Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.173
Cevap
169
Favori
439.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

    elektronik cihazların ısttığı odaya vantilatör kar etmez ki elbette hiç olmaması daha kötü ama vantilatörün sıcak hava dağıtması da apayrı bir sorun. Bu bir konsolu veya dizüstüyü kapalı bir dolaba sokmak gibi fanı bir süre sonra gitgide hızlanmaya başlayacaktır.

    dediğiniz ortam için bence klima şart.

    Alıntıları Göster

    Valla kiracıyız hocam klima isterim ben de takayım ama :) Camlardan sıcak havayı tahliye edebilse o kadar sorun olmayacak 2 tane pencere var odada.

  • Bugün hediye vantilatör geldi.O yaptığım küçük ucubeden kurtuldum.Deli gibi ses yapıyordu.Bu skytech marka ürün baya sessiz.1. ve 2. kademede ses yok.3te bi tık ses yapıyor ama o da rahatsız edici değil.Yapısı biraz basit ve narin gibi geldi bana.Ağır da değil.Yükseklik ayarı var.Serinletme performansı o küçük ucubeye göre kat kat iyi tabiki.Fiyatı nedir ne değildir bilemiyorum ama 150tlden fazlasına elim gitmez.Eğer o civarlardaysa tavsiye ederim.

     Vantilatör Fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 1 Temmuz 2021; 15:43:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    Valla kiracıyız hocam klima isterim ben de takayım ama :) Camlardan sıcak havayı tahliye edebilse o kadar sorun olmayacak 2 tane pencere var odada.



    Alıntıları Göster
    Size klima alın diye tavsiyede bulunuyorum ama bunun tek sebebi sizin madencilik yapıyorum demeniz yoksa klima faturası katlanılacak şey değil hem İstanbul'da hem yazlıkta var yıllardır tuşuna dokunmadım yalnız duvar delmeden herhangi bir ağır iş çıkarmadan ne pencere tipi ne de iki modüllü klasik split olmayan bunlar kadar performanslı olmasa da portatif klimalar mevcut sadece bir kol ebadında hortum çıkışını pencere camından kestirmek gerekiyor.

     Vantilatör Fırsatları

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vantilatör fırsatları konusunu nasıl siyasete bağladınız anlamak güç. Siyaset ile ilgili konuşacaksanız Ülke ve Dünya Gündemi bölümünü kullanın lütfen.


    İyi forumlar.

  • Merhaba. Rubenis rvt-50 hakkında fikri olan var mı? Annemlerde Rubenis marka dümdüz sıradan bir vantilatör var. 20 yıl rahat olmuştur hala tıkır tıkır çalışıyor. Ben de kumandalı vantilatör arayışındayım ve Rubenis’te bu modeli buldum. Ama çok anlamıyorum özelliklerinden vs. 450 tl civarı bir fiyatı var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1+1 öğrenci evim için vantilatör bakıyordum. Evim öğle vaktinden batana kadar güneş alıyor dolayısıyla duvarlar ısındığı için akşam bile baya sıcak oluyor. Geçenlerde komşumda bu ayaklı hava soğutuculardan gördüm memnun olduğunu söyledi. Arçelik - Beko farketmiyor sanırım ürün aynı sadece markası farklı. Kullanan veya fikir sahibi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.


    https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu/arcelik-ac-6030-hava-sogutucu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chiwawa33

    1+1 öğrenci evim için vantilatör bakıyordum. Evim öğle vaktinden batana kadar güneş alıyor dolayısıyla duvarlar ısındığı için akşam bile baya sıcak oluyor. Geçenlerde komşumda bu ayaklı hava soğutuculardan gördüm memnun olduğunu söyledi. Arçelik - Beko farketmiyor sanırım ürün aynı sadece markası farklı. Kullanan veya fikir sahibi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.


    https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu/arcelik-ac-6030-hava-sogutucu

    Uzak durun. Klima ile alakası yok. İçeriyi daha fazla nemlendirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

    Taşınabilir bir vantilatör daha iyi olur bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın bulaşmayın, olumsuz yorumları okuyun anlarsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

    Bu fiyat aralığında alabileceğim bir cihaz önerme şansınız var mı hocam?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0611284CA -- 3 Temmuz 2021; 0:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silindi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 21 Ekim 2021; 20:47:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLiNeRoN

    Ordu da yaşıyorum. Dubleks evde, alt kat salonda 18000 lik klima var ve salon kapısını açınca alt katı komple soğutmasa da en azından diğer odaların nemini de alıyor. Maalesef üst kat 2 odaya bir fayda sağlamıyor ve buradaki odalar için vantilatör arıyordum. Burada Flavel 1690 önerilince Beko sitesine baktım ve en yakın Akçaabat Beko bayisinde Flavel 1690 görünüyordu. Aradım 450 lira fiyat aldım. 2 adet alınca tanesini 400 e bıraktı. Kayınço gidip aldı sonraki gün, ben de bugün geldim ondan teslim aldım. Daha kurmadım ama bu fiyata nasıl bu kadar çabuk ulaştı hayretler içerisindeyim. Beko sitesinden bir kontrol edin derim. Bazı bayilerin elinde kalmış olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1000 TL ye kadar güzel bir soğutucu klima ve arıyorum. Geçen hafta arçelik ac 5035 aldım ama pişman oldum. Soğuk hava üfleyemiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Masaüstü vantilatör tavsiyeniz varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 2 adet vantilatör aldım, merak edenler için konusu şurada ... https://forum.donanimhaber.com/vantilator-incelemesi-metropol-mp-355-ve-teba-th-2000--149694840

  • Flavel 1690'ı bir türlü bulamadığımdan 1670'in Arçelik markası basılmış halini aldım bugün. Şu an uyku modunda 1 hızında çalışıyor ama sessiz olduğunu söyleyemem ve bu modun normal modadan hiçbir farkı yok gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaliteli ve şık görünüyor ancak bazı kullanıcılar "sağa-sola dönüşte ses (tıkırtı) yapıyor ve dönüşlerde takılıyor" yorumunu yapmış ... yorumlara bakılırsa bu modelin kronik sorunu olabilir ...


    @WinstonCode




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 4 Temmuz 2021; 14:42:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberty

    kaliteli ve şık görünüyor ancak bazı kullanıcılar "sağa-sola dönüşte ses (tıkırtı) yapıyor ve dönüşlerde takılıyor" yorumunu yapmış ... yorumlara bakılırsa bu modelin kronik sorunu olabilir ...


    @WinstonCode

    kafayı manuel olarak ortalamanız gerekiyor. bu işlemi bir kere yapmanız problemi ortadan kaldırmaya yetiyor. otomatik dönen kafayı sıfır noktasından elle oynatırsanız ayarı bozulacak tıkırtı yapacaktır. çünkü 5 kademe sağa dönüyorsa 7 kademe sola dönecek ve zorlanmadan dolayı tıkırdama yapacaktır.


    yapılması gereken elle bir kere 0 noktasına getirin kafayı ondan sonra sıfır ses ile sağa sola dönüş yapacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JonTurk- -- 5 Temmuz 2021; 0:44:29 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.