Şimdi Ara

ViewSonic Monitör Rezaletini Yaşamış İnsanlar Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ViewSonic marka satın aldım ve hayattan soğudum diyenlerden misiniz ?
    Telefonunuzla monitörünüzde ki doğaüstü güçleri kanıtlayarak gelin. Bu bataklığa başkasının düşmesine izin vermeyin !

    Model : VX3276-2K-mhd

    ViewSonic Monitör Rezaletini Yaşamış İnsanlar Topluluğu
    ViewSonic Monitör Rezaletini Yaşamış İnsanlar Topluluğu
    ViewSonic Monitör Rezaletini Yaşamış İnsanlar Topluluğu
    ViewSonic Monitör Rezaletini Yaşamış İnsanlar Topluluğu

    Model : VX2458-C-mhd

    @Evriveydetayken

    "Ürünü 999TL fiyatıyla hepsiburada üzerinden satın aldım. Bugün 17:00 civarlarında ürünü teslim alıp daha sonrada denemesini yaptım. İnternette bulduğum ve bildiğim bütün deneme ve çabalara rağmen ürüne görüntü getirtmeyi başaramadım. Display Port ve HDMI üzerinden bağlantı sağlandığında ürün hoparlörleri kullanılıyor fakat ekran görüntüsü gelmiyor. Sadece Kırmızı-Mavi-Yeşil-Gri-Siyah gibi renkler sürekli olarak değişerek ekranda gösteriliyor. Var mıdır bunun bir çözümü? Bir şeyi yanlış veya eksik mi yapıyorum? Kullanım kılavuzlarının ayrıca rezalet olduğunu belirtmek isterim. Ürünün menüsüne nasıl ulaşacağımı hala çözebilmiş değilim."

    @Virtüöz

    "Bende bu ürünü 1099TL'den aldım.Sonra 999 TL'ye dusunce icim burkulmustu.Fakat ondan daha buyuk bir sorun var ki gelen urunde ekranın tam ortasında 1 adet siyah olu piksel vardı.Bugun geri gonderdim para iadesi istiycem.Çünkü tekrar ayni riske girmek istemiyorum.Sağlık olsun hayirlisi degilmis demek ki.Ama marka izlenim biraz dustu diyebilirim.Keske 0 ölü piksel garantisi verseydi.Bu arada monitörü kısa denememden izlenimlerimi paylaşıyım.Öncelikle ekranın standart ayarı çok canlı değil.İnce ayar çekilebilir.Renkleri pastel değil mat.1 ms monitörde default olarak gelmiyor.Ayarlardan açmak gerek.Fakat açınca renkler aşırı soluk oluyor ve o açıkken renk ayarı yapıp isteğinize göre düzeltemiyorsunuz.Freesyncde kullanım dışı kalıyor.Hoparlörler kalitesiz.Tiz ses veriyor.Default %50 seviyesinde geliyor.Ama açsanızda kissanizda fark edilebilir seviyede olmuyor.Giriş gecikmeside kapalı geliyor.Açınca yine renklerden taviz veriliyor.Zaten 1ms ve giriş gecikmesi acilinca ekranin TN panelden farkı kalmıyor.Stand ayakları ve monitör şık.Çerçeveler ince.Kutu içinden hdmi kablo çikiyor.Ekstradan iki farklı priz şekline uygun kabloda cikiyor.Ne yazikki cd cikmiyor.Enerji tasarrufu B sınıfı.Ben aslında monitörü pek beğenemedim.Siz begenirsiniz orasını bilemem.Sadece fikirlerimi belirttim.Umarım alanlar memnun kalır."

    Model : XG2703-GS

    @s1Lv3r
    "Viewsonic XG2703-GS monitörü 21.08.2017 tarihinde satın aldım. Kutudan ölü pikselli ve renkleri bozacak düzeyde ışık sızmasıyla çıktı.Sorunu KVK servise bildirdiğimde ürünü yollamımı istediler. Ürünü inceliyip bu durumların normal olduğunu söyledir siyah renkleri sarı şekilde bozan ışık sızması içinde aydınlık ortamda kullanmamızı tavsiye ediyorlar.Karanlık sahne içeren oyun oynamayın dememelerine şaşırdım.Soruna ips glow hepsinde var diyip geçiştiriyorlar.Ölü piksel ise 2 den azsa hiç bir şekilde kusur sayılmıyor.Henüz 15 günlük ve yüksek meblalı bir monitörde bu durumları normal karşılayan bir firma Viewsonic. Kesinlikle biraz daha fazla verip diğer firmalara yönelin en azından ölü piksel garantiler var ve size monitörü aydınlık ortamda kullanın ışık sızması görmezsiniz cevabını vermezler.Özetle Ölü piksel, Işık Sızması Viewsonic'te Kusur değil, üst seviye monitör tercihlerinizi ona göre yapın."
    ViewSonic Monitör Rezaletini Yaşamış İnsanlar Topluluğu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtax -- 28 Kasım 2018; 6:54:54 >







  • Viewsonic, gamepower ve benq markaları arasında kaldım. Bu kadar şikayetten sonra viewsonic i listemden çıkardım.
  • EvilMorty kullanıcısına yanıt
    bir arıza durumunda firmanın taktiği arızayı gidermek değil. müşteriyi bunun arıza olmadığına ikna etmek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IPS ekranlarda böyle şeyler sıklıkla olur hocam... monitör almadan önce 10 dk araştırsaydınız öğrenirdiniz.

    ViewSonic gibi köklü ve iyi bir firmaya çamur atmayın lütfen... Kendi hatalarınız için başkalarını suçlamayın...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Ocak 2019; 11:47:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.