Şimdi Ara

Victor G501 Kutu Açılımı, Sıcaklık Değerleri, Monitör Kalitesi ve Benchmark Test Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam birde hotkey diye yazilim var kendi CD de kurdun mu onu kur ayarlarinda fan ayarlari var (kapali, otomatik, sürekli) kontrol et bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shumin

    quote:

    Orijinalden alıntı: tr.duman

    Hocam fan sesi normal değil ben de gün boyu acik olmasına rağmen gta4 eflc oynadim fan gayet normal calisti. Senin sistemde bence sorun var. Görev yöneticisinden kontrol et büyük bir ihtimal virüs bulastirmis olmalisin.

    Ben daha incelememi yazmadim yakinda arti eksi yönleriyle bir şeyler yazacagim.

    Vallahi 99 yılından beri bilgisayar kullanıyorum hiç anti-virüs programı kullanmadım hiç bir zaman da bilgisayara virüs bulaştırtmadım. Şu autorun virüsü hariç :)

    iyi de antivirus olmadan anlayamazsınız ki virus bulasıp bulasmadıgını, bariz belli olan garip garip hatalar veren gözle görülenleri anlarsın, büyük bir kısmı farkedilmez ama, siz hiçbisey yokmus gibi kullanırsınız ama sistem dosyalarınıza birsürü virus bulasmıs olabilir, ki bazen antivirüs programları bile virusleri bulamaz.Söyle söyleyeyim arkadasım da aynı sizin gibiydi hiç virus programı kullanmazdı sistemime virus bulasmıyor zaten ne kurcam diyordu, birgün nod32 kurup tarattık bir dunya truva atı,trojan cıktı cıktı pc den virus programı sistem dosyalarına bulasmıs bir suru virus buldu, hepsini de temizleyemedi, format atmakta care bulduk, kurdugun windowsun bile viruslu olma ihtimali olabilir. virus programı kullanmayı sevmiyorsanız bile belirlikli aralıklarla pc nizi taratmanızı öneririm




  • Teşekkürler tavsiyeniz için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shumin

    Teşekkürler tavsiyeniz için :)

    Sonuç olarak cihaziniz malzeme kalitesi dişinda gayet iyi bir cihaz güle güle kullananin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesinden yana sıkıntım yok şu an mesela şu satırları yazarken sağ avcumun içi yanıyor. Bir sıkıntısı var destek talep edeceğim yarın inşallah mng kargo ilçeye uğrarsa geri göndereceğim düzelirse bu konfügürasyonu bu fiyata aldığım için mutlu olacağım düzelmezse de iade edip harcadığım zamana yanacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shumin

    Malzeme kalitesinden yana sıkıntım yok şu an mesela şu satırları yazarken sağ avcumun içi yanıyor. Bir sıkıntısı var destek talep edeceğim yarın inşallah mng kargo ilçeye uğrarsa geri göndereceğim düzelirse bu konfügürasyonu bu fiyata aldığım için mutlu olacağım düzelmezse de iade edip harcadığım zamana yanacağım.

    hocam bugünde bakıcam diyordunuz fan sesine yine rahatsız etti mi ? Windows 8 kurdunuz mu ?
  • Evet Win8'i kurdum hatta monitör paneli incelemesi wifi incelemesi bir kaç test videosu ve beceremediğim oyun testini de yaptım. Bugün içinde internete koyarım. Win8'de de rahatsız etti dünkü kadar değil fakat dün sabah 3'e kadar bilgisayar ile uğraşınca ve 3-4 saatlik uykuyla işe gidince. İşten döndüğümde direkt uyudum ve dünkü kadar bilgisayarı açık bırakamadım. En azından boşta fan sesi gelmiyor fakat bu sefer hiç bir yardımcı programı kurmadım.
  • Öncelikle merhabalar.Videonuzdan anladığım kadarıyla objektif yaklaştığınızı düşünüyorum.Bilgisayarın özellikleri neler, kaça aldınız gibi sorular sormayacağım.Şuan bu piyasada en çok bilinen firma monster.Şahsen victoru burada gördüm.Monsterı arkadaşım tavsiyesi ile ALDIM(T7 v2.3+opsiyonlar)Hiç bir sorun yok.Bir kaç kere aradım bir şey sormak için ancak telefona bakmadılar.Bunun dışında ne bilgisayarlarında nede servisinde problem yaşamadım(çünki gitmedi)Siz objektif olmuşsunuz bende objektif olacağım;
    Yeni alınan bir bilgisayarın ilk günlerinde servise gitmesi sizce üzücü değil mi?Şahsen ben monsterı alırken sadece maddiyat değil ayardığım zamanı dahi boşa gider ise misli ile mukabele göreceklerini söyledim.Tabi bir sıkıntı olmaz ise monsterdan aldığım bilgisayarı ömrünün sonuna kadar her türlü bakımda upgrade de doğru yetkili servisle irtibata geceğim.Çünki monster güvenimi boşa çıkarmadı.Eğer sizinde önceliğiniz sağlam bir hizmetse bence monstera geçin.KESİNLİKLE MONSTERLA BİR ALAKAM YOK.
    Geçen benim bilgisayarın aynı donanımlısını vatanda sordum 6300tl istedi.Ben ise 4300e aldım.Bİlgisayarların aralarındaki fark ne idi biliyor musnuz? Birinde monster yazıyor birinde msi...
    Bir kullancıı olarak size tavsiyem bu tarz bir cihaz arıyorsanız monster almanız.Emin olun pişman olmazsınız.Çünki ben verdiğim paranın hakkını almak isteyen sonuna kadar sınırları zorlayan bir kullanıcıyım.Ben aldım etrafımdaki arkadaşlarımada aldırdım onlarda memnunlar.
    TEKRAR BELİRTMEK GEREK MONSTER İLE BİR ALAKAM YOKTUR SADECE KULLANCIYIM VE MALIN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ GEREKTİĞİ DÜŞÜNNCESİNDEYİM
    UMARIM SORUNUNUZ ÇÖZÜLÜR(TABİ VARSA) İYİ GÜNLERDE KULLANIRSINIZ.ELEKTRONİK BİRAZDA ŞANS İŞİ...




  • Vallahi açıkcası objektif yaklaşmama gibi bir ihtimal yok zaten :) Victor'a hem yeni firma olması açısından hem arkadaşın ilgisi sayesinde almıştım ve en önemli noktası fiyat bölümü idi fakat ürünü iade edip daha ucuza düzgün kasa ve soğutmalı bir laptop ya da Monster Abra a5 v2.1.1 alacağım ki arada fiyat farkı yok denecek kadar az üstelik onda gtx860m varmış. Ürünü aidata testinden sonra kutulayıp iade işlemini başlatacağım. Zira ürünlerimizi testlerden geçirip gönderiyoruz söylemi benim elimdeki ürüne bakınca pek uymuyor ve bu da ben de büyük bir güvensizlik yarattı açıkcası.

    Bu arada videoların hepsini çektim eşim uyuduğundan ötürü kendim bir yandan çekip bir yandan bilgisayarla uğraştığımdan bir halta benzemedi ama yine de ürünü alacak olan arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum. Oyun incelemesi kısmını yapamadım yalnız hem saat geç olmuştu hem canım sıkılmıştı bir de yüklediğim oyunlardan 2'si full screen olmadı. Watch Dogs'da da 10 dakika demo girdi sıkıldım kapattım direkt. Oyunlarda bir kasma olmadığını söyleyebilirim şöyle üstün körü bir incelemeyle. Zaten dediğim gibi Diablo 3 ve Cs:Go dışında oyun da oynayacağımı zannetmiyorum noteebok'da ben olur da ya oynarsam düşüncesiyle almıştım zaten.

    Bir de Victor Gaming Machines'in yaptığı testlerin hepsini ben de kendim ayrıca yaptım. Şu an sadece Aidata testi sürüyor fakat sıcaklık değerleri boşta durma da dahil aşağı yukarı her testte daha fazla. Özellikle cinebenchmark testinide cpu 90 derecelere kadar çıktı mesela. Tabii bunun i7 olmasıyla da alakası var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 13 Ağustos 2014; 9:37:10 >




  • Ben bugün iade ediyorum urunu hayırlısıyla :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun hocam bende ikisi monster alacaktım sonra ucuz diye aklım buna kaydı ama yine monster a döndüm.Abra a5 e de inceleme kutu açılımı videoları çekerseniz memnun oluruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam, bunları okuduktan sonra ben de biraz Monster'a kaydım. Fan sesi normal ama olmadık yerlerde çıkması hiç iyi değil. Muhtemelen ben de abra a5 2.1'e yöneleceğim.

    ek: Fan+hdd sesi sorunu da çıktı geçen abra a5 2.1 alan bir arkadaşda(iade istedi bekliyor). Bu tür sorunlar biraz şans işi, firma test etmeden gönderiyor sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 13 Ağustos 2014; 11:02:21 >
  • Test etmeden makina göndermiyoruz. Takdir edersiniz ki hem müşteri memnuniyet,i hem de kendi açımızdan problemsiz makina göndermek önemli (Şirket olarak problemli bir makinanın bize maliyeti az değil, kargo, teknisyen, ürün değişim prosedürleri, belki iade vs.)
    Tüm ürünler test edilir ve belirli değerleri sağlıyor ise kargolanır. Bu süreçte gecikmeye yol açsa bile istinası yok ancak sürücü dvd si noktasını önceden kontrol etmiyorduk ve Windows 7 sürücü DVD si göndermiyorduk. Şu anda artık poşetleri açarak kontrol ediyoruz ve her ürüne Win7 sürücüsü gonderiyoruz.

    Ben de ürünü merak ediyorum, gelsin bir de ben inceleyeceğim ama sicaklik değerleri zaten olması gereken noktada. i7 4710MQ ile 43C oda sicakiginda normal ama CineBench 90C ye dayanmaz G501 de normalde.

    Sadece arkadaşa belki çok iyi bir işlemci denk gelmiş olabilir. İşlemci TurboBoost'ta 3.4GHz'i felan goruyorsa, o sebepten ısı normalden üstte seyretmiş olabilir. Öyle ise zaten o işlemciyi kapar kenara ayırır, hiç de fan sesinden rahatsız olmayacak, sevdiğim bir arkadaşa veririm belki de vermem :)




  • Vallahi üstadım teknolojide benim şansım olmaz. kolayla iyi çıkacağını zannetmiyorum. Benim iade etmemdeki asıl neden touchpadin yanları hakikaten ısınıyor bayağı hissediyor insan ve turbo fan sık sık devreye giriyor ya da fanı nette gezerken bile duyuyorum. Tabii win8de win7de olduğu kadar kotu değildi ama win8de bilgisayar o kadar sure açık kalmadı ve yardımcı programların hiç biri kurulmadı. Ben pişman olmadım ama hayal kırıklığına uğradım zamanım gitti diyebilirim ben direkt açıp sıfır sorun yaşayacağım bir bilgisayar bekliyordum ama öyle olmadı. Yine de sağ olsun arkadaşlar çok yardımcı oldu. Yazdığım mesajlar ve incelemeler bana özel olmuş olabilir. Diğer arkadaşlar bildiğim kadarıyla urunlerinden memnunlar. Ama son olarak ben yine de satın alacak arkadaşların biraz daha beklemelerini öneriyorum.

    Bu arada monsterda da sorunlu urunler çıkıyormuş duyduğum kadarıyla alsam mı almasam mı kararsız kaldım. İade sureci tamamlandığında n11den almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.

    Edit: Bir de cinebenchmark'ın ısı değerleri yerine yanlışlıkla iki defa boştaki sıcaklığı koymuşum akşam duzeltirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 13 Ağustos 2014; 13:28:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.