Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.685
Cevap
67
Favori
207.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu şirkettemi battı? ucuza notebook victor varsa link atın bari
  • dolar böyle yüksekken laptopları geri toplatıp para iadesi bile yapsalar vermem laptopu.970m i bi daha nerede aliyim la 5 den aşağı bilgisayar yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevo_61

    Yok arkadaşlar bende şarja takılı olup olmamasının önemi yok, güç tuşuna bildiğin abanmadan açılmıyor.İlk aldığım zamandan beri böyle, ilk açılışını hatırlıyorum nazikçe basınca açılmamıştı hatta abanınca açılmıştı yine aynı.Git gide daha da abanmam gerekiyor, bir gün içeriye batacak tuş.

    USB'lerde sorun yaşamadım ben hiç, sürekli de usb kullanıyorum halbuki.Mouse alıcısı daima takılı, hergün usb bellek ve harici hdd de takıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

    O zaman tek bir ihtimal kalıyor ortada. Bize satılan son cihazlar eski kullanıcıların sorun yaşayıp iade ettikleri cihazlar. Yani biz refurbished cihazlar kullanıyoruz. Usb de dokunca temassızlık dışında sorun yok cihazımda. Aynen bende sizin gibi iade etmem cihazımı 3100 TL ye G802 ayarında cihaz alamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor g701 modeli elimde mevcut satın almayı düşünen arkadaşlara ucuza bırakırım

    Ben buna ssd takmak istiyorum . Ssd'yi temin ettim bir tane sata 3 yuvası varmış. Teknik servise götürmeden bunu yapabilir miyim yoksa zor bir işlem mi?
    Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 7 Aralık 2015; 12:38:27 >
  • 2 3 haftayi gecti bekliyorum muhatap bulduk, bulacagiz diye pes ettim artik

    topluca dava benzeri bir harekette bulunabilir miyiz yoksa bireysel olarak il hakem heyetine mi basvurmaliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    yapabilirsin bir msata al arkada 2 vidavar sök tak ve kapat bu kadarbasit ben yaptım.
  • sedatistan kullanıcısına yanıt
    msata almayın klavyeyi sökersin dediler.
    sata 3 aldım
    2 tane sata 3 yuvası varmış diye.
    şimdi yanlış iş mi yaptık anlamadım?
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    hacım ben p502 kullanıyorum bende 2 tane msata var biri klavyenin altında biri harddiskin altında senin modelin clevodaki karşılığı neyse iç resimlerine notebookcheck.com dan bak bence ben öyle yaptım.

    kardeşimde g451 mi ne var baktım onda da arka kapağı açtın mı direk msata girişi var 1 tane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 7 Aralık 2015; 18:21:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ridooo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Erkancay

    Arkadaşlar 28 ekimde bilgisayarım da arıza çıkmıştı Viktor.com.tr ile iletişime geçip garanti kapsamındaki bilgisayarımı 30 ekimde gönderdim resimli belgeler bulunmaktadır. 2 kasım da da Yunus yuca çalışanı bilgisayarımı almış fakat 1.5 ay olacak nerdeyse bilgisayarımdan haber yok bu resmen hırsızlık ve e-ticaret ile uğraşan biriyim ve paramı bilgisayardan kazanıyorum firma bilgisayarıma resmen EL KOYMUŞTUR. Firmayı kısa süre için de dava edeceğim destek vermek isteyenler için mail adresim: erkn.cay@gmail.com gelin birlik olalım

    Elektrokent mng ile konuştum firma artık kargo anlaşmasını da bozmuş ve batmıştır

    Çok geçmiş olsun hocam. Gerçekten bir şey yapılması lazım artık. Bende bilgisayarımı garantiye göndericektim bir baktım firma yok ortada. Konudakilerin vs. imzası toplanıp bilen birisi dava mi açar ne yapar pek anlamıyorum ama bir şekilde bu olayı o çözüme kavuşturmak lazım. Kolay kazanılan paralarda değil bunlar...

    arkadaşlar 2 gün önce avukat arkadaşım ile konuşmuştum bana ile hakem heyetine gitmemi söylemişti. Bugun bulunduğum ilin il hakem heyetine gittim. Olayın lehime sonuçlanacağını söylediler fakat muhattap birini bulmamız gerekiyor yarın istanbul ticaret sicil müdürlüğünde firmanın faaliyetini bırakmışmı diye arayıp öğrenmeye çalışacağım. Eğer firma hala aktif olarak görünüyorsa hemen işlemlere başlayıp icra ile laptopumun ücretini temin etmeye çalışacağım. Bu sadece firmam battı değil resmen bilgisayarımı ÇALDILAR. Bu gibi durumlar da yapılan sizlerin de fikir sahibi olması için viktorun herhangi bir tedarikçi var ise ordan da temin (bilgisayarı, teknik servisi) edebilinirmiş. buna ithalatçıları da dahil.
  • Erkancay E kullanıcısına yanıt
    senin olay bambaşka seninkisi resmen çalmak.Hadi tamir edilmeden gönderseler gene neyse .alıp vermemek nedir?
  • Hic perpaya gidip bakan oldu mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yıllık firma Pro2000. Satış anlamında da gayet iyiydiler. Batmaları üzücü oldu.
    Ben de G602 laptop kullanıcısıyım. Memnunum ama battılarsa iade ederim çünkü 2 yıldan fazla bir laptopu kullanmıyorum...
  • Arena bilgisayar teknik servisiyle görüştüm. Victor firmasından aldığınız cihazlara değil kendi sattığımız victor markalı cihazlara bakıyoruz dedi. Cihazı bizden aldıysanız yollayın bakalım diyor. Victor kapandı, daha fazla bişey bilmiyormuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çok şükür ben Arena'dan almıştım. Bir sorun olursa yapabildikleri kadarıyla oradan hallederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcake±

    İyi çok şükür ben Arena'dan almıştım. Bir sorun olursa yapabildikleri kadarıyla oradan hallederiz.

    Şanslısın hocam benim gibi direkt victordan alanlar yandı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Gerçi pek destek verebileceklerini de sanmiyorum ama.
    En ufak bir sorunda firma kapandi deyip başlarindan atacaklardir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcake±

    Gerçi pek destek verebileceklerini de sanmiyorum ama.
    En ufak bir sorunda firma kapandi deyip başlarindan atacaklardir...

    En azından adamlar kendi sattığımız cihazların garantisine bakacağız deme cüretini gösterdiler. Koskoca victor firmasi onu da yapmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun olay durum ortada şirketi bende aradım bugün açan yok hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı aramamız lazım. Tavsiyem herkes sabit bir dilekçe dolduralım ve herkes bulunduğu ildeki il hakem heyetine faturalarıyla birlikte verelim bu kadar insanı boş çevireceklerini düşünmüyorum. Bu arada ilginç bi şey keşfettim bütün siteleri kapalı ama twitter googlee+ ları açık ve şu sitesi de açık:http://dr.victor.com.tr/ belki buralardan ulaşmanın bir yolunu buluruz araştırmak lazım. Ama bu yaptıkları yanlarına kalmamalı cevap verseler dahi böyle hiçbir haber yayınlamadan ortalıktan çekip gitmek hoş bir durum değil. Aramızda hukuktan anlayan avukat arkadaşlar falan yok mudur biri bize nasıl bir dilekçe hazırlamamız gerektiğini söylese güzel olur ona göre hazırlayalım. Şuan bilgisayarımda bir sorun yok ama yarın öbür gün oldu mu ne yapıcaz? Hadi arkadaşlar yok mu avukat hakim savcı tanıdığı olan bi el atalım hep beraber bir dilekçe yazalım bende arkadaşlarımla görüşüp öğrenmeye çalışıcam eğer bulabilirsem dilekçe hazırladığımda fotoğrafını buraya koyucam. Benden önce davranan olursa lütfen foruma atsın takipteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: niko655

    Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun olay durum ortada şirketi bende aradım bugün açan yok hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı aramamız lazım. Tavsiyem herkes sabit bir dilekçe dolduralım ve herkes bulunduğu ildeki il hakem heyetine faturalarıyla birlikte verelim bu kadar insanı boş çevireceklerini düşünmüyorum. Bu arada ilginç bi şey keşfettim bütün siteleri kapalı ama twitter googlee+ ları açık ve şu sitesi de açık:http://dr.victor.com.tr/ belki buralardan ulaşmanın bir yolunu buluruz araştırmak lazım. Ama bu yaptıkları yanlarına kalmamalı cevap verseler dahi böyle hiçbir haber yayınlamadan ortalıktan çekip gitmek hoş bir durum değil. Aramızda hukuktan anlayan avukat arkadaşlar falan yok mudur biri bize nasıl bir dilekçe hazırlamamız gerektiğini söylese güzel olur ona göre hazırlayalım. Şuan bilgisayarımda bir sorun yok ama yarın öbür gün oldu mu ne yapıcaz? Hadi arkadaşlar yok mu avukat hakim savcı tanıdığı olan bi el atalım hep beraber bir dilekçe yazalım bende arkadaşlarımla görüşüp öğrenmeye çalışıcam eğer bulabilirsem dilekçe hazırladığımda fotoğrafını buraya koyucam. Benden önce davranan olursa lütfen foruma atsın takipteyim.

    Bilgisayarda bi sorun olmasına gerek yok. Siz bi sorun olduğunu düşünerek ürünü garantiye yollamak isteyip muhatap bulamadığınızı söyleseniz dahi hakem heyeti dikkate alacaktır talebinizi.
    Esas mesele firmanın resmi olarak iflas açıklayıp açıklamadığı. Firma iflas açıklamamış ise heyet/mahkeme bi muhatap bulur ve söke söke alır hakkınızı. Benim firmayla görüşme kayıtlarım var mailde. Ürünün sorunlu olduğunu kabul ettiklerine ve stoklar yenilenince değişim yapacaklarına dair yazdıkları mailler orada duruyor. Tek sıkıntı hakem heyeti belli miktarın altındaki ürünlere bakıyor ve sanırım benim fatura bu limitin üstünde. Mahmeme ile de uğraşacak vaktim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu arkadaşla aynı düşünüyorum bende 2 tane victor var.en uzunu bendeki 1 senesi kaldı 1 sene içinde bişey olmazsa bende vermem olursa o zaman kafalarını ağrıtırım.ama bişey olmazsa bilgisayara şu an herşeyinden çok memnunum açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.