Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar - Endek Bilişim Gigabyte Anakart Garanti Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    1 hafta önce Vatan Bilgsayara Gigabyte X570 Aorus Pro Anakartımı garantiye verdim.
    Fakat şimdi çok alakasız bir sebepten benden onarım ücreti istiyorlar.
    Anakartı bellek hataları ve boot problemlerinden dolayı garantiye verdim onlarla alakalı dönüş yapmayıp benden işlemci soketi değişimi için para talep ediyorlar. Garantiye ürünü bırakırken detaylı fotoğraflarını çektim, Vatan'daki arkadaş da çekti. Herhnagi bir fiziksel problemi yoktu. Ürünü kabul eden arkadaş da zaten raporuna kullanıma bağlı kılcak çizikler olarak yazdı. Şimdi de gelmişler işlemci soketi arızalı diyorlar.
    Bu kabul edilemez bir şey, nereye itirazımı yapmam gerekiyor ? Resmen anakartımı sağlam gönderdim başına bir iş geldi şimdi de benden ücret talep ediyorlar.

    Fikir ve yardımlarınızı rica ederim. Ekşisözlük'e vs taşıyabilen varsa çok sevinirim.



  • garantili bir ürün değil mi bu nasıl ücret talep edebiliyorlar, kabul etmeyin gerekirse tüketici hakem heyetine başvurun marka gigabyte olunca şaşırmadım bir arada gigabyte teknik servisi ile alakalı çok sıkıntı yaşayan vardı forumda tercih etmiyorum bu firmayı rezalet bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    hocam kabul etmedim ben de dediğiniz gibi yapacağım. Yani koruması olan soket bu şekilde hasar göremez diye düşünüyorum.
    Zaten bu şekilde hasarlı olsa hiç açılmaz bilgisayar bence ya da daha büyük problemler olur. Ben bios ayar yemiyor diye garantiye yolladım adamlar bana soket hasarlı diyorlar.

    Burda da gönderdikleri fotoğraflar var. Bu şekilde kullansam bence daha büyük problemler yaşardım.
    Tüketici hakem heyetine nasıl bir başvuru yapayım sizce ?

    Vatan Bilgisayar - Endek Bilişim Gigabyte Anakart Garanti Hk.
  • Anakart Intel olsa pinleri yamulmustur vs olbilir diyecegim de AMD de nasıl islemci soketine zarar verilecek?
  • huso kullanıcısına yanıt
    hocam bi anlasam ben de keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    garantili bir ürün değil mi bu nasıl ücret talep edebiliyorlar, kabul etmeyin gerekirse tüketici hakem heyetine başvurun marka gigabyte olunca şaşırmadım bir arada gigabyte teknik servisi ile alakalı çok sıkıntı yaşayan vardı forumda tercih etmiyorum bu firmayı rezalet bir durum.
    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte Almanya ve Taiwan'a mail attık bakalım bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canozturk21

    Gigabyte Almanya ve Taiwan'a mail attık bakalım bekliyoruz
    Hocam gelişme var mı? Bende de Gigabyte B450 Gaming X anakart var fakat PCIe 16x portu görüntü vermiyor. Yepyeni anakart bildiğin çalışmıyor. Bozuk anakartları bu firma mı ithalat ediyor nedir. Alttaki yorumları sadece google maps'ten aldım.

    Vatan Bilgisayar - Endek Bilişim Gigabyte Anakart Garanti Hk.

    Vatan Bilgisayar - Endek Bilişim Gigabyte Anakart Garanti Hk.

    Vatan Bilgisayar - Endek Bilişim Gigabyte Anakart Garanti Hk.
  • Gigabyte alıyorsanız garantisiz olarak düşüneceksiniz. Tayvan merkez de ilgilenmeyecek. Gigabyte uluslararası düzeyde rezil bir firma. AMD soketine nasıl zarar verilebilir? Belli ki montaj sırasında bir hata oldu, başka ihtimali yok. Vatan'ın tuttuğu rapor ve Gigabyte'ın sizden para istediğine dair belgeyi ek yaparak tüketici hakem heyetine e-devlet üzerinden başvurun.
  • gigabyte Türkiye yetkilisi bir zamanlar burda hem fake hemde kendi hesabiyla misyonerlik yapiyordu. kendi hesabiyla güzelleme, reklam, satis... fake hesabiyla diger markalara geciriyordu. bu adamlarin garanti anlayisini tahmin etmek zor degil zaten yasanmis olaylardan hatirlayanlar vardir. Türkiye sartlarinda gigabyte aliyorsaniz hic bir destek beklemeyin. Yani beklentiniz olmasin, sansli iseniz destek gelirse sevinirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muco kullanıcısına yanıt
    Hocam thhye verdik bakalım sonuç bekliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben de anlamadım. Hem zarar versem o kadar işlemcim hiç çalışmaz. Thhye verdim ekran görüntüsü ve kanıtlarla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Açıkçası yurtdışı hemen ilgilendi hocam buradan da görüştüm haber bekliyorum ilgi konusunda sıkıntı yok da umarım saçma sapan bir karar çıkmaz
  • giga msi asus hepsi beş para etmez servisleri var. uzakdoğu firmalarının hepsi böyle. evga dışında şuanda en iyi servisi olan firma yok oda sadece intel için anakart çıkartıyor.
  • evga gerçekten mükemmel, clc 280'im için 2 kere yedek parça istedim (birinde varmış ben fark etmemişim) 2 kere sorgu sual etmeden yolladılar.
  • O kadar da degil bence MSI ile Pinleri yamuk anakartım icin konustum dedim ki 180TL odeyecek durumum yok olmuyorsa islem yapmadan gonderin pinleri duzletip gonderdiler ucretsiz...
    Asus Ram le aakalı soru gonderdim hemen geri donus yaptılar.Anakartım bozuldu anında degisim kagıdı verildi.

    Gigabyte da cok fark olacagını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.