Şimdi Ara

Viral sohbet robotu ChatGPT’nin ücretli abonelik paketi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Viral sohbet robotu ChatGPT’nin ücretli abonelik paketi duyuruldu
    Yapay zeka şirketi OpenAI’ın birkaç aydır viral haline gelen sohbet robotu ChatGPT artık premium hale geliyor. Bir süre bunun testlerine başlayan firma, an itibariyle ücretli servisini kullanıma almaya başladı. ChatGPT Plus olarak adlandırılan ücretli aboneli paketi, beraberinde bazı avantajlar getiriyor.



    ChatGPT Plus fiyatı belli oldu



    ChatGPT Plus ile birlikte en yoğun zamanlarda bile sohbet botuna erişim mümkün olacak. Ayrıca yeni özellikler ve iyileştirmeler de öncelikli olarak kullanılabilecek. Bunun yanında ChatGPT Plus ile daha hızlı yanıt süreleri de sağlanacak. Bu avantajlara sahip olmak için ise aylık 20 dolar ödemeniz gerekecek.



    ChatGPT Plus şimdilik sadece ABD’de kullanıma sunulmuş durumda. OpenAI, ChatGPT Plus bekleme listesindeki kişileri önümüzdeki aylarda kademeli olarak hizmete kaydolmaya davet etmeyi planlıyor. Şirket, ChatGPT Plus’ı gelecekte diğer ülke ve bölgelerin kullanımına sunmayı da hedefliyor. Bu arada ChatGPT’nin ücretsiz versiyonu aynı şekilde kullanılmaya devam edilecek.



    Ayrıca Bkz.OpenAI'nın çığır açan chatbotu ChatGPT nedir, nasıl kullanılır?



    OpenAI, sunmuş olduğu premium planı sayesinde ChatGPT'yi ücretsiz tutacağını söylüyor. Buna ek olarak OpenAI, “aktif olarak daha düşük maliyetli planlar, iş planları ve daha fazla kullanılabilirlik için veri paketleri seçeneklerini araştırıyoruz” diyor.



    OpenAI’ın ortaya koymuş olduğu başarımlar Microsoft’un bir süredir dikkatini çekiyordu. 2019’dan beri şirkete yatırımlar yapan Microsoft, bir süre önce ortaklıklarının büyüdüğünü, çok yıllı ve milyarlarca dolarlık bir anlaşma yaptıklarını açıklamıştı. Microsoft, OpenAI’ın yapay zeka araçlarını kendi sistemlerinde kullanmak istiyor.




    Kaynak:https://openai.com/blog/chatgpt-plus/
    Kaynak:https://www.engadget.com/openai-chatgpt-plus-subscription-205027758.html?src=rss







  • İlk kez bir gireyim dedim, ama yoğunluğa denk geldim. Zaten benim şimdilik öyle büyük bir işime yaramaz. Gördüğüm kadarıyla %90, hiç bir şey bilmez iken, bunun sayesinde tasarımcı, reklamcı, web yazılımcısı, makale hazırlayıcı falan olacağını, bunun sayesinde bir sürü para kazanacağını düşünüyor. Onlar dışında %10 bir kesim, bir şeyleri bilerek, bildikleri şeylerin üstüne bazı şeyleri hızlandırmak, iyileştirmek adına kullanarak çok daha verimli güzel şeyler çıkartıyor.

    Her zamanki kural bunun içinde geçerli. Kolay peynir fare kapanında. Yani herkesin yapabildiği şey ile gerçek anlamda zengin falan olamazsınız. Evet herkes henüz tam haberdar değilken 3-5 belki kazanırsınız. Ama uzun vadede zaman kaybı olur.

    Şimdi mesela bu yapay zekalar ile bir sürü görsel hazırlatıp satacağını, sosyal medya işine gireceğini, web sitelerinden paraları kıracağını düşünenler var da. Bunu düşünen bir tek siz değilsiniz. Misal armutta 10 liraya 500 tane logo yaparım abi diyenler varken, artık 10 kuruşa 5000 tane yaparım diyenler olur. Ama gerçek yazılımcı 600 bin liraya 1 tane yapar. (geçen bir hastaneye verilen teklif)

    Niye yazdım. Hani Tr'ye de ücretli açılırsa, bir ton 20$ vermeden önce bunları da göz önüne alın.

    Bununla neyden para kazanılır. Önce zaten konuyu biliyorsanız. Misal Wp de az çok plugin yazabiliyorsunuzdur, takıldığınız yeri geliştirtirsiniz, sitenin bir kısmını otomatikleştirtirsiniz. Ama bir edit istendiğine konuya hakim olarak ortaya çıkan kodlar üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Ps, Ai falan hakimsinizdir, işi hızlandırtırsınız, edit gelince sadece edit kısmını yaparsınız. Tasarımda fikir versin diye kullanırsınız. Pic programlaması, robotikte az çok biliyorsunuzdur, üstüne kod yazdırtırsınız.

    Ama öyle tüm ilanlara tıklayayım, ben yaparım diye atlayım, ama çok kurnazım, gpt'ye hop diye söylerim yapar, paralar hesabıma yatar diye düşünen bir anda yığın oldu :) Deneyin bakalım.





  • Loto sayilarini sordum, haram dededi bögle AI mi olur

  • Hem ucretli paket olacak, hem de internet erisimi olmayacak… yalnizca her zaman erisilebilir olmaya 20 dolar aliyorlarsa, internet taramasi olan versiyona 3-5 ay sonra 60-70$ alirlar.. Bunun adini zaten plus yapmislar (pro degil), pro versiyonu daha da cok oper…

    Ciddi alternatifler cikmazsa kullanicilari rekabetsizlikte boyle operler.. Google aternatifi cikarana kadar ciddi manada pahali hizmetler olur bunlar…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • win 12 çıkarsa entegre ederler her türlü np

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.