Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar ve Philips Mağduruyum..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PHILIPS 65PUS8204/12 model tv satın aldım indirimden televizyonum geldi Philips yetkili servisi aradım geldiler kurulumu yaptılar ölü pixel testi istedim onu yaparken ekranda üretim kaynaklı ekranın içinde toz olduğunu gördük.. pixel derecesinde rahatsız edici.. Ve servis kolisine tekrardan koyup paketledi ve iade edebilirsiniz dedi.. Vatanı aradım Servis raporları olmadığı taktirde ne iade ne de değişim yapabiliyorlar.. Philipsi aradım.. O sinirle birde biz rapor veremeyiz televizyonu tamire gönderebilirsiniz dediler.. Hiç bir şekilde Philips markası rapor vermiyor tamir edilmicek bir sorun görmediği takdirde böyle saçmalıkmı olur ilk defa gelen bir televizyon tamire mi gönderilir bu nasıl bir zihniyettir ? 14 Gün cayma hakkımı kullanmak istiyorum Vatan tv lerde farklı işliyor diyor servis raporu olmadan iade almıyorlar philipste rapor vermiyor ne yapıcam arkadaşlar varmı benim gibi ağzı yanan ?



  • 14 Gün dolmadan ürünü iade edebilirsin. Vatanda farklı işleyemez süreç çünkü mesafeli satış sözleşmesi gereğince bu senin yasal hakkında vatan kafasına göre kural belirleyemez. Sen ürünü gönder teslim almak zorundalar eğer almazlar ise kargodan aldığın belge ve fatura ile tüketici hakem heyetine başvur.
  • Ürünü yolladığım gibi geri yolluyorlar aynı ürünü ?

    https://www.vatanbilgisayar.com/iade-iptal/

    Ancak satın alınan elektronik ürünlerde; sim kart takılması, wifi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz.
  • Kardesim kurulum yapan servis rapor tutmadimi bu tv de şöyle sorun var diye
    Ne demek tekrar paketlediler ve gittiler
    Eger servis rapor tutmadiysa bi bardak soguk su iç senin sucun çünkü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Vatandan bunun 58Pus modelini aldım.
    Ne deyim iyi ki bende sorun çıkmamış.
    Malı satarken iyiyiz sattıktan sonra bizden kötüsü yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Kardesim kurulum yapan servis rapor tutmadimi bu tv de şöyle sorun var diye
    Ne demek tekrar paketlediler ve gittiler
    Eger servis rapor tutmadiysa bi bardak soguk su iç senin sucun çünkü
    Elemanlara dedim fotoğraf filan çektiler bizimle iletişime gecicekler dediler rapor istediğimde ise biz rapor vermiyoruz Philips olarak dedi.. Diğer markalarla aynı prosödürler işlemiyor dediler ve gittiler bugün tüm gün vatan teknik servis philipsi aramakla geçti
  • Gün geçmiyorki canım ülkemde trajikomik bir olay daha yaşanmasın. Evet dostum philips servisi rapor vermiyor. Hatta servise dahi almıyor ürünü fotoğraf çekip gidiyor. Kayıt bişe yok ortada. 3 ay oldu banada rapor vermemişlerdi.

    Şöyle yapıyorsun kutuyu yüklenip gidip servisin önüne bırakıyorsun alın bunu bana servis giriş formu verin tamir istemiyorum değişim talep ediyorum diyorsun. Başta form yok diyorlar. Biraz esip gürlüyorsun. Mecbur kayıt altına almak zorundalar. Bir yerlere telefonlar açılıyor. Bir süre bekliyorsun bugün git yarın gel falan diyorlar. Kesinlikle kayıt formu diye diretiyorsun. Ürün kayıt oluyor servise alınıyor. Aynı günün akşamında değişim raporun çıkıyor.

    Acı ama bu ülkede işler bu şekilde yürüyor.

    Not; Bu arada sorunumuz aynıydı. Yılbaşında 58PUS7304 modelinde yaşamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 15 Mayıs 2020; 4:27:43 >
  • Servisin orada rapor tutması lazımdı.
  • Durumda bir gelisme var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

    Durumda bir gelisme var mi?
    Malesef bir gelişme yok servisi tekrar cağırdım geldiler isterseniz televizyonun ekranını temizlemeye götürebiliriz dediler.. Bende yeni aldığım ürünü yollamadım öylecene kurdurmak zorunda kaldım tekrar.. Çünkü Yurtdışında ekran temizliği havasız bir odada yapılıyor türkiyede malesef serviste böyle bir hizmet olmadığından tereddütte kaldım çünkü şikayetlere baktığımda servisten gelen ekranlarda daha fazla tozlanma olduğunu ve ya farklı hatalar görmüşler Vatan iade almamakta ısrar etti malesef.. Hiç bir şekilde yardımcı olmadı kimse.. Günden güne farkettim ki TV de yeni yeni sorunlarda çıkmaya başladı..

    Yayın izlerken belirli bir süre sonra şu sorun oluyor bu ne sorunudur kanal değiştirince gidiyor belirli bir süre sonra tekrar geliyor

    Video linki :https://drive.google.com/file/d/16y2g5sO4OnDBaT6bnUxTb0dN524q9s13/view



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 29 Mayıs 2020; 16:41:31 >
  • Kurmuş ve kullanmışsın üründen kaynaklı olacağına pek inanmaz kimse. Ayrıca ne para var herkeste be... Ülkeler kitlikla mücadele ederken lüks tüketime yatırım yapmak... Allah daha çok versin. Sonra aç kaldık para yok diyorlar, inanmam tabi. Herkeste para bol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

    Kurmuş ve kullanmışsın üründen kaynaklı olacağına pek inanmaz kimse. Ayrıca ne para var herkeste be... Ülkeler kitlikla mücadele ederken lüks tüketime yatırım yapmak... Allah daha çok versin. Sonra aç kaldık para yok diyorlar, inanmam tabi. Herkeste para bol.
    Bu 2.Televizyonum diğeri LG yaklaşık 10 sene sorunsuz kullandım.. Bu tvyide indirimle uygun fiyata aldım para bol kısmına katılmıyorum açıkcası.. Eşimde bende çalışıyoruz 1kişinin maaşı ile ev kirası ve evin giderleri derken diğer maaşı biriktirme şansımız oluyor.. Telefona gidipte bir ton para vermiyoruz Lenovo k5 kullanıyorum.. 2 Aylık maaşın toplamını tv ye vermiş olduk.. Haliyle başımıza buda gelince canımız sıkıldı para kolay kazanılmıyor.. Avrupada insanlar 1 aylık maaşınla araba alırken bizde malesef 1+ sene para biriktirmek lazım.. Sonrada ikinci el arabaya yönelip + masraflar çıkıyor.. Avrupada ise 1 senede sıfır araba alıyorsun bu ülkeler kıtlık çekiyorsa vay hallerine :) Örnek almanyada arkadaşım var şuan çalışmıyor Devlet ev kirasını vb giderleri ödüyor üstüne sana yicek parası dahi veriyor.. Ve bunu yaparken herhangi bir ay kısıtlaması yok çok açık varsa onlar sizi işlere yönlendiriyor.. saatlik ücret veriyor + olarak.. Yani Avrupa ülkelerinde sistem biraz farklı..

    Ve yine arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatayım size almanyada conrad mağazasından yaklaşık 1 sene önce ipod almış ve zamanla kullandıktan sonra çizilmeler vesaire gibi sorunlardan ötürü gidip 1 sene sonra ürünü iade edip ödediği ücreti geri aldı.. Kullanıcı uzun süre kullandıktan sonra memnun kalmadı diyip iade aldılar benim sinirlendiğim nokta bu işte ben daha yeni aldığım ürünü iade edemiyorum.. Malesef insanları bu zor durumlarda bile tüketici memnun etmeyen davranışlar sergiliyorlar.. Ben açıkcası bir daha vatandan birşey alırmıyım bedava olsa almam.. Malesef bir kere bunu yaşadım ve bilinçli bir insan olarak tekrar para kazandırırmıyım ? Sonuçta ben tüketici olarak tüketicilerden bir yol almak için buradaki insanlardan destek amaçlı bir konu açıyorum.. Çünkü gerçekten sıkıldım tüketici hakem heyetlerine başvurmaktan..
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    bizde beko aldık halen kullanıyorum tek sorun youtubede sadece wıfı kopması vıdeo acmıyor kapatık acınca açıyor

    yerli malı tercihim ne olursa olsun.vatanbılgısayardan ciger bile alınmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    bizde beko aldık halen kullanıyorum tek sorun youtubede sadece wıfı kopması vıdeo acmıyor kapatık acınca açıyor

    yerli malı tercihim ne olursa olsun.vatanbılgısayardan ciger bile alınmaz
    Valla hocam destek amaçlı güzel birşey ama tüm parçalar sonuçta toplama ve güncelleme desteği malesef kötü veya geç işliyor.. Özellik bakımındanda kısıtlı.. Ben almadan önce çok araştırıyorum.. Bu model hakkında fazla bilgi bulamamıştım veya memnun kalmayan ne olduysa fiyat indiriminden sonra bu model internette baya göze çarpar oldu :)

    TV yi almamın en büyük sebebi Dolby Vision ve HDR10+ desteğiydi.. Netflixte neredeyse tüm içeriklerin dolby vision desteği var.. Ayrıca usb 3.0 olması da artı 3.0 destekli portable hdd den 4k filmi sorunsuz bir şekilde hızlı aktarıyor bu sayede.. Yalnız gel gelelim Türkiye Philips malesef çok kötü vatanbilgisayar ise dediğiniz gibi bedava olsa alınmaz..

    + olarakta Amblight artısıydı.. Fakat yinede gönül isterdi istediğim LG SM9010 modelini almakta fiyatları inanılmaz yüksek..
  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt

    Televizyon mu lüks tüketim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.