Şimdi Ara

Video Edit Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar bir video hazırlamam gerekiyor ve vidoya bir kaç effekt ekleme istiyorum. Videoya koyucağım resimlerin effektli bir şekilde belirmesi için hangi programı kullanabilirim ya da önerebileceğiniz bir youtube videosu var mı ?




  • Efekt işleri Adobe After Effects, Nuke, Fusion gibi compositing yazılımlarıyla yapılır fakat basit efektler isteniyorsa Premiere, Resolve, Vegas gibi video kurgu yazılımlarında kullanılabilen efekt plugin'leriyle de yapılabilir.

  • Topics are great for talking about topics that interest me. It would be great to have such a great video editing app. If you are looking for the best video editor then today you have come to the right place. Today you will get the best rated video editor worldwide. And from today this video editor will become your favorite video editor for mobile phones and Android phones. The best thing about KineMaster prime is that you can run it on mobile phones with low RAM and processing capacity. There are different apps available in the market but all of them require high Ram and Processor. So everyone does not have a high quality mobile phone. So this app is for people with low Ram and processor. You go here to download Kinemaster Prime to use kinemaster 4k prime apk download no watermark




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CassandraWallace -- 1 Haziran 2022; 5:25:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.