Şimdi Ara

Viewsonic XG2703-GS Pişmanlıktır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
13.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -SKYNET-

    Bence monitöre öyle acil ihtiyacınız yoksa direk tüketici mahkemelerine başvurun,6 ay en fazla 1 yıl içinde paranızı faiziyle geri alırsınız. Diğer türlü o kadar paranıza yazık etmiş olursunuz.Bunların üzerine gidilmediği sürece, insanları kullanmaya devam edeceklerdir.Yasal haklarınızı öğrenip sonuna kadar gidin derim.Geçmiş olsun.

    benda itopya.com dan aldım tüketici hakem heyetine başvurdum. artık kaç ayda sonuçlanır bilinmez ama 24 inç monitörden 18 inçe dönünce kusurlu halini bile arar oldum.

    acer predator almayın aldırmayın bu kadar söylüyorum. ilgisiz servis hizmeti ve satın aldığınız yerde hiç önemli değil. keşke dell monitör alsaydım diye üzülüyorum.
  • @-SKYNET-

    ips glow bilerek aldık ama durum renkleri bozacak düzeydeki ışık sızması ve ölü piksel maalesef ki. Dediğiniz gibi ellerinde birşey gelmediği için renk kalibrasyon standartları açıklamışlar, en iyi ölü piksel politaksına sahibiz 2 den fazla olması lazım diyor DELL bir tanede değişim sunuyor tüketici haklarında bir tane dahi kusur değişik bir servis işleyişi var firmanın maalesf ki. Uzak durmak, uzak tutmak lazım.

    @Gentlement39

    Sizin tecrübelerinizden Acer'ın da bu mantıkda olduğu söyledik demek ülkemize giren her firma bu mantıkda ilerliyor şimdilik Dell nispeten iyi gibi müşteri desteği konusunda heyetten çıkan sonuç doğrultusunda bende Dell'e yöneleceğim
  • haydaa neyi alacağımızı şaşırdık vievsonic de mi sorunluymuş? yalnız dikatimi çekti konu sahibi arkadaşın imzasında hala Viewsonic XG2703-GS 2k modeli yazıyor ben olsam silerdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2017; 20:47:14 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    sorun çıkana kadar gayet iyi bir firma zaten yetkiliyi takip edebilirsiniz bu konuda sadece indirim yaptık diyor imzayı düzeltmedim dediğini iyi oldu
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    yetkili zaten sitelerde çok ilgili de sorunlu ürünü indirimli satıyoruz demeye getirmesi kötü olmuş bunu okuyan zor alır ürünü araştırmalarım da asusun 24inç modeli de sorunluymuş ama asus da aynnı politikayla bu seride sorun var ama bir şey yapamayız deyip işin içinden çıkıyormuş bunu görüp Viewsonic XG2401 yöneldim şikayette görmedim ama bu konuyu görünce baya bir tıkandım şuan ne alacağımı bilmiyorum bu arada sonucu yazarsan memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2017; 23:3:7 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    kullandığım xg2401 de herhangi sorun yoktu buna güvendim xg2703 aldım sorun yaşayınca satış desteğini öğrendim firmanın bu marka tamamen piyango gibi sorunsuz çıkarsa kullanırsanız, sorun çıkarsada bizde böyle ışık sızması normal ışıkları açın, ölü piksel 2 den azsa sorun yok kullanın zaten indirimli aldınız ne bekliyordunuz gibi tavsiyelerle ürünün arkasında duran bir firma. şans oyunlarında iyiyim derseniz deneyin şansınızı
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    elektronikte şansım iyidir de yine de insan bu şikayetleri görünce çekiniyor

    ayrıca gördüğüm kadarıyla tüm markalarda bazı modeller sorunlu çıkabiliyor ama diğer modeller sorunsuz oluyor buna rağmen insan tabi ki korkuyor acaba bu modelde sorunlu çıkar mı diye. neyse size bir sorum olacak xg2401 bu modeli hala kullanıyor musunuz yoksa sattınız mı?
  • arkadaşlar bende xg2703 sahibiyim. ilk aldığım da ışık sızması vardı, geri gönderdim ve sonra tekrar sipariş verdim, onda da ölü pixel vardı, onu da geri gönderdim... 3.kez sipariş verdim, onda da ışık sızması ve ölü pixel çıkınca vazgeçtim almaktan. sonra aynı monitörüm sahibinden de 2bine 4 aylık ilan gördüm ordan aldım. çok ufak ışık sızması dışında problem çıkmadı. bu ao au optronics denilen panellerde bu tip problemler çok sık gözleniyormuş. en temizi vatan gidip kontrolleri yaptırım almak.
  • Merhaba bende daha önce samsung cfg70 almıştım amazondan ölü pixel ve ekranda bulutlanma olduğu için iade ettim ve aoc ag271qx sipariş ettim amazonun bu konuda ki tutumunu çok seviyorum ürün sorunluysa 1 ay içinde koşulsuz şartsız geri kabul ediyorlar üstelik kargo parasını geri ödemeleri de çok güzel bir ayrıntı yani her şey aslında olması gerektiği gibi umarım bu gelen monitor sorunsuz olur.
  • Konuyu görmeden önce ciddi ciddi almayı düşünüyordum gerek servisi gerek te ürünün Türkiye temsilcisinin tutumunu görünce vazgeçtim. Amazon dan pg279q almayı düşünüyorum. ve alınca buraya resmini temsilciyi etiketlicem umarım bu tür insanlara iş vermez bu tür firmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende xg2401 bu modeli düşünüyordum ama şimdi vazgeçmiş durumdayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Ekim 2017; 23:27:43 >
  • @mito1172

    viewsonic aldığınız gün bir şans oyunu oynayın ne olur ne olmaz eğer sorunsuzsa şanslı gününüzdesiniz hakem heyetinin cevabını bekliyorum monitörsüz kalmamak adına xg2401 duruyor hala işlem sonuçlandığında onuda elden çıkaracağım ilk fırsatta.

    @kakarikikiri

    benimde ilk aldığım direk kutusu açık geldi teslim almadan iade ettim aslında bu işaretti markadan uzak durmak için ama yine şansımı denedim sonuç hüsran.

    @wolwes

    Amazon satış sonrasında efsane bir destek içerisinde bende geçen gün aldığım ramleri iade ettim sıfır pürüz ile dediğiniz gibi, ülkemizde firmaların çok fazla öğrenmeleri gereken şey var.

    @Jakoß

    ips panel düşünüyorsanız benzer özellikler için asus veya acer kalıyor geriye, vazgeçmeniz isabetli karar markanın satış sonrası destek yaklaşımı zaten gördüğünüz üzere sorunları normalleştirmek kusur bizdeymiş gibi göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar.

    @mersinaki

    alternatifi olan bir model xg2401 satış sonrası desteklerini göz önünde bulundurup vazgeçmek doğru tercih.




  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    şans oyunu oynarım şansım iyidir elektronik cihazda olduğu gibi xg2401 alalı 15 gün civarı oldu sorun yok kutu da kapalıydı monitörde sağlam gayet net görüntüsü var ışık sızması yok şükür. dediğim gibi aynı markanın bazı modelleri sorunlu çıkabiliyor servisin tavrına gelirsek Türkiye de çoğu servis böyle asus monitörde de aynı sorunu yaşayıp sitem edende okudum servisler yanlış yapıyorlar tabi ki ama her markada bu sorunlar var başına gelince resmen bela oluyorlar. neyse umarım sorunun çözülür




  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    xg2703 de şansınızı deneyin birde xg2401 de bende şanslıydım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s1Lv3r

    xg2703 de şansınızı deneyin birde xg2401 de bende şanslıydım

    Senin durum ne oldu, tüketici hakem heyetine gittin mi? Ne cevap verdiler?
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    satıcı firmadan savunması istendi, beklemedeyiz özetle
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    yok bana 24 inç yeter
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Bugün 18 indirimle bu ürünü 2750 tl ye aldım. Yorumlarınızı gördüm şuan acaip şekilde tırstım. muadillerine bakınca 1500 tl gibi bir fiyat farkı var ama. bilmiyorum iyi mi yaptım kötümü yaptım. İns sorunsuz bir monitor denk gelirde sıkıntı yaşamam.
  • irfanica kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Umarım sorunsuz bir monitör denk gelir de servisle muhattap olmak zorunda kalmazsınız bol şans 🍀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    ahanda bak bir kobay geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.