Şimdi Ara

VAY BE.. MK4 YENİ FORD FOCUS 2. ELDE SADECE 1 TANE VAR!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fordun nesini sevelim, o ucubeye kim 190 bin verir. Bir de sıfırı bayide 235 bin demiş. Yaw he he.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    6 yıllık Golf kalite anlamında Focus 4' den bariz üstün. Bunda anormal olan ne anlamadım ? Bir aracın Focus' tan üstün olması için S500 mü olması gerekiyor ?

    Alıntıları Göster
    o mantıkla golf6 golf7 den de üstün kalite olarak.
  • 2. el fiyatına bakınca sorunun kaynağı açıkça görülüyor
  • Çok yüksek fiyatlı aynı zamanda artık elektirikli devri başlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    güzel yorum olmuş

    adamlar malı satamıyor demek ki. ilk sorun bu.

    Alıntıları Göster
    Satamamaları çok normal. Focus 3 kullanıcısı olarak bayiye geldiği gün bayideydim. Açıkçası araç güzel ama beklentilere göre hayal kırıklığı oldu bende. Hacim olarak hala leş bayide sw ve hb versiyonlar zaten yok. Bir tane aşırı tipsiz jantlarıyla sedan koymuşlar o kadar.



    Birde bayi bir havalarda göreceksin, sanki dersin 5 serisini 195 milyara veriyor, burunlar 5 karış havada. (Focus 4 sw düşüncemiz vardı artık yok)



    195 milyarı duyunca direk Mondeo'ya yöneldim ama o da ne bayide Mondeo yok. Tam ortaya TRANSIT koymuşlar, bende gittim Transit Kamyonete baktım, malzeme kalitesi vs benim Fiorino'dan düşük, çıktım gittim bayiden.



    Birde şimdi baktım 1.4 TSI active Superb 138 bin tl, 1.6 TDI DSG Style 192.000 TL. Focus istediği kadar yol tutsun bir kere iç hacimden Superb ile kıyaslanamaz bile. Ve daha pahalı



    Ayrıca Bang&Olufsen ses sistemi de beklentinin altında bence. Boşline Kadjar'ın ses sistemi çok daha iyi bas vuruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün babamla bayileri gezelim dedik. Gitmeyeli baya olmuş oralara.

    Malum kriz dönemi hepsini vurmuş. Doğuş otoda bilgi almak için bile randevu alınıuordu önceden, orası bile bomboş geldi bana.

    Focusa da baktık tabi. Bizden başka kimse yoktu. Arka bölümdeki arazide yanyana dizilmiş 15-20 tane yeni kasa focusa tek tek plaka takılıyordu. Muhtemelen bir şirkete satıldılar.

    Fahiş fiyatlarla bireysel müşteri yakalamak mümkün değil. Sıfır dizel dsg trendline passat 161 bin liraydı mesela.
  • Anca filo yaparlar, bireysel kullanıcılara bu fiyatla nasıl hitap edecek merak ediyorum.
  • Önceki kasa dizel otomatik sordum. Bakin önceki kasa bu .Ellerinde kalmış olan tek tük araçlardan birisi titanium hb ne deseler iyi

    Tam 165 bin tl

    Plakayı da buradan alın 160 yapalım size bunu diyorlar

    Sizin olsun dedim kapattım

    Ford kendini audi felan sanıyor heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeytinkoy

    Otosan'ın elinde hatırı sayılır miktarda eski Focus var, onları satmadan yeni Focus'un fiyatını düşürmezler.

    Bir de Almanya'da yüksek işçilik maliyeti ile üretilen Focus'un, TR'de ucuz işçilikle üretilen Megane, Civic ve Corolla'ya karşı maliyet dezavantajı var. Onlarla fiyat rekabetine girmesi zor. Şu an 111.000TL'ye dizel Civic satılıyor.
    Eski focuslarında fiyatlarını düşürmüyorlar ki, 2 aydır forumda ötv indirimli fiyat konusunda en az gördüğüm fiyat alınan modeller içindeydi focus, hazır ötv indirimi varken eski stokları eritmek için eline fırsat geçmişken hala daha eski kasalar için elle tutulur bir kampanya yapmış değiller.

    Golfte almanya üretimi olduğu halde ve highline donanımı titanium donanımından daha dolu olduğu halde fiyatları mk3 focusa göre daha uygun, daha yeni ötv konusunda gördüğüm kadarıyla golf highline 1.4 tsı manuel araç için 123.000 fiyat alınmış, ford bu fiyatlara titanium atmosferik motorlu modelleri veriyor.

    Birde illere göre farklılık gösterebilir ama izmir için ford yetkili bayileri kadar müşteriyle alakasız müşteri temsilcilerinin olduğu başka bir marka yoktur, zaten bayinin yarısından çoğu ticari olduğundan focus için gidip kendinizi ticari incelerken buluyorsunuz. Bu fiyatlarla bu müşteri temsilcileriyle otosanın binek satmak istediğini sanmıyorum.

    Geçen sene ilk geldiğinde yeni fiestayı gidip test etmiştim yanımızdaki temsilci araba hakkında benim kadar bilgi sahibi değildi, fiyatları yüksek, donanım seçenekleri ve motor sanzıman secenekleri kısıtlı olunca çokta iç açıcı gelmemişti, yaklaşık 1.5 sene geçti koca izmirde 5 tane yeni fiesta gördüm, yeni focusunda farklı olacağını sanmıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    o mantıkla golf6 golf7 den de üstün kalite olarak.

    Alıntıları Göster
    Bencede öyle. Golf 6 şuana kadar Vw' nin ürettiği en kaliteli Golf' dü. Golf 7' de teknoloji kasıp kaliteyi az da olsa Golf 6' ya göre düşürdüler, ama yine de araç gerçekten kaliteli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mızrak kılıfa sığmıyor. focus 4 konusunda her kes hemen hemen hem fikir. umarız dikkate alır yetkilileri.
  • 190 bin TL veriyorum ve araçta Xenon yok Tasarımı zaten güzel değil, rengi de güzel değil hadi bunları geçtim de 190 bin TL Focus ya Focussssssssssssssss

    130-140'a BMW MERCEDES alırsın 40-50 bin de Tamir, yakıt, kasko masrafı yaparsın. Gidip bu arabayı sıfır alana helal olsun yani hadi 100 binlik bütçede neyse de sıfırı 235 bin diyor bir de vay be tekrar ediyorum Focus bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Ocak 2019; 10:50:39 >
  • memlekette otv olmaıdıg ıcın ı tek taksıcıler araba aldı onlarda e serisi 5 serisi suv aldılar focus artık çöp oldu bızım ulkede. Ha ahalkın %99u zaten ac orası da ayrı konu
  • 190 bin tl focusa verilmez. O fiyata çok daha iyi araçlar var. Ford araçlarını zaten bireysel olarak alan yok. Fordu bi filo şirketleri seviyor birde bizim forum. Başka sevenine rastlamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.