Şimdi Ara

Victor Vran (2015 ) Arpg (Türkçe altyazılı olarak çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Victor Vran (2015 ) Arpg (Türkçe altyazılı olarak çıktı)


    Victor Vran, Haemimont Games tarafından geliştirilmiş, EuroVideo Median tarafından dağıtımcılığı yapılan bir ARPG. Hikayesini kısaca özetleyecek olursak, karakterimiz Victor Vran, onun gibi bir yaratık avcısı olan kayıp arkadaşının peşinden, kraliçenin üzerindeki bir lanet yüzünden yaratıklar tarafından istila edilmiş bir ülkeye gelir ve arkadaşının peşindeyken, aynı zamanda bu ülkeyi yürüyen ölülerden ve yaratıklardan temizlemeye karar verir. Oyunun atmosferi de bu hikayeye gayet uygun, terkedilmiş sokaklar, mezarlıklar, bilimum korkunçlu mekanlarda, yaratıklara karşı mücadele veriyoruz. Oyundaki yaratıklar da gayet çeşitli. Zombiler, iskeletler, örümcekler, mumyalar vb yaratıklarla, öldürmemiz için Castlevania benzeri bir yaratık kitlesi sunulmuş bize.

    Karakterimiz Victor Vran, herkesin ilk görüşte düşündüğü gibi, evet, Van Helsing’e bir hayli benziyor. Ama yaratık avcılarının arasındaki modanın bu olduğunu düşünürsek normal diyebiliriz bu duruma. Oyun ise, evet yine herkesin ilk görüşte düşündüğü gibi, Diablo ve Torchlight gibi oyunlara benziyor. Bu tür oyunlara “Diablo klonu” denmesinin bir sebebi var tabi. Ama oyun hikayesi ve oyun mekanikleriyle Diablo’nun gölgesinden az da olsa sıyrılmış.

     Victor Vran (2015 ) Arpg (Türkçe altyazılı olarak çıktı)


    Bu türdeki diğer oyunlardan farklı olarak, karakterimizin Class’ını seçmiyoruz, Victor, istediği silahı kullanabiliyor, istediği büyüyü atabiliyor. Ama eşyaları kullanarak hangisine yoğunlaşacağımızı seçip istediğimiz tarzda ilerleyerek belli bir konuda güçlenebiliyoruz ki yapmamız gereken de o.
    Oyunda, çekiç, kılıç, rapier, orak gibi yakın dövüş silahları olduğu gibi, shotgun ve elektrik atan bir silah vb bir çok uzun menzilli silah da bulunuyor. Bu silahların ise her birinin özellikleri var ve karakterimizi geliştirmek istediğimiz yönde özellikleri olan silahları kullanarak gelişiyoruz bir bakıma. Silah dışında, zırhı bu tarzdaki diğer oyunlardaki gibi parça parça değil, tek bir outfit halinde giyiyoruz ve bunlar da bizim istediğimiz tarzı seçmemizde yardımcı oluyorlar, bir outfit büyü üzerine yoğunlaşırken, bir diğeri hasar ya da Hpmizi etkiliyor. Bu outfitleri de oyunda ilerledikçe açabiliyoruz.

    Victor’ın yetenekleri her silah ile değişiyor. Skill barındaki yeteneklerimiz, her silah için değiştiği için de, yeteneklerini beğendiğiniz silahı kullanmak en mantıklısı. Silahlar, yaratıklardan düştüğü gibi, Saraydaki satıcılardan da alınabiliyor. Silahlar dışında, Destiny Card denilen, adı üstünde, kartlar var. Bu kartlar, bize bir takım özellikler veriyor. Topladığımız kartları, Victor’a giydirebiliyoruz, böylece, Crit attack şansı, Hasar vb özellikleri artırabiliyoruz. Aynı anda giyebildiğimiz kartlar sınırlı tabi ki, o yüzden en işinize yarayanı seçip giymeniz gerekiyor.
    Her level atladığımızda, bize bir kaç ödül sunuluyor, bu ödüllerin bazıları da bu kartlar ama ekstra olarak bu kartları da Saraydaki bir satıcıdan satın alabiliyoruz.

    Oyunda, büyü olarak, Demon Power denilen özellikler var. Bunları kullanabilmemiz için, yaratıkları öldürerek, ya da büyücüler için yapılmış outfiti giydiyseniz kendi kendine dolan, güç barıyla kullanabiliyoruz. Bu özellikler genellikle bir çok düşmana vuran güçlü büyüler olarak tasarlanmış. Bu büyüleri kullanarak bir çok düşmana aynı anda rahatlıkla hasar verebiliyoruz.


     Victor Vran (2015 ) Arpg (Türkçe altyazılı olarak çıktı)

    Victor Vran’ın bence muadillerinden en büyük farkı, zıplayabilmemiz. Bu oyuna bir çok değişik gameplay imkanı sunmuş. Duvardan duvara atlayarak çatılara çıkıp düşmanlarımızı oradan temizlemek ya da alakasız bir yere zıplayıp, gizli bir bölge bulmak ve oradan bir define bulmak gibi. Küçük bir şey gibi görünebilir ama bu tarz oyunları uzun süre oynadıktan sonra böyle bir değişiklik gerçekten büyük bir yenilik olarak görünüyor, en azından benim için.

    Her girdiğimiz bölümde, belli “Challenge”lar var. Belli bir miktarda bir tarz düşmandan öldürmek, belli bir silahla düşmanları öldürmek, hasar yemeden belli bir sayıda düşman öldürmek gibi. Bunları yaparak ekstra experience, altın ya da eşya kazanabiliyoruz. Bazıları hemen yapılamıyor çünkü ileriki bölümlerde açılan bazı özelliklerin gelmesi gerekiyor, bu da oyunun yeniden oynanma olasılığını arttırıyor.

    Victor Vran’ın bu tarz oyunlar içinde ön plana çıkamayacağı belli olsada, kendi türündeki diğer oyunlardan eksiği yok. Bu tür oyunları sevenlerin, Victor Vran’dan da zevk alacağını düşünüyorum, en azından benim için eğlenceliydi. Diablo’yu 108. kez kesmek yerine, Victor Vran’a da bir şans verebilirsiniz. İyi oyunlar.



    Eşim ben bir arkadaşım 3 kişi co-op oynamaya başladık gayet tatlı ve güzel bir oyun yapmışlar çok eğlenceli.
    Zıplama ve taklalar oyuna ayrı bir renk getirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 7 Ocak 2016; 18:54:31 >







  • İndirimdeyken aldım 18 TL ye Türkçe yamasını bekliyorum.
  • Action Rpg oyunları çok severim Divinitydeki derinlik bu oyunda olsa mükemmel ötesi olurmuş. Ama olsun türünün ilginç örneklerinden bu oyunda çok hoş.
  • Güzel, zevkli oyun.

    Normalde daha diyaloglu, daha "derin" RPG'leri sevmeme rağmen, bu oyunu sevebildim. Dövüş sistemi, grafikleri, atmosferi, silah çeşitliliği vs gayet iyi.
  • co-op olması ayrı bir zevkli yapıyor bu tarz oyunları komşu firmadan iyi bir oyun çıkmış.
  • Oyun orjinal olarak Türkçe gelecek yakında steamde yayınlanacak bir güncelleme ile.
  • Arpgler içerisinde benim için en iyisi. Sadece skill , item build yapıp oynanışı mousea tıklamaktan ibaret oyunlardan sıkılmıştım. Tabi ki diablo 2 , torchlight2, path of exile çok güzel oyunlar ama victor vran türe oynanış açısından farklı bir bakış açısı getiriyor. Bu tür oyunlarda hardcore oynamayı çok severim .Victor Vran için de hardcore başladım fakat level 32 lik karakterimi kaybettim :) yeniden başlıyorum beraber hardcore oynamak isteyen, küfürsüz, saygılı, olgun oyuncular varsa özel mesaj atın oynayalım lütfen. Oyun solo da zevkli ama eminim coop daha eğlenceli olacaktır.
  • Bende bir süre oynadım ve bıraktım fakat gayet güzel oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LetnaErt

    Bende bir süre oynadım ve bıraktım fakat gayet güzel oyun.

    Co-op ayrı bir güzel

    Ayrıca oyun şuan resmi olarak Türkçe.
  • Oo çok iyi haber :)
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Çok fazla co-op oynama fırsatım olmadı. Fakat konu aklıma getirdi oyunu tekrar. 30 küsür leveldim sanırım bir ara indirip oynayacağım tekrar.
  • Steam de şuan 12 TL oyun ayrıca Türkçe dil desteği seçeneği ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LetnaErt

    Çok fazla co-op oynama fırsatım olmadı. Fakat konu aklıma getirdi oyunu tekrar. 30 küsür leveldim sanırım bir ara indirip oynayacağım tekrar.

    Co-op çok sarıyor zaten ya :)
  • HAck&Slash severler bu oyunun farkında mı değiller acaba.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Herhalde farkında değiller, normalde çok daha fazla ilgiyi hakeden bir oyun bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

    Herhalde farkında değiller, normalde çok daha fazla ilgiyi hakeden bir oyun bu

    Aynen şuan yine yeni yama geldi 540mb lık güncellemede devam ediyor oyun.

    Grim Dawn bugün itibariyle çıktı tavsiye ederim.
  • Güzel oyun çok zevkli heralde Türkçe oynadığım ilk Diablo tarzı oyun.
  • aynen benimde güncelleme de geliyor sürekli geliştiriyorlar.
  • Steam'de 9 lira şuan oyun. 2 kişilik paket alırsanız 7.5 liraya geliyor. Güzel oyun ama kimse oynamıyor herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_

    Steam'de 9 lira şuan oyun. 2 kişilik paket alırsanız 7.5 liraya geliyor. Güzel oyun ama kimse oynamıyor herhalde.

    Öyle özellikle Witcher severler, Gerard voice aşıkları alın deneyin oynayın.
    4 kişi co-op var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.