Şimdi Ara

Viewsonic REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ViewSonic VX58 Curved(Kavisli) 144Hz Gaming Monitörler konusundaki mesajımla devam edicem.


    Mchtk. @ 15 Aralık 2018 17:30:18

    VX2458-C-mhd modelini 3 Aralıkta sipariş verdim buna güvenerekten eski monitörüde arkadaşa sattım. 5 Aralıkta elime ulaştı ve ölü piksel sorunuyla karşılaştım. Servise gönderdim kutulu değişim yapıldı ve bugün teslim aldım fakat yine ölü piksel sorunu çıktı. Pazartesi günü tekrar göndericem bakalım yine ölü piksel sorunuyla karşılaşıcakmıyım. Yaklaşık 10 gündür monitör yok bakalım bu süre daha ne kadar uzayacak.

    ------------------------------------------

    ve bugün kutulu değişim yapılan cihaz elime geçti fakat 3.kez ölü piksel sorunuyla karşılaştım. Resmen kalite kontrol elemanına döndüm sağlamı çıkana kadar değiştirmeye devam ..







  • Değiştirebildiğine şükret ben msi mag241c monitörümü verdım 20 gündür ses yok üstelik büyük ihtimal para iadesi yapıcaklar bende kabul etmeyeceğim bozuk bozuk kullanıcam ürünü çünkü ucuza almıştım.
  • Aynı monitörden ben de aldım bende bir sorun çıkmadı, sizin şanssızlığınıza denk gelmiş gibi.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Senin durum daha vahimmiş bende makul bir fiyata aldım ayrıca monitörde hoşuma gitti o yüzden iade etmek istemiyorum.
  • rezilliğe bak be ölü piksel çıkmış değişim yapmışlar ayıptır
  • Kral değiştirmişler işte, bende yıllar önce almıştım ghosting mi öyle bi problem vardı iade etmiştim. Elektronik cihaz sonuçta olur öyle şeyler çok takılma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü pixel olayınaçok sinirleniyorum. Kalite kontrolü yapılmıyor mu bu cihazların kardeşim ? Ayıplı malı bana satma hakkın yok.
    Madem üretim tekniği sonucu oluşan bir durum bu AYIPLI malları sağlam ürünün fiyatının %25i kadar indir. Kaç ölü pixel varsa ona göre belirterek sat. İster alırım ister almam.

    Fakat bu uyanıklar normal bir durummuş gibi satıyorlar. Bazı firmalar ayak diretiyor birde geri almamak için. İşim gücüm yok hakem heyetine gideceğim. Dertsiz başımıza parayla dert alıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ölü piksel olmayan monitör yok mu yahu, tüm ölü pikselli cihazların çoğunluğunu Türkiye yemi gönderiyorlar anlamadımki. 1 aydır araştırıyorum bütçeme uygun fiyat bandında sorunu olmayan monitör bulamadım en son gözümü karartıp acer ed242qr aldım 10 u geçkin ölü piksel stuck piksel vardı iade ettim. Şimdi bu Viewsonic VX2458-C-mhd e bakayım dedim bi sürü şikayet, bunun yanında Gamepower GPR24C144 da var. Bunun içinde aman alma kalitesiz vs gibi yorumlar var. Tn panel almak istemiyorum bu saatten sonra, Ekran kartım rx470 evet belki 144 hz gerekzi şimdilik ama ilerde değiştirirsem monitör elimde bulunsun diye 144 hz istiyorum. Şimdi bu 3 monitöre de arkadan kasalarına bakınca bi fark göremiyorsunuz. Game power için 2 yıl ölü piksel garantisi veriyor konuştuğum bir satıcı ama güvenemiyorum. Şeytan diyor eski acer monitörü kullanmaya devam et nasılsa sağlam taş gibi hoş buna güvenerek acer aldık oda yukardaki gibi çıkınca sinirlerim bozuldu.




  • Bu işler birazda şans işi ama viewsonic dandiklerin dandigi bi marka.. Türkiyeye sorunlu ürünleri yolladıklari zaten Aşikar, bu kadar çok ürününde ölü piksel çıkan başka marka yoktur herhalde alan herkes ölü piksel çıktı iade ettim diyip duruyor.. Kusurlu ürünleri bize itelemeye çalışıyolar. Millet uygun fiyatlı diye viewsonic seçmeye çalıştı bu seferde böyle uğraşıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus veya aoc alin onlar bu kadar ölu piksel sorunu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.