Şimdi Ara

Vindictive İnternatıonal Guildi ( ARCHEAGE AVRUPA )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GENEL BİLGİLER
    - Server : EU (Server 1)
    - Bölge : Batı Kıtası ( Nuian & Elf )
    - Guild Master : Execration
    - TeamSpeak3 : ts.archeage.bz:3103
    - Guild Websitesi & Kayıt Başvuruları:http://vindictive.mmochief.com/

    BİZ KİMİZ ?
    - Vindictive birçok ülkeden yetişkin ve aktif oyunculardan oluşan güven ve saygı çerçevesinde temelleri atılmış, yönetimi Türk olan International(Uluslararası) bir guilddir.
    - Şu anda mevcut üyelerimiz Türkiye,Amerika, Rusya,Ukrayna, Arnavutluk ve Fransa ülkelerinden katılan oyunculardan oluşmaktadır ve üyelerimizin tamamı yetişkin ve disiplinli insanlardır.
    - Vindictive yeni bir oluşum olmasına rağmen guildin yönetim kadrosu daha önce ArcheAge'in Kore, Japonya, Rusya, Avrupa(Alfa) versiyonlarında oynamış ve ArcheAge hakkında yeterli deneyim ve bilgi sahibi olan bir ekiptir.

    VİZYONUMUZ
    - Vindictive öncelikli olarak PvP ağırlıklı bir guild olmasına rağmen her türde oyuncuya hitap etmeye yönelik oynamayı benimsemiş bir ekiptir.Oyuncular hangi tür etkinliklerden (PvP, Dungeon, Hazine Avı, Korsanlık vs.) haz alıyor ise o kısımlarda daha faal olarak oyunu oynamalarını destekleyen bir guildiz.
    - Guild üyelerinin belirli tarihlerde ve saatlerde guildce yapılacak olan Ticaret, World Boss Raidleri, Kale Savaşları, Korsanlık gibi guild aktivitelerine katılmaları önem verdiğimiz hususlardan birisidir.

    HEDEFLERİMİZ
    - Vindictive ekibi olarak en önemli hedefimiz bu oyunun bütün içeriklerinden fazlasıyla zevk almak ve guildimizi ArcheAge Avrupa'da 1. sıraya taşımaktır.
    - ArcheAge'de bulunduğumuz serverda en güçlü guild olma yolunda çok büyük bir disiplin ve özgüvenle ilerleyeceğiz.
    - Uzun vadedeki hedeflerimizin tamamı PvP üzerine olacaktır.Kuzey(Auroria) kıtasında kale, toprak sahibi olmak ve zamanla diğer guildlerin kalelerini de fethetmek, Ticaret adasına (Freedich Island) hakim olarak serverın ekonomisini elimizde tutmak en büyük hedeflerimiz arasindaki iki örnektir."

    TeamSpeak 3
    - Sesli iletişim olarak TeamSpeak3 programını kullanmaktayız.Guildimizde TS3 kullanımı zorunludur, oyunda online olan her üyenin TS3'te de online olması gerekmektedir.







  • Ingilizcesi zayiflarda basvurabiliyormu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır böyle bir zorunluluk yok oyun ingilizce sonuç olarak siz oyunu oynaya biliyorsanız sıkılmadan sizin ingilizce bilmenize gerek yok .
  • Bende Katılmak İsterim
  • Team speak adresimize gelebilir yada doğrudan bana özel mesaj atarak iletişime geçebilirseniz iyi olur katılım için
  • Başarılar.
  • Çok teşekkür ederiz .
  • Teamspeak teki ortam çok güzel herkesin aklı başında güzel insanlar . Guilddeki ilk haftam bırakmayıda planlamıyorum bu guildi. Tüm arkadaşlarıda davet ediyorum oyunu öğrenmede bana çok yardım ettiler şahsen.
  • www.archeagetr.com sitesindekiler
    genel olarak
    Valar Morghulis (VMOR) guildi üyeleri
    ArcheAge için DOĞU KITASINDA (Hariharan & Ferres) oynayacaklarını açıkladılar.
    Ayrıca yabancı FUTİLEZ guildi ile birlikte oynama kararı aldılar.

    bu açıklanana kadar herkes BATI KITASINDA (Nuian & Elves) oynanacak zannediyordu, böyle açıklanmıştı.

    şimdi pek çok kişi Doğuda oymak istemiyor.

    bence Vindictive guildinin bu gayr-i memnun oyuncuları bünyesine katması gerekir.
    Türk oyuncuların daha fazla bölünmesinin önüne geçmek lazım....
  • Çoook önceden alınmış bir karar olan Elf ve Nuian oynama kararı herkezin bu yönde kendini geliştirmiş olması bunların boşa gitmesini istemeyiz. Artı olarak güzel bir oluşumumuz var zaten başka bir guild le ittifak olunabilir ama onların bünyesinde yada yanında oynama fikrini şu aşamada düşünülmüyor.
  • Adolf Batı kıtasında oynamak isteyen tüm oyunculara kapımız zaten açık. Sorun şu ki XLgames'in resmi fan sayfası olarak görülen Archeage TR sitesinin yöneticileri sayfayı sadece kendi guildlerinin tanıtımı için kullanıyor. Vindictus için açılan guild başlıklarımızın hepsi silindi. Üstüne hesap vereceğimizi kimse yok size ne gibisinden bir tepki ile de karşılaştık. Bu nedenden dolayı Kingofwar yani Engin arkadaşımızın verdiği adresten direk bize ulaşabilir TS adresimizden de bizimle irtibata geçebilirsin. Vmor yani Futilez'le ise bizim hiçbir bağımız bulunmamakta. RU'da oynadığımız ekip bizimle başlayan bir çekirdek kadro ve aramıza katılan international arkadaşlarla birlikte iyi bir büyüme evresi içerisinde. Ayrıca artık büyük guildlerin kullandığı ve sitemizde uyguladığımız puanlama sistemiyle de item dağıtımı adaletli bir şekilde yapılacak, eventlerle tüm guildin etkinliğe katılması sağlanacak ve Twict yayınlarıyla da ciddi bir kitleye ulaşım sağlanacaktır. Ayrıntılar zaten sitemizde bulunmakta. Yarın'dan itibaren CB ile ilk denemeler başlayacak.

    Blackeight

    Sanctum of Anatolia / Archeage RU




  • Beni banladılar bu gün guild tanıtımı için konu açtım diye :) reklam yapıyormuşum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kinqofwar

    Beni banladılar bu gün guild tanıtımı için konu açtım diye :) reklam yapıyormuşum ...

    Engin bir ara bu konuyu konuşalım TS'de. Ne yapılması gerektiğini ben biliyorum ;)
  • Key nerden bulabiliriz arkadaşlar?
  • Diğer bir konu başlığı altında cevap vermiştim bu sorunuza , bulabilmeniz gerçekten çok zor bence ama şu aşamada yarın oyunun açılacağını eğer düşünürsek.
  • Herkesin ts3 de olması cok sacma sapan bir kural.Guildde olmak demek her dakika oyuncuların birbiri ile muhabbet etmek zorunda oldukları demek degil. adam işten gelmiş 30dk takılıp cıkmak istiyor o gün canı sıkkın konusuada yok bu sacma kural yüzünden ts mi girecek? . Pvp vs birlikte yapılacak işlerde ts3 tabiki faydalı ancak her onlnie üyenin sürekli on olcak olması sacmalık .

    Bu arada forumda her archage konusunu altına aynı şeyleri yazarsan şikayet edildiginde gene ban yersin. Forumda yenisin sanırım :)Burası oyun bölümü oldugu için guild tanıtımı silmiş olabilirler 1kere silindiyse hep silinir haberiniz olsun

    Not:Bu arada elf nedir human nedir ya biraz degişik karakterlere yönelin her oyunda olan şeyleri yeni bir oyunda oynamak isteyenleri ben gerçekten anlam veremiyorum bana ilginç geliyor yani 10senedir herkes elf humanla orcla oynadı zaten her oyunda bunlar var yeni bir oyunda yeni bir ırk geliyor herkesin gözu orda olması lazımken nerden geliyor bu elf sevgisi :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 16 Temmuz 2014; 18:09:17 >




  • Burda ban yemedik kardeş :) artı son zamanlarda hangi guilde bakarsanız bakın sitesi olan formu olan sağlam olan daha iyi olmayı planlayan guildlerin hepsinde TS3 mecburiyeti vardır.
  • Çok guildde oynadım hiçbirinde normal zamanda hiçbir etkinlik vs yokken zorunlu oldugunu gormedim. code existte gw oynuyorduk o guildeyken hiçbir zorunlulugu yoktu.Zaten baştan aşagıya saçmalıtkan başka birşey degil her an online olmak nedir ya adam kafa dinler girer 2el atar cıkar herkes 18 yasında 20 yasında ögrencimi adam karısıyla kavga eder oturup konusmak istemez vsvs 123123 larca örnek .Çok guildde oynadım coguda 50+ guildlerdi hiçbirinde zorlama oldugunu görmedim.Ha pve pvp gidersin guildce ozaman zorunludur ts gelmeyen alınmaz partye ama normal oyunda her an zorunlu hangi guildler yapıyor turk olarak merak ettim.+ Olarak herkes yapsa bile bu saçma kuralı siz degiştirip farkınızı ortaya koyabilirsiniz :) Sadece fikir belirtiyorum zaten bence saçmalık sizcede çok çok iyi bir fikir olabilir. :)

    İyi oyunlar guildinizede başarılar.




  • Teşekkür ederim düşünceleriniz için hani zaten sağda solda tutup iki üç takılıp çekip giden kişiye kimse illa TS ye gir demez. Archeage için düşünürsek sürekli yapılacak şeylerin olduğu bir oyunda ve yapabileceğiniz herşeyin guruba dayandığını düşünürsek TS girme şartı koyulması normal bence.

    Tabi her bireyin görüşü bizim için önem arz eder değerlendirmeye alıyoruz.

    Bizi eleştirmek den çekinmeyiniz. Bu tarz şeylerin bizi daha güçlü yapacağını düşünüyorum ...
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Kimse sana gel 7/24 konuşalım demiyorki ben mi yanlış anladım?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.