Şimdi Ara

VDSL altyapı FİBER dönüştürmüyorlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün CEO'ya attığım mailin geri dönüşü olarak arandım. Bölgemde VDSL'den Fibere dönüşüm planı olmadığını belirttiler. Ama dönüşüm talebini kayıt altına aldıklarını, eğer ''süresi belirli olmayan'' bir tarihte dönüşüm ile ilgili gelişme olursa tekrardan bilgi verileceğini söylediler.


    Yani dediler ki VDSL neyine yetmiyor, 10 sene sonra belki getiririz Fiber

  • LGKullanıcısıı324 L kullanıcısına yanıt

    Bende dslam kilidine takıldım hocam. Acayip sinir bozucu bir durum. Bu bir kere daha olmuştu düzeltmişlerdi fakat son günlerde yaşadığım net gidip gelme sorununundan sonra baktım ki yine dslam a takılmışım.

    VDSL altyapı FİBER dönüştürmüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    VDSL'de hattın kaç alıyor hocam? Birde TurkNet'in planlaması varmıymış?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    sistemde max 83 gösteriyor, ben 90 alıyorum. Türknet planlaması yok

  • Ona bakılırsa bende talep oluşturdum türk telekom kullandım 25 gün orda o kullandıgım süre boyunda onların abonesi olduğumda talep ettiğimde proje ihtiyac olduğu ve 2021 yıl sonuna kadar dönüştürülecektir diye mesaj aldım sonra engelli indirimim yapılmadığını gördüm pakete telekomdan farklı firmaya taşıdım internetimi projeyi iptal etmişler illa aboneleri olunca karşılarına alıyorlar sizi diğer türlü sallamıyorlar müdürlede bayağı tartıştık zaten bu yüzden anlıyacagınız proje marmara müdürlüğünden onaylanıyor projeye alınıyor ama il müdürlüğü iptale çektiriyor böyle vurdum duymazlık görmedim ben bu firma müdürleri kılcıklık cıkarıyor

  • Maalesef hocam. Benim de sözleşme bitti direk kapattırdım. TürkNet geçtim fakat o da hala aktivasyon için aramadı bile bekliyoruz. Fakat dönüşüm talebimden vazgeçmeyeceğim yapmadıkları her ay her şikayet yoluna başvuracağım. Standardın altında internet kullanıyoruz yazık.

  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    bu vdsl değeri bende max 91, sizde nasıl 123 mbit oluyor, bu konuda btkya şikayet açtım ve vdsl 120 mbit ve hızın yarısı kadar upload talep ettim az önce.

  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Saha dolabı hemen evin önünde hocam. Kablolarda da sorun yok. Doğal olarak maksimumu alıyorum.

    Upload'ı TT sınırlandırıyor. TT ve BTK aynı kafada zaten, birşey çıkmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    benimde evin yanında kabin geldi ama önceden gelen kabin 120 metre öteki sokakta bunu 120 mbit yapamazlar mı güçlendirip? pingin kaç ms? 3 ay önce aralıkda yazılı dilekçede verdim sms ile takip no geldi ama ses yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 1 Nisan 2022; 0:53:14 >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Ping çoğunlukla 7 ms, bazen 8 oluyor.

    Saha dolabında müşteri sayısı arttıkça ulaşılabilir hız herkeste düşer. Benim dolap 3 senelik, şimdiye kapasitesi zaten dolmuştur, o yüzden daha düşeceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Benim dolap 9 senelik ama hala hızımda değişiklikler oluyor ara sıra

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hmmm.

    Benim maşallah hocam sabit hep. Gerçi düşse iyi olur belki fiberi o zaman çekerler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ttnet ceo umit onal a email attım yine aradılar.


    dedim evin 30 ve 120 metre yanın da 2 kabin var, fiber gpon talebimi ve yüksek upload talebimi yöneticilere ileteceğiz dediler, bende 100 mibt üstü paketleri turknet gibi superonline gibi satış olacak mı dedim, hayır dediler.


    Yine burdan birinden modem arayüzünü eklemiş sağolsun onu SS aldım VDSL 123 mbit modem değerlerini ekledim mailin ekine,dedim ki benim vdsl dolabımda modemde gözüken max değer 88 mibt iken ;


    arkadaşımın VDLS de nasıl 123 mibt hizmet veriyorsanız banada verin ki 100 hızı stabil alayım dedim.


    yok o saha dolabı başkadır, yok hizmet nosu kaç, yok bakalım yok il müdürlüğü ekibine iletelim dedi. telefon böyle kapandı. yılmak yok twitterdan talep etmeye devam.

  • BurakLEE kullanıcısına yanıt

    Canım arkadaşım, anladığım kadarıyla gidip benim hat değerlerimi adamlara göstermişsin. Modem arayüzünde ki ulaşılabilir hız değerim evet dediğin gibi fakat bu herkeste aynı olmaz. Aynı dolaba bağlı olan, dolaba 10 metre mesafedeki biriyle 500 metre mesafede ki birinin ulaşılabilir hızı aynı olmaz. Saha dolabına yakınlık çok çok önemli. Ayrıca dolapta ki yoğunlukta bir başka etken.


    Sen günlerce sabah akşam talep oluştursan da bu durum senin için değişmez. Ha TT kalkıp sana özel saha dolabını senin evinin önüne koyar ve maksimum dolulukta tutmazsa benimle aynı değerleri alabilirsin. Ama sana özel sırf daha fazla hız alabil diye gidipte ekstra saha dolabı dikmezler. Boşuna uğraşıyorsun. Senin şuan ulaşılabilir hız değerin 91 gözüküyor, bu zamanla (dolapta ki müşteri sayısı arttıkça) daha da düşebilir. Sen mesela şuan 91 alıyorsun, emin ol dolaba senden daha uzak mesafede olanlar da 50-60 ları görüyor en fazla.


    Anladığım kadarıyla evinin yanında ki 30 metre mesafede olan dolaba değilde, 120 metre mesafede olana bağlısın. Hattının 30 metre mesafede olana aktarılması için uğraşabilirsin, yaparlar veya yapmazlar orasını bilemem fakat ulaşılabilir hız değerin 30 metrelik dolapta 120 metrelik dolaba göre daha fazla olacağı için 100mbit sabit alabilme olasılığın daha yüksek. Ama buralarda dolap değişikliği yaptırabilen pek kişi göremedik. TT benim için bu saha dolabını apartmanın dibine koymadı, tamamen şans işi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Nisan 2022; 16:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    DSLAM= insanlığı sınırlamaya ant içmiş kutsal kilit

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.