Şimdi Ara

Video Scheduler İnternal Error Windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 ay önce Dell marka laptop aldım, son 4 gündür sürekli mavi ekran alıyorum, altında da "video_scheduler_internal_error" hatası yazıyor. Öyle garip bir sorun ki sadece mouse oynatmadığım zamanlarda mavi ekran alıyorum. Mouse sürekli oynadığında mavi ekran olmuyor, laptop'ı 2 dakikalığına bıraktığımda hemen mavi ekran geliyor. Bazı yabancı forumlarda ekran kartı driverlarını güncellemek gerektiği yazıyor ama son güncellemeleri yapmama rağmen yine aynı sorun yaşanıyor. Kaç kere virüs taraması yaptım NOD32 ile olsun Windows Defender ile olsun ama yine fayda etmedi. Mouse'u oynatmadan 5 dakika bırakamıyorum laptop'ı, bunun sonucunda da dizi ve film de izleyemiyorum. Ekran kartım İntel HD Graphics 4000



  • http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
    Yukaridaki linkteki uygulamayi indirerek hangi dll oldugunu gorerek sorunu cozebilirsin tabii donanimsal bir sikinti yok ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caused by driver bölümünde "watchdog.sys" yazıyor. O dosyayı temizlemeli miyim ne yapmalıyım pek anlayabilmiş değilim, daha doğrusu genel olarak bu işlerden pek anladığım söylenemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.