Şimdi Ara

Video Düzenleme Programı Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    50sn lik bir videoyu düzenlemek istiyorum. Videoda 20 ile 30 arası insan var hepsinin kafasına farklı bir ülkeyo temsilen ülke bayrakları koymak istiyorum. Fakat video 0.5 sn bile ilerlese eklediğim görseller sabit olduğu için istediğim şeyi yapamıyorum. Bahsettiğim insanlar sabit şekilde sıraya dizilmiş halde duruyorlar. İstediğim şey videoda görüntü acısı ve konumu değişse bile a kişinin üstüne eklediğim x görseli ekranda sabit kalmasın o kişinin videodaki konumuna göre kendine konum alsın istiyorum.

    Çok mu imkansız istediğim şey bilmiyorum. Bana uygun bir program önerirsiniz çok sevinirim. Olmadı videodaki frame leri tek tek düzenlemeye de razıyım öyle bir program da olur.

    Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • after efekts ile yapabilirsiniz
  • Kafaları motion tracking yaparak bayrakları sabitlemeniz gerek. Adobe After Effects, Blackmagic Fusion, Foundry Nuke tarzı compositing yazılımlarıyla yapılabilir, motion tracking konusunu Youtube'da ararsanız eğitim videoları bulursunuz.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Bugün deniyorum. İstediğim tam olarak buydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Hocam after affects güzel ama benim laptop eski olduğu için çok zorlanıyor. Aynı işlevi görecek daha hafif bir yazılım önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Blackmagic Fusion yazdıklarım içinde daha az kaynak kullanır fakat node tabanlı olduğundan kullanımı daha farklıdır. Sistem kaldırmıyorsa bu yazılımların eski versiyonları da kullanılabilir sonuçta istediğiniz efekt 10 sene öncesine ait yazılımlarla bile yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.