Şimdi Ara

Vectra C, Elegance ve Honda HR-V Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    2,5 yıldır kullandığım Vectra C kasa aracımın lastikleri artık çatladı.
    LPG ile kullanıyorum çünkü şehir içi ve şehir dışı karışık Eylül 2015 fiyatları ile 18Kuruş yakmakta. Bakım konusunda hassasımdır bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum.

    Yılda en az 15bin km yapıyorum. Konforlu sürüş sevdiğim için hız yapmam aheste kullanırım.
    (Continental Premium Contact 5 ve Bridgestone Turanza çok övülmüş.)

    EK olarak HONDA HR-V 2006, 4x2 model araç içinde lastik önerinizi bekliyorum.

    (Araçların ikiside de orjinal fabrika jantları vardır)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 20 Eylül 2015; 13:22:21 >



  • Vectra C incelemenizi bekliyoruz hocam detaylı foto ve yakıt değerlerini gösteren fotoğraflar da koyarsanız bilgileniriz araçla ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccc123

    Vectra C incelemenizi bekliyoruz hocam detaylı foto ve yakıt değerlerini gösteren fotoğraflar da koyarsanız bilgileniriz araçla ilgili.

    İnceleme hiç düşünmemiştim ama Sn. ccc123 :)
    Nacizhane kullanım notlarını paylaşabilirim sadece, henüz o kadar bilgi seviyesine sahip değiliz :)
  • Vectra için Michelin Primacy 3 tercih edilebilir Opel'in süspansiyonları biraz sert olduğu için hamuru yumuşak lastikleri tercih etmenizde fayda var..
  • Hocam ucuz lastik alacaksanız petlas alın(110-130civarı). Bunun haricinde bridgestone yıllardır kullanırız bi sıkıntı yaşamadık. Continental de iyidir:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primacy lastiklerin db değeri ve fiyatı azıcık yüksek şu an ki mali durmum için, süspansiyon konusundaki yorumunuzda haklısınız.

    -

    Petlas ve ucuz lastik konusuna hiç girmeyeyim diyorum çünkü sıkışık trafikte en az ayda 1 çok acı frenler yapıyorum, 200TL altı bakıyorum aslına bakarsanız.
  • Vectra C yakit tuketimi nasil? Ve arac genel olarak kullanislimi bilgi verirseniz cok iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    Konudaki ilk mesajımda yazmıştım aslına bakarsanız
  • 4 yıl vectra c kullanmış biri olarak ilk aldığım lastik 205-55-16 ölçüde ismini hatırlamadığım bir lastik( ucuz diye almıştım) 6 ay sonra yol tutuş konfor ses gibi sebeplerden dolayı orjinal ebatı olan 215-55-16 pirelli p7 aldım çok memnun kaldım. temmuz başında aracı sattım yakıtından çok memnumdum istanbul trafiğinde 25-35 kuruş arası yakıyordu uzun yolda 20 kuruş. otomatik vites dolsyısıyla sattım ama pişmanım şuan fluence dizel otomatik kullanıyorum vectra ayrıydı konfor yol tutuş vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vectra_06

    4 yıl vectra c kullanmış biri olarak ilk aldığım lastik 205-55-16 ölçüde ismini hatırlamadığım bir lastik( ucuz diye almıştım) 6 ay sonra yol tutuş konfor ses gibi sebeplerden dolayı orjinal ebatı olan 215-55-16 pirelli p7 aldım çok memnun kaldım. temmuz başında aracı sattım yakıtından çok memnumdum istanbul trafiğinde 25-35 kuruş arası yakıyordu uzun yolda 20 kuruş. otomatik vites dolsyısıyla sattım ama pişmanım şuan fluence dizel otomatik kullanıyorum vectra ayrıydı konfor yol tutuş vs.

    Biraz önce OTOPARK'ı ızledim ve WV passat 2.0TDI incelemesi vardı, çok başarılı ve uzun uzadıya bir test olmuş. Erdi Özüağ'ın ekran kartı testleri gibi teknik. Öneririm bize uygun bir araç, ben Vectra'yı gördüm anlatımda ancak fiyat biraz tuzlu...
  • şuan fiyatlar yüksek benim araç 2004 elagance donanımdı. dijital çift yönlü klima, 4 lü cd çalar, kararan iç ve sol dikiz aynası, geri vitese takınca sağ ayna otomatik kaldırımı gösteriyor, ön arka park sensörü, arka cam elektrikli perde arka camlarda diplomat perde ön arka kol dayama, arka koltuk havalandırma paneli, kumandadan 4 camı açıp kapatma, yan aynaları otomatik kapatıp açma araç donanım olarak çok iyi fakat motor şehiriçinde biraz yetersiz klima acıkken, uzun yolda tatminkar. şu an kullandığım aracın tek artısı otomatik vites olması yakıt olarak aşağı yukarı vectra ile aynı, fluence 150 km den sonra güven vermiyor vectra adeta yere yapışıyordu.

    lastik olarak 215 alın 205 ucuz diye alınıyor. kışlık olarak 205 kullanabilirsiniz ben şahsen öyle kullanıyordum

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0308BF08B -- 20 Eylül 2015; 15:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde vectra'm da o donanım :) çok eğlenceli bir araç şehir içi klima problemi hariç, katılıyorum size. Satmayı planlıyorum ancak hemen değil o yüzden lastikleri değiştireceğim. Yalnız geri vitese takınca benim yan ayna bazen iniyor bazen inmiyor öyle bir sıkıntı var.
    215 lastik konusunda yorunumuzu dikkate alacağım, kullanma klavuzuna da bir bakayım burdan yazarım yine. Yalnız fluence ile karşılaştırmak vectra'ya haksızlık olur
    hatta burada karşılaştırmışlar:http://cararac.com/comparison/renault-fluence-opel-vectra.html
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.