Şimdi Ara

VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
29.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VATANDA ELEKTRONIK URUN ALIRSANIZ 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA ORNEK ASAGIDA

    VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR



  • 25-50 tane alıp "ben bunları pahalıdan okuturum" demenin deprem vs gibi sebeplerden dolayı verilen beleş şeyleri bakkala satmakla veya millete 5 kat fazlasına satmaktan hiçbir farkı yok. Herkes maks 2-3 tane alsa herkese veya gerçekten ihtiyacı olanlar da yararlanabilecekken 50-60 tane stoklayıp kampanyanın erken bitmesine sebep oluyorsunuz, kul hakkı oluyor bu da. Stokla kardeşim, kıyamete kadar ne yaparsın mazallah.

    Burada olay ölücülüğün yerine karaborsacılığa stok yapmaya kaçarsanız: sizden sonra gelen kimse fırsattan istifade edemez. Burada fırsat paylaşım amacına uymaz. Ben ilk dakikalarda fark ettim. Ticaret amaçlı 500 adet alabilecek nakittim ve satacak yerim var. Stok ne kadar var bilmem ama benim gibi 3-5 kişi bu şekilde davransa korkarım amiyane tabirle avucunuzu yalardınız.

    Bu ülkenin çok ciddi ahlak sorunu var, buna bir çok şey sebep oluyor ama inanıyorum ki bir gün refah bir ülke bile olsa bazı ruh hastaları bu stokçuluktan vazgeçmez, genine genetiğine işlemiş, üstüne tez yazılır, dünyanın hiçbir yerinde olmayacak davranışlar.

    2 3 tane alanı anlarım da 10 20 ne oluyoruz arkadaş, bunlara verilecek en büyük ceza kimse bu tiplerden alışveriş yapmasın, birileri almaya devam ederse bunlar hiçbir şekilde durmaz kanına işlemiş beleş para, ne de olsa balık baştan kokarmış, bu aralar 3-5 maaş almak moda ya...

    Vatanda suçlu burada, alelade bir şey yapmış, daha dikkatli şartlar belirlemesi lazımdı, bu halkın kalitesi belli...

    Yahu adamların yaptığı bir kampanyada sizin ne gibi bir hakkınız olabilir? Adam hakkım haram olsun demiş.. Bitmedi şu geyik, dünyanın en saçma en ezik cümlesi bu olabilir. Yahu senin değildi o, kampanya yapanlar sana sormadı, yani ne emeğin var nede hakkın. Bırakın artık şu ezik söylemleri gerçekten komik ve başkası adına utanç yaşatan bir cümle bu. Buraya konu açılmasa haberi olmayacak adam hakkım vardı haram olsun diyor..

    1 gün foruma girmedim onda da bakıyorum forumdaki yamyam, ahlak yoksunu, bir o kadar da bencil, karakteri olmayan haysiyetler satmak için 10 yıllık almış.

    Arkadaşlar maalesef bu forumda bu tür insanlar olduğu müddetçe konu açılmaz. Daha neler neler var ama böyle açılan konular yüzünden o kadar fazla suistimal eden oluyor ki sonra şirketler kampanyayı bir daha yapmıyor veya global bir markaysa türkiye'yi kampanya ülkelerinden çıkarıyor. Çok gördük böyle ama gelin görün bu şerefsiz, haysiyetsizler hala akıllanmadı. Teşekkürlerim tüm hakkım haram olsun size. Bunlardan bedava aldıkları kodları da yok 50tl'ye falan almayın arkadaş. 10tl olsa belki ama 50tl'ye satan da yamyamdır, yasalara göre ''hırsız''dır. (Hakaret olarak şikayet etseniz de yasal olarak tck 155/2. bendi/3. mısrasına göre hırsızlıktır)

    Denemelik nasıl oluyor? Bir tur binmek gibi mi? Key girdiğin anda 3 ay tanımlıyor, geri alınması mümkün değil.

    ---

    Şu başlığı okurken milletin suçlayacak birisini arama güdüsünün tavan yaptığını üzülerek görüyorum. Trafikte, işte, okulda hata yapıp hep karşısındaki hatalı görerek hemen üste çıkmaya çalışan, asla yaşadığı şeyin gerçekliğini veya sorumluluğunu kabullenemeyen bir sürü insan dolu. Çok benziyor buna forumdaki ortam.



    Bir ürün satılmış, efsane kampanya yapılmış, bitmiş. Kampanyayı yetişen değerlendirmiş. Kampanyaya yetişen insanın suçu yokken, sırf kampanyayı kendisi şansına kaçırdığından şansına yetişen insanları suçlamaya çalışmak ise yukarıda anlattığım hastalıklı düşünce yapısının bir yansıması.



    Foruma geç düşüyor fırsatlar beyler bayanlar. Başka mecraları takip edin, daha hızlı düştüğü çok oluyor, madem bu kadar elzem bu tarz kampanyalar sizler için...

    ---

    Sonuç buyken, çözüm ortada.



    Buradan forum yönetimine on bininci kez talep ediyorum. Üyeliği belli bir süreden az olan, belli bir mesajın altında olan üyeler sıcak fırsatlar forumunda açılan güncel başlıkları göremesin. Üyelik açmayanlar hiç göremesin.



    Neden mi? Sırf bu seviye düşürenler, durduk yere saldıranlar veya insanın canını sıkan boş muhabbetleri sürdürenler engellenmediği için bir sürü eski üye terk etti bu forumu. Eskiden ilk bu foruma düşerdi kampanyalar...



    Şimdi ancak seviye düşüyor.
  • iyimiş ama pc için VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR 

  • çok iyi ben de bir mikrofon alıyım bari

  • hocam siz aldınız mı

  • limonlucif L kullanıcısına yanıt

    yok almadım

  • 10 tl kargo ücreti var

  • maalesef patlamış

  • VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR

    Aldım şimdi

  • 2 tane aldım inş gönderirler

  • patlamış sanırsam indirimi uygulamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmadı indirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass seç dedikten sonra ürünü sepete atın yoksa gelmiyor.


    VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 1 Nisan 2021; 14:2:3 >
  • VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR

    uygulanıyor

  • Bu kodların kullanma süresi ne kadar acaba ? 1 tane almıştım ama bir tane daha alsam mı kararsız kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ikitane aldım kargodan zararı düşürmek için eğer iki tane peşpeşe yapıştırılıyosa. 2 tane daha alırım 1 yıl tamamlamış oluruz

  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 den fazla alırsak aynı hesapta kullanılıyor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • limonlucif L kullanıcısına yanıt
    Denerseniz yazar mısınız hocam , birleşiyor mu ? Benim serial key geldi ama 1 tane almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 1 Nisan 2021; 14:29:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.