denedim. Pc kapat aç yaptım sorun aynen vardı gou Tweak kapatınca çözüldü. Ben de komple pc den kaldırdım rahatladım

    Ama bu program yıllardır yüklü idi neden bugün böyle bir sorun oldu anlamadım.

    Açıkçası çözdüm ama mantığını anlamadan biraz da sans eseri oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.