Şimdi Ara

VIEWSONIC 27' VX2785-2K-MHDU G-SYNC DESTEĞİ VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,



    https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-vx2785-2k-mhdu-qhd-ips-hdmi-dp-tasarim-monitoru.html


    Bu monitörü almak istiyorum. Fakat G-SYNC Compatible desteği var mıdır emin olamadım. Viewsonic'in sitesinde uyumlu gözüküyor gibi. Fakat Nvidia'nın sitesinden g-sync uyumlu monitörlere baktığımda bu model görünmüyor. Ben bu olayı anlayamadım. Hangi monitörlerin uyumlu olduğunu gösteren listelerin linkini aşağıda paylaşıyorum.



    https://support.viewsonic.com/en/support/solutions/articles/33000240267-what-viewsonic-monitors-support-geforce-driver-g-sync-enable-ready-


    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs//



    Yardımcı olabilir misiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prfsr_mnwe -- 5 Ekim 2020; 2:54:34 >







  • Anakartların uyumlu bellek listesinde olduğu gibi Nvidia, piyasadan alıp denediği monitörleri G-SYNC Compatible listesine alıyor. Ancak denemediği pek çok monitör de listede yok.


    Viewsonic'in sitesinde monitörün G-SYNC Compatible desteği olduğu yazıyor ve bu konuda sorun yaşamazsın.



    VIEWSONIC 27" VX2785-2K-MHDU G-SYNC DESTEĞİ VARMI ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erderk11 -- 5 Ekim 2020; 11:11:0 >
  • erderk11 kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam çok sağol. Aklımda bir soru işareti daha var. Viewsonic g-sync uyumlu model listesi altında şöyle bir yazı yazıyor;



    "Legal Disclaimer for GeForce Driver G-Sync Enable-Ready:


    Our product follows the Adaptive Sync technology standard adopted by the Video Electronics Standards Association (“VESA”). Our product is compatible with and certified by AMD for AMD’s FreeSync Technology, which utilizes Adaptive Sync VRR technology. When ViewSonic states “GeForce Driver G-Sync Enable-Ready”, ViewSonic only means that our product can be enabled by NVIDIA’s Geforce Game Ready Driver, version 417.71 (“NVIDIA Driver”). However, ViewSonic did not design this product for NVIDIA GeForce Driver Compatibility. Whether this product is fully compatible with and how it actually performs under the stated NVIDIA GeForce Driver, is controlled solely by NVIDIA. We SPECIFICALLY DISCLAIM USER EXPERIENCES AND PRODUCT PERFORMANCE of our product when updating to and using the aforementioned NVIDIA GeForce Driver."



    Burada Nvidia'dan kaynaklı olacak şekilde monitörde g-sync çalışmazsa sorumlu değiliz gibi birşey mi demek istiyor ? Sürücüyle ilgili birşey de yazıyor. Tam anlayamadımda.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.