Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Gönderimi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatandan pazartesi günü 4 parçalık ürün siparişi verdim. Önceden de birçok kere sipariş verdim. Genelde tek bir mağaza siparişi toplu olarak hazırlar ve gönderirdi. ama bu hafta ilk defa çok ilginç ve sinir bozucu bir durumla karşılaştım. Vatan bir ürünü sivastan, bir ürünü bostancıdan, diğerini duddulludan gönderdi sonuncu ürünü ise henüz göndermedi. sipariş takibi bölümünde çizgi olarak görünüyor. Durum bu.

     Vatan Bilgisayar Sipariş Gönderimi Sorunu


    Nerde teşhir, iade ürün varsa onları mı seçip yolluyorlar anlamıyorum. Çünkü sipariş verdiğim ürünler nerdeyse bütün mağazalarında stokta görünüyor. Ups'ten te 3 farklı mail geldi. Bütün ürünler ayrı ayrı kargolanmış. Vatana mail attım cevap bekliyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı daha önce?







  • Stok hangi mağazada fazla ise oradan gönderiyorlar diye biliyorum. Yani atıyorum Ram ler Sivas'ta fazladır, işlemci Dudullu'da ise oralardan yolluyorlar.
  • Sen yine de kutuya dikkat et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma bilgisayar topladık 11 parçayı 11 ayrı yerden yolladılar Sonuç olarak hepsi sağ salim geldi.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. İlk defa böyle bir durumla karşılatığım için tedirgin oldum. Sadece bende mi böyle diye merak etmiştim. Genel bir durummuş. Umarım ürünler sorunsuz çıkar.
  • Ürünlerin hepsi elime ulaştı. Sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı. normal şartlar altında mağazada satılamayacak hasarlı kutulu ürünleri bana yollamışlar. Aldığım şeyler.

    2 adet doldurabilir kalem pil. = Paketi ancak makas yardımıyla açılabilir ve bir daha kapanamayacağından sorun yoktu. Sorunsuz açılmamış sıfır ürün geldi.
    1 adet usb3 flash bellek. = Paketi pille aynı. Açıldı mı kapanamayacağından sorunsuz geldi.
    1 adet kulaklık = Kutusu sol üstten ezilmiş, hasarlıydı. Kutuyu açıp kulaklığı incelediğimde üzerinden herhangi bir hasar yoktu. denediğimde sorunsuz çalıştığı ve 30 tl'lik ürün için berbat iade süreceni yaşamak istemediğimden idare etmeye karar verdim.
    1 adet yazıcı kartuşu = Kartuşlar iki paket için geliyor. Önce cips poşeti gibi açıldımı kapanmayacak bir poşete sonra yine her tarafından yapıştırılmış kutusu için gelmesi gerekiyor. Bana gelen kartuşun dış karton kutusu her iki taraftan yırtılmıştı. Ama içindeki ikinci naylon ambalajı hiç açılmamış olduğundan sorun etmedim. Kartuşta sorunsuz düzgün çalıştı ama mağazada olsa kesinlikle öyle yırtık kutulu bir ürünü almazdım.

    Kısaca aldığım ürünlerin kutuları hasarlı ama kendileri sorunsuzdu siz yine de vatandan internetten alışveriş yaparken dikkatli olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 27 Eylül 2014; 13:35:17 >




  • Netten ürün almaya karşıyım. Mecbur kalınca alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.