Şimdi Ara

Vestel’den otomobil sürprizi: VEO! İşte aracın ilk tasarım görüntüleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
14.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yalan araba maraba yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A380

    Rus,romanyalı,hintli,iranlı vs araba yapar birtek bizim muhalifler türkiyenin araba yapamayacağına inanırlar. Türkiyenin kıytırık ülkelerden nesi eksik. Koç,sabancı yıllarca montaj yapacağına iyi kötü bi araba yapsaydı da ben yaptım ama türk halkı ilgi göstermedi deselerdi. Vestel iyi kötü bişey yapmaya çalışıyor,ama daha araba yapılmadan bile niyeyse çamur atılıyor. Ürün ortaya çıksın,bir görelim inceleyelim ona göre yorum yaparız.
    Anlatamazsın reis. Bizim millete iyilik yaramaz da, neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: highgen

    Peki ben sana soruyorum kim kurdu İsmet İnönü mu kurdu ondan sonra darbeyle başa gelen zihniyet mi kurdu bu zihniyetin yapmış olduğu icraatj söyleyin siz gaza gelmeyin yıllarca yattilar heykel yapmaktan başka halka hizmetleri olmadı

    Aha yine heykel muhbebeti. Ne zorunuza gitmiş be, heykelden korkar olmuşsunuz, hala sindiremiyorsunuz adamı...

    Cumhuriyet tarihini mi dökelim buraya, ne oldu 1923'ten 2002 yılına kadar ülkeye çivi çakılmadı mı? Oyun mu bu, 1923 yılında pause tuşuna basıldı 2002 yılında continue tuşuna mı bastılar nedir?

    Bilgisiz ve hazımsız insanlarla konuşmak keyif vermiyor. Git biraz heykel önünde otur, korkularınla yüzleş.

    Alıntıları Göster
    1923 ten mı bahsediyoruz daha lafı anlamadan sazan gibi atlamışsin İnönü paralardan Atatürk'ün resmini fırlatıp atarken İnönü milli seftir yeaaa naraları atanları görüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • highgen kullanıcısına yanıt
    Atatürk yasayla bunu yapmasını mecbur bırakmış... senin İnönü düşmanlığından dolayı bunuda inkar edersin troll-bot efendi...
  • Elektrikli araçta bu teknolojileri üst segment araçların satışlarını arttırmak için kullanmamız gerekir.
  • Hep muhalefetsiniz siz yapında görelim o zaman anca köstek olun. Halbuki bakın benim kardeşlerim ayda 3 defa destek ve dualarını yerli proje resimlerine yöneltiyor onların duaları ile resimden arabaya dönüşecek bunlar. Tüm suçlu şu muhalifler.
  • Güzel bir modele benziyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlayacağım sizin İnönü-Menderes kavganıza...! Bekliyorum, biriniz de Abdülhamid'i karıştıracak diye.





    Otomobil olması şart değil. Basit bir şey olsa da, kablosuz oda termostatı markası İntherm'le bile gurur duyar ve kullanırım.



    Ama yerli oto konusunda, yalancı çoban durumu oluştu memlekette.



    Hele Zorlu Grubu...

    Sadece batarya yapsınlar razıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçime kadar hiçbir ilerleme olmaz 5 sene sonra anca motor pil ?
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Batarya yaptıktan sonra birşey kalmıyor zaten. Elektrikli arabaların en büyük derdi.



    Zorlu pil fabrikası kuracaktı yanlış hatırlamıyorsam. Pil işini hallettikten sonra kendi arabamı çıkarırım diye düşünmüşler anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bknz: 90'lar ... İMZA...hatırlayanlar bilir bir arabamız olacaktı..fabrikası yoktu ama resmi cismi her şeyi tanıtılmıştı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 13 Ekim 2018; 15:37:18 >
  • Boş yere kavga ediyorsunuz ! Olayı siyasete çevirip birbirimizi yememimizi isteyenlerin eline yıllarca koz verdik hala da veriyoruz! İlk olarak konuyla alakalı yorumlar bile bazı yerlerde o kadar seviyesiz olmuş ki gerçekten bir firmanın patent almasına nazaran konuyla ilgili bilgi paylaşımından çok sidik yarıştırmalar başlamış yok yapar yok yapamaz ! Gerçeklerden bahsetmek gerekirse bu ekonomik koşullar atlatılmadan 0 dan araba üretmek çok büyük tarihi başarı olur diyecektim ki Vestel de araba yapıyor yerli araba geliyor haberlerini yalanlamış.

    Ayrıca birçok yerde söylenen İran Hindistan Rusya araba yapıyor biz niye yapmayalım lafı gayet uygun bir cevap ! Fakat geri kalmış ülkeler değiller Hindistan dünyada en çok beyin göçü veren ülkelerin başında !İran desen yıllardır nükleer güç ile haşır neşir ve bazı ülkelerle ilişkisi Rusya Hindistan Çin gibi ülkelerle ülkemizin ilişkilerinden daha iyi Türkiye ile karşılaştırmakta son derece aptalca olur.Adamların ihracaatının 10 da 1 ini yapamayan üretmeyen ürettirilmeyen bir ülkedeyiz maalesef yazdıklarımda tartışma konusu değil gerçeklerdir.İhraç ettiklerimiz Avrupalıların arabalarını ucuza imal edip tekrar onlara vermek ve besin gıda sektörü üzerindeydi ki oda düştü ! Kendi kendine yeten bir ülkede değiliz artık Fakatttt bundan 100 200 sene önce ki dünyada yaşamıyoruz bir bilgi için kalkıp kütüphanede ansiklopedi de konu aramıyoruz dünyamız artık iletişim ve bilgi dünyası evet %100 yerli olmasada ilk başlarda çakmanın kralını da yapsak araba üretmek bırakın Türkiyeyi Türkiyenin 1000/1 bütçesi olan bir ülke için bile gayet basit ! otomobil sektörüne yönelik bir çok malzeme artık farklı firmaların tedarik zincirinde.Çok az üretici firmamnın arabaları %90 oranında yerli üretiliyor Her araba birçok farklı markanın mazlzemesini kullanıyor ve Vestel bu konuya odaklanmış olacak ki araba çıkarmaktan öte geleceğe yatırım olarak ilk önce malzeme üretmemiz gerekir demiş ! Yoksa bu ülke 1 günde çıkartır arabayı motor şasi zaten hazır satılıyor takarsın bir yabancı marka motor geriye kaldı mı sana kaporta ! Belgesel izleyenler bilir Amerikada adamlar garajda araba yapıp motor sipariş edip kendi logosunu çakıyor ! Aslında bizim gibi görünen çoğu avrupalı yönetiminde ki araba fabrikalarından birşeyler çıkarmakta hiç zor değil.Sağlıcakla kalın.

    Haber içeriği NTV haberden alınmıştır.

    Zorlu Holding, bugün, bazı medya organlarında yer alan, holding tarafından Vestel Elektronik aracılığıyla otomobil tasarımı ile tescil başvurusu yapıldığına yönelik haberlerdeki bazı ifadelerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
    Zorlu Holding'ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, bugün medyaya yansıyan "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nda yer alan Zorlu Grubu'nun, Vestel Elektronik aracılığıyla otomobil tasarımı ile tescil başvurusu yaptığına yönelik" haberlerdeki bazı ifadeler gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.


    Vestel'in geleceğin elektrikli otomobil dünyasına kendi markası ile otomobil üretmek gibi bir planı bulunmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Haberlerde bahsi geçen VEO; 1600 kişiyi aşkın Ar‑Ge ekibi ile 8 Ar‑Ge merkezinde yürütülen kokpit tasarımları, şarj istasyonu tasarımları gibi otomobil elektroniğinin de içinde yer aldığı konsept çalışmalar sırasında ortaya çıkarak, başvurusu yapılmış bağımsız bir tasarım çalışmasıdır. Bilindiği üzere Vestel, 2017'de yaptığı 408 patent başvurusu ile Avrupa Patent Ofisi'ne (European Patent Office) en çok patent başvurusu yapan ilk 100 şirket sıralamasındaki tek Türk şirketidir. Vestel olarak ilgi alanımızın sadece otomobil elektroniği olduğunun altını çizer, haberlerde bahsi geçen konunun Türkiye'nin yerli otomobil çalışmalarıyla hiçbir bağlantısı bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız."




  • Vestel Elektrikli Otomobil
  • Vestel bu resimdeki arabayı yapsın, gelsin bi' de beni yapsın.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.