Şimdi Ara

Vestel’den otomobil sürprizi: VEO! İşte aracın ilk tasarım görüntüleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
14.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zaten biz de her sene duzenli olarak yerli otomobil cikiyor

    Ya bu seriatci tayfa volvo yu kacirmis elinden.. ne yerlisi ne otomobili?

    Kicina yerli don alsin turkiye ilk once, ondan sonra yerli otomobil

    Ayrica cidden secimlere cok vardi ne bu simdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen olaylara at gözlüğüyle bakmayiniz! BU GUN ARABA URETMEK, MARSA GİTMEKTEN DAHA ZORDUR. Neden Mi? 1. Marka değerin nedir?Öncelikle dünyada seri üretimi yapılan ilk araba Benz markadır. Mercedes bu ismi bünyesinde barındırıyor. Mercedes Benz ve veo arasında seçim yapacak insanlar hangisini tercih edecektir sizce? Öncelikle köklü firmalarla rekabet yapman gerekiyor. 2. Gerekli ve yeterli SERVİS AGİN var mı? Sıfırdan basliycaz Allah izin verirse. 3. Audi, Mercedes, BMW, Wosvagen, Renault, Peugeot, Opel, Toyota, Hyundai, Kia, Ford vs vs ... benzeri MİLYONLARCA URETİM YAPAN markalarla URETİM MALİYETİ konusunda yarışacaksin, en azından onlar kadar ucuza maledeceksin.50-100 yıllık üretim maliyeti uzmanlıklarıyla yarışacaksin. 4. URETTİGİN URUN DAYANİKLİ OLMALİ. Hiç piyasa tecrüben yok. Araca koydugun yuzbincerce parça, hiç denenmeden coooook uzun ömürlü, dayanıklı olmalı. 5. Piyasadaki kurtlarla yakıt yönünden yarışabilir olmalı. Benzin yada dizelse 100 km de sarfiyatla, elektrikliyse şarj süresi, batarya ömrü, menzil konusunda devlerle yarışabilir olmalı. 6. Güven veren marka olmadı. DUNYANİN GELMİS GECMİS EN İYİ ARACİNİ URETSENİZ PİYASADA TANİNİP, İYİ NOT ALMASİ EN AZ 10 YİL Demek. Ya kafa dumanlı bu protokol yapanların, ya da seçime az zaman kalmış :)





  • Vestelin bir televizyonunda Türkçe alt yazı film izleyim dedim, Türkçe karakterleri desteklemiyormuş.Vay arkadaş, nasıl bir Türk markası dedim.. Şimdi mesele arabaysa valla durum vahim.Direksiyonu sağa yerleştirmeseler bari.

  • Isim çok iyi bir seçim. Tasarım iyilestirilebilir

  • Ben yetkilileri aradım. Karşı çıkıp köstek olup kötü yorum yapan vatandaşlar yüzünden aracın üretiminden vazgeçmişler. Yoksa üretim bandını çalıştırmak üzerelermiş.
    Ya siz inanıyor musunuz bir firma "ben araç üreteceğim" diyecek. Vatandaş "yok olmaz" diyecek. Sanal ortamda eleştiriler gelecek ve hooop projeden vazgeçilecek. Bu mudur yani? Yahu milletin üzerinden silindir geçiyor, zamları yiyor yiyor gıkı çıkmıyor da kalkıp birileri araba yapmaya kalkıyor da ona mı ses çıkaracak. Bu tür "vatandaş köstek oluyor" söylemleri bence aslında bir proje üretmeyen veya yapmaya niyetli olmayanların ve onları destekleyen taraftarlarının mazeret için kullandıkları söylemler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 15 Ekim 2018; 14:27:10 >
  • Bu araba ortaklığın üreteceği hükümet destekli projenin bir parçası değil. Çok da eleştiri konusu yapmanın alemi yok. Yani yeni arabanın markası Vestel adı da VEO falan olmayacak. Bu vestelin kendi yaptığı bir tasarıma patent almasından ibaret sadece. Önce bir kaç tasarım çıkaracaklar ki milletin gazı alınsın. Yeni otomobil şekillendiği zaman "bu nedir aga?" demesinler diye yapılmış bir çalışma.
  • evdeki buzdolabına benzıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: highgen

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    bu da digerleri gibi akp donemi secim yatirimlari...

    onceden millete ev araba sozu veriyorlardi yani oylar ucuza gitmiyordu. akp ile birlikte ucan ama modeli olmayan ve kimsenin goremedigi ucaklarimiz, 2014 de seri uretime gececek olan elektrikli otomobillerimiz.

    2017 de seri uretime gecek tanklarimiz olacak idi...

    sukur ki israilden eski tip uav lari alip, urettiniz. buyuk basari ki Jordan bile bu yolla kendi dronelarini uretebiliyor.

    bunlari bilen insanlar artik palavralari yemiyor. sorun uretim de degil, sorun millet ile alay edilmesinde...




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.