Şimdi Ara

vestel dgw9000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
2
Favori
35.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    nasıl yok kablolu pc ini bağlamaya kalksan max alıcağın hız 95 mb civarı, işlemcisi yazılımı bile bir dandik zaten sayfalar bile geç açıyor ben 3 saat dayanabildim.

    router masrafı yapmak istemeyen mecbur kullanıcak zatende cihaz iyi değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Haziran 2022; 17:14:48 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ülkemizde kaç yerde 100 Mbps üzeri hız destekleyen bölge var? Port Gigabit desteklese ne yazar, zaten altyapıların yüzde 99'unun maks hızı 100 Mbps. Ayrıca 100 Mbps üzeri hız olan bir paket olsa adamlar belki bu routeri vermeyecek. Portlar ücretsiz bir verilen cihaz için gayet yeterli. Hatların zaten maks 100 mbps olduğu bir ülkede, tek gigabit portu var diye cihazı eleştirmek bana saçma geliyor.

  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    100 mb abanoloğimle 110 mb hız alıyorum ben yaklaşık 15 mb çöpe atmış oluyorum bunla , cekim gücüde vasat yine .

    biraz orta üst sınıf cihaz pek kullanmayan anlamazda zaten telekomun verdiği zte den bile vasat diyebilirim

    dediğim gibi masraf yapmak istemeyen telekomun dandik cihazlarını mecbur kullanıyor zaten kullanmak istemyende kilere atıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Haziran 2022; 17:20:17 >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    O kadar saçma bi yorum ki giriş yapmak için unuttuğum şifremi yenilerken kriz geçirdim. Kablolu olarak kullandığımda 500 mbpslik internetim şu an 95 mbpsi geçmiyor ne demek gerek yok? WAN portu zaten GPON'a bağlı o zaten gigabit olmalı ama diğer LAN portları kutu üstünde yazdığı gibi 100 mbps ve kitapçıkta 1000 yazmasına rağmen bu bilgi doğru değil. 100 mbps üzeri paket yok demişsin bi kafanı kaldırıp araştırsan keşke Superonline ve Turk Telekom 200 üzeri paketleri satmaya başladı, Turknet gigafiber zaten vardı. Netspeed bile TT altyapısıyla 200 mbpslik paket satıyor. Günaydın.

  • werseveN kullanıcısına yanıt

    Öncelikle rezil bir üslubunuzun olduğunu belirteyim. Siz bir yoruma bile kriz geçiriyorsanız bu ülkede nasıl yaşıyorsunuz anlamadım. Neyse ben sizin seviyenize düşmeden hemen konuya döneyim. Hızı maksimum 100 mbps olan kullanıcıları belirtmiştim. 100 megabite kadar hızı olan kullanıcıların gigabit portuna ihtiyacı yok. 100 mbps üstü internet yok demedim, ülkemizde çok az olarak mevcut dedim. 100 Mbps üstü internete sahip olan ve lan portu kullanmak isteyen için doğru modem olmadığı bes belli zaten. 100 Mbps'ye kadar interneti olan veya 100 Mbps üstü interneti olup sadece kablosuz bağlananlara hitap ediyor bu router.


    Aşağıdaki tabloda görüldüğü üzere 100 Mbps internete sahip olan kullanıcılar sadece %0,3'e tekabül ediyor. Yüzde bir bile değil. Geri kalan %99,7'yi oluşturan kesimde portlar gigabit olsa ne olur olmasa ne olur?


    Hız Toplama Oranı Abone Sayısı


    2 Mbps ve altı Yüzde 0.1 16800

    2 - 4 Mbps Yüzde 1.5 252000

    4 - 10 Mbps Yüzde 8 1344000

    10 - 16 Mbps Yüzde 31.8 5342400

    16 - 24 Mbps Yüzde 24.1 4048800

    24 - 35 Mbps Yüzde 17.7 2973600

    35 - 50 Mbps Yüzde 8.8 1478400

    50 - 100 Mbps Yüzde 7.7 1293600

    100 Mbps ve üstü Yüzde 0.3 50400




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 2 Temmuz 2022; 1:30:33 >




  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    türkiye geneli adsl vdsl bağlantı genelde.

    fiber aboneye boyle bir cihaz verilmesi über saçmalıktır daha neyini uzatıyon anlamadım.

  • Üslubundan dolayı süreli uzaklaştırma alıyorsun hala saldırgan tutum içerisindesin, hala aynı kafadasın. Üstelik seni muhattap almamıştım bile. Ülkede herkes birbirine saldırıyor. Arkadaş nedir derdiniz ya? Özgür bir platformda fikirlerimizi belirtemeyecek miyiz? Farklı görüşteki her insana bu şekilde iğrenç üsluplar ile saldıracak mısınız? Nedir derdiniz kimsiniz siz? Saygısızlık diz boyu, herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı? Valla insan şunları gördükçe ne bilgi paylaşası geliyor ne yardım edesi. Değişik varlıklar sizi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 2 Temmuz 2022; 12:5:48 >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    herkes aynı fikirde tabiki olmak zorunda değil 1000 mb bağlantıya ulaşıcak bir altyapıya 100mb portu olan cihazı vermek komedidir absürttür adsl vdsl altyapı değil bu.

  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    Üslubumda bir sorun yok her şeye ezilip büzülmeden hakkınızı aramak, "ehe ehe zaten 100 mbps üstü paket yok ki" demek yerine hakkınızı arayıp sonuç elde edin. Sizin gibi her şeye eyvallah çeken tipler olduğu sürece adamlar istediğimizi vermeme konusunda çok haklı. Vestel modem geldiği için ühühü diye yeni router satın almak yerine değişmesini talep edince sonuç böyle oluyor. Ayrıca paylaştığın tablo hiçbir şey ifade etmiyor. Türk Telekom 200/500/1000 Mbps'lik paketleri yeni kullanıcılar için daha yeni satışa çıkardı. Fiber altyapı, elit tabaka dışında yeni yeni aktif olmaya başladı. Bu tablonun hızla eskiyeceğini ve değişeceğini öngörememek gerçekten çok garip bi kafa. Netspeed 200 Mbps'lik Paketi 200 Liraya satarken Superonline 500 mbpslik paketi 200 Liradan satışa açarken gerçekten insanların kullanmayıp 0.3'te kalacağına inanıyorsan helal olsun. Sen 1000 mbpslik paket yaptır ama Vestel Modem iste bi dahakine :)



    PAKET: TÜRK TELEKOM 500 MBPS


    Vestel DGW9000 100 Mbps LAN PORT


    vestel dgw9000


    ZTE H298A 1000 Mbps LAN PORT


    vestel dgw9000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werseveN -- 3 Temmuz 2022; 17:5:51 >




  • werseveN kullanıcısına yanıt

    yo birde zorla zimmetliyorlar cihazları, verdikleri cihazlarda bir cacığa benzese diyecem çinin 9-10$ lık boardları, telekom izin veriyormu bari farklı cihaz kullanmaya bu haliyle berbat cidden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Temmuz 2022; 18:43:38 >
  • werseveN kullanıcısına yanıt

    Ezilip büzülme ne alaka? Valla sırf konuşmak için konuşuyorsun. 100 Mbps internet kullanıyorum ben gigabit lan portnu ne yapacam? Düşüncelerimi yazmıştım, zahmet edip yazılanı okumamışsın bile. Ya da belki okuduğunu anlamıyorsundur, ben yinede bir daha yazayım;


    "100 Mbps üstü internete sahip olan ve lan portu kullanmak isteyen için doğru modem olmadığı bes belli zaten. 100 Mbps'ye kadar interneti olan veya 100 Mbps üstü interneti olup sadece kablosuz bağlananlara hitap ediyor bu router."


    Sen üslubumda bir yanlış yok diyorsun da bence yinede otur bir düşün, çok iticisin. Ayrıca zahmet olmazsa bir şey hakkında fikir verirken önce yazılanı oku.

  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    ya boş konuşuyosun zaten modemi getirip şak diye veriyolar gidip satın alamıyosun alooo... 100 mbps üstü paketlere verilmesi saçma diyoruz biz zaten okuduğunu anlamayan sensin zaten kablosuz performansıda berbat router'ın ne anlatıyosun 500 mbps netin 200 küsurunu veriyo kablosuzda şaka mısın abim sen?

  • werseveN kullanıcısına yanıt

    Biraz profilinizi inceledim de sonra sizi muhattap aldığıma pişman oldum, kusura bakmayın.


    vestel dgw9000
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    seneler önce makarasına açılan konulardan biri ve merak etme fotoğraftaki ben değilim ha istersen instagramımı vereyim bir de onu incele?

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Merhaba, kusura bakmayın geç yanıt veriyorum. Connection refused hatası verdi. Zaten bir başka kullanıcı da iç görsellerini paylaşmış, oradan belli oluyordur sanırım teknik detaylar.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Klasik bizim toplum olarak her şeye girişme sendromumuzu yaşıyor aslında. Her işi her alanda her şekilde yapmaya çalışayım sendromu bir işi süper profesyonel yapmak yerine işim ile alakalı her şeyi, her şeyi yapmalıyım durumu. Dev bir uluslararası iş yapan bir holding. Fakat Türkiye'de iç perakende piyasasını da bırakmak istemiyor.


    Batı, Ortadoğu, Doğu arasında belki en önemli kurumsal iletişim firmalarından birisin hanelere ev satmaya çalışıyorsun niye abi niye. Sen devsin kendinden küçük firmalara sat onlar müşterinin nazı, dertleri, mahalle alt yapısı, arızası ile uğraşsın. Senin omurgandan - pop noktalarından itibaren onlar evlere kadar kablo çekmeye çalışsın, izin alsın, su borusu patlatmadan doğal gaz borusu patlamadan yolda trafikte tozu toprağı birbirine katmadan, trafiği - insanları germeden onlar yapmaya çalışsınvestel dgw9000 


    Sen devsin abi, dev, devv.





  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt

    Vestel, dışarı fason iş yapma imkanı olmadığı sürece o kadar çalışan ile böyle şeylerle uğraşmaz. Televizyon sektöründe kendi markasından çok fason olarak bir sürü firmaya satış yapıyorlar. Network camiasında da aynı şekilde ilişkileri, sözleşmeleri yapabilirse o zaman girişir fakat TV kadar çok satış ve albenisi olan bir sektör olmadığı için sanmıyorum ki aynı şartlar ve imkanlar için yeterli kâr ve ciro potansiyeli olsun.


    Donanım olarakta global markaların kalitesinde, standardında ürünler yaptığında da ufak işçilik, enerji maliyetleri dışında donanımın statik maliyeti benzer olacağından hiç birimizde Vestel'in routerine 3-5 bin TL vermeyi göze alamayacağımızdan pek fizibil değil gibi.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.