Şimdi Ara

Vestel 40PF8230P Led Tv Sizce Alınır Mı? Alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Vestel bayinde gördüm görüntüsü hoş gibi, 1.599 a 12 taksite kadar yaparız dediler. Sizce nasıl bir televizyondur, almaya değer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgufer -- 26 Mayıs 2011; 11:19:50 >



  • Hiç bilgisi olan yok mu?
  • burda yerli markalara bakılmaz

    pek bi yorum bulamazsın

    görüntüsünü beğendiysen fiyatıda muadillerine göre uygunsa alınabilir bana göre
  • vestel mi ? samsung lg sony sharp varken... vestel mi ???
  • Görüntüsü bana güzel gibi geldi, çocuklar da beğendi. Hem led televizyonmuş, 100 Hz miş, full hd aynı zamanda. 3 sene garantisi varmış. Bir de usb den filimleri falan da oynatıyor ve led arka aydınlatmaymış yandan değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgufer

    Görüntüsü bana güzel gibi geldi, çocuklar da beğendi. Hem led televizyonmuş, 100 Hz miş, full hd aynı zamanda. 3 sene garantisi varmış. Bir de usb den filimleri falan da oynatıyor ve led arka aydınlatmaymış yandan değil.


    Vestel'in Full LED TV si mi varmış?
  • Evet 40PF8230P kodlu, birde bu yandan aydınlatmalı led değil, arkadan aydınlatmalı.
  • vestel uzaydan aydınlatmalı led yapsa bir şeye benzemez eve sokulmaz.

    parayı sokaga atacaklar alsınlar.
  • Arkadaşlar Vestel 40PF8230P Full Hd Led Tv alınmıştır. İmzamda görmüş olduğunuz arabamı alırken düşündüğüm gibi "yabancı işçiler sevineceğine Türk işçiler sevinsin" felsefesine mağlup olarak, söz konusu televizyonu aldım. İnşallah pişman olmam.
  • yerli ürünlerin bu kadar yerden yere vurulurcasına küçümsenmesi çok garip.
    özellikle de beyaz eşyada çok iyi işler yapan yerli firmalar varken.
    arçelik'in (yani beko'nun) ingilterede buzdolabı, çamaşır makinası ve fırın satışında lider durumda olduğunu biliyorsunuzdur herhalde.
    yere göğe sığdıramadığınız samsung, lg vs. gibi markalar kötüdür demiyorum.
    ama yerli ürünlerin de bunlardan çok aşağı kalır yanı yok. yani yerin dibine sokulmayı haketmiyorlar.

    diğer bir örnek; pirelli türkiye.
    15 yıl önce kapanma noktasına gelmiş bir halden, şimdi nerelere geldiğine bir bakın.
    15 yıl önce yaptığı kalitesiz lastikleri satacak yer bulamaz iken şimdi Formula 1 lastiğini Pirelli Türkiye yapıyor.
    Sakın "yabancılar gelmiştir, yeni makina almışlardır vs" gibi sallayan olmasın. Bu işi becerenler Türk mühendisleri ve işçileridir.
    Sadece olaylara bakış açısı ve uygulanan teknikler değişmiştir (ilgilenenler için TPM uygulamasına geçmişlerdir.Total Productive Maintenance). Pirelli Türkiye kapanacakken İngileteredeki ve yunanistandaki fabrikalar kapanmıştır. Almanya ve italyadaki bazı pirelli fabrikaları kapanmıştır.

    Bunun gibi daha birçok örnek var.

    Kendimizi küçümsemeyelim. Yapılan iyi şeyleri görelim. Kim olduğumuzu unutmayalım.
  • Evet bence de, kaliteli işler yapan yerli firmalarımız vardır. Bu ürünleri kullanmaya çalışıp destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Çünki ilk araştırma geliştirme aşamasından fabrikada üretilip, evlerimize gelinceye kadar binlerce insan ekmek yiyor bu ürünlerden. Burada biraz kendi insanlarımızı ve ülkemizi düşünmemiz gerekir diye düşünüyorum.
  • Full LED değilmiş, Full HD imiş yanlış alarm

    Markaya değil, panele bakın her zaman özelliklerine bakın, bütçenize göre alın derim hep ben. İzlenimlerinizi yazarsanız daha iyi olur TV ile ilgili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Full LED değilmiş, Full HD imiş yanlış alarm

    Markaya değil, panele bakın her zaman özelliklerine bakın, bütçenize göre alın derim hep ben. İzlenimlerinizi yazarsanız daha iyi olur TV ile ilgili.


    Bu Full Ledlerle Full Hd Ledler arasında ne fark var acaba?

    http://www.elmalihome.com/asp/product/40350/VESTEL-40-PF-8230-40-LED-TV

    Ürün bu linktekinin aynısı, şimdi bu full led değilmi, satıcı öyle söylemişti. Ürün kutusunda ve kullanma kılavuzunda da ful hd led Tv yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgufer -- 26 Mayıs 2011; 15:57:16 >
  • Full HD LED, 1920x1080 çözünürlüklü, panelin kenarlarından LED aydınlatmalı LCD TV demek.
    Full LED, (çözünürlük belirtmez ama hepsi 1920x1080dir) panelin tümünde sıra sıra LED lambalarla aydınlatılmış LCD TV demektir. Bu tip paneller az zaten, LG ve Toshiba nın birkaç modeli var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Full HD LED, 1920x1080 çözünürlüklü, panelin kenarlarından LED aydınlatmalı LCD TV demek.
    Full LED, (çözünürlük belirtmez ama hepsi 1920x1080dir) panelin tümünde sıra sıra LED lambalarla aydınlatılmış LCD TV demektir. Bu tip paneller az zaten, LG ve Toshiba nın birkaç modeli var.


    http://www.pixellenceledtv.com/

    Bu vermiş olduğum linkteki yerde, local dimming teknolojili yani arkadan bölgesel aydınlatmalı olduğunu söylüyor ama, tabi tam olarak bilmiyorum.
  • Evet ama o yazılımsal bir local dimming. Panelde full LED ışıklar yok. Tabii standart Edge LED den iyidir her halükarda. Güle güle kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Evet ama o yazılımsal bir local dimming. Panelde full LED ışıklar yok. Tabii standart Edge LED den iyidir her halükarda. Güle güle kullanın.


    Çok teşekkürler hem bilgilendirdiğiniz, hem de güzel dilekleriniz için. Bu konuda okadar hassas inceleme yapabileceğimi zannetmiyorum. Bazı arkadaşlar çok iyi ve hassas gözlere sahip daha iyi anlayabiliyorlar. Ama daha önce dediğim gibi görüntüsü hem benim, hem de eşim ve çocukların çok hoşmuza gitti. Orda bulunan normal led olmayan vestel lcd televizyonların hepsinden daha güzel görüntüsü vardı. Sd yayın görüntüsü de çok güzel, birde usb den mkv film oynatabilse o da çok iyi olacaktı. Artık onun için de bir media player alırız.
  • Türk şirketlerini küçümseyen bilmişleri hiç anlamayıorum dertleri nedir? Sanki uzmanlar da o alınmaz bu alınır deyip duruyorlar. Bizde 1 ay evvel Vestel aldık, marka merağındna değil en güzel gösteren o olduğu için ayrıca yabancılar kazanacağına ülkemiz kazansın.
  • Evet biz de aynen bu düşüncelerle aldık. Ayrıca dediğiniz gibi görüntüsü de çok hoşumuza gitti. Vesteli yanılmıyorsam 85-86 yıllardan beri televizyon üretiyor. Özellikle televizyon konusunda diğer markalardan geri olduğunu düşünmüyorum. Bundan 5-6 ay önce kardeşim samsung almıştı, karşılaştırınca ondan aşağı kalır hiç bir yanı olmadığını gördük. Kendimce iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum. Ayrıca bir arçelik ve ya bekonun da bu konuda kötü olduğunu düşünmüyorum.
  • Arkadaşlar bende bugün vestel 40pf8230p 40'' led Tv aldık ilk başta samsung alacaktım sonra dedim yerli sanayi kazansın dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 15 Haziran 2011; 20:49:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.