Şimdi Ara

Video düzenleme render için R9 fury? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

    fury'nin tek eksisi 4gb ram gibi gorunse bile render islerinde hbm ram olmasi bu acigi bir nebze kapatacaktir.amazon'da fiyati uygun oyun icin de alinir is icin de alinir.

    bu kartı besleyebilecek en düşük işlemci nedir? i5 6500 yeterli gelir mi acaba? gpu render da işlemciye o kadar yük bindirmiyor diye biliyorum.

    renderde evet islemciye degil gpu'ya bindirir program o sekilde istiyorsa ama isin icinde oyun da var dersen 6500 yeterli gelecektir.oyun yok dersen ikinci el 8300 8320 gibi islemciler de render isinde(islemciyi kullansa bile) ve masaustu uygulamalarinda isini gorecektir.oyun da oynatir hatta ama bazi ariza oyunlar amd islemci sevmiyor biliyorsun bunlar eski oyunlar olabilir.yeni oyunlarda ben 8300 serisinin eskisi gibi olmadigini goruyorum win10 dx12 derken aletlere bir kipirdanma geldi ama eski oyunlar oynanacaksa bulasma i5'ten devam et.

    oyun yok. youtube için video hazırlayaağım. video çekmek için sony a6000 makinem var,2k video çeken aksiyon kameram var. iyi video kalitesi olan ceptelefonum var,tripod,mikrofon v.s herşeyim var. bir tek videoları işlelebiyeceğim doğru düzgün bilgisayarım yok.




  • oyun yoksa abarti bir sisteme ihtiyacin yok i5 6400 de olur karta gore 80+ ortalama bi psu olur oc yapmayan anakart normal ramler islemciye sogutucu almazsin filan baya kar edersin ama oyun var dedigin zaman her seyin pahalisi oluyor.fury o paraya render icin en iyi seceneklerden biri sifir istiyorsan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.