Şimdi Ara

Vestel gün ışığı gerçekten işe yarıyor mu? Kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar vestelin bazı modellerinde gün ışığı isminde bi özellik var. ultraviyole ışınlarla ekstra hijyen sağlıyomuş. Çamaşır makinesin, buzdolabında, klimasında falan var. Bu özelliği hiç kullanan oldu mu? İşe yarıyo mu




  • Hocam benim bulaşık makinesinde var. makineden de bu özellikten de memnunum. Tamam makineler normalde iyi temizliyor ama bu özellik virüs ve bakterilere karşı ekstra hijyen sağlıyor. Bu makinede de yemek yediğimiz şeyler temizleniyor yani hijyen önemli.

  • Vestel NFK64012 EX GI Pro buzdolabını kullanıyorum ve memnunum. Bu buzdolabının hoşuma giden bazı özelliklerinden bahsedeyim. Gün ışığı pro özelliği var. Bu özellik sayesinde içinde fotokatalitik filtre var, içindeki havayı temizliyor. Yiyeceklere temiz hava veriyor. Bir de kötü kokuyu önlüyor. Önceki buzdolabına göre harbiden içerde temiz hava olduğunu belli ediyo. Meyve sebzeleri daha taze tutuyor. Çok memnunum. Buzmatik var. Orada otomatik olarak buz biriktiriyor. İki tane tuşu var onları döndürünce buzlar yerinden çıkıyo. Klasik buz kalıplarına göre epey kullanışlı. Son olarak bi de uygulaması ile uzaktan derecesi ayarlanabiliyor. Tatile falan gidince dereceyi artırıp azaltabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.