Şimdi Ara

Vampyr ve Call of Cthulhu 2017 4. Çeyrekte Çıkış Yapacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Dağıtıcılığı Focus Home Interactive tarafından yapılacak olan Vampyr ve Call of Cthulhu'nun bu yıl çıkış yapacağını biliyorduk ancak şimdi ise çıkış aralıkları belli oldu. Resmi siteleri üzerinden yapılan güncellemeye göre de Vampyr ve Call of Cthulhu 2017 yılının dördüncü çeyreğinde çıkış yapacak. 
     
       Daha öncesinde Remember Me ve ardından Life Is Strange ile karşımıza çıkan Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen Vampyr aksiyon/rol yapma oyunu türünde sunulacak. Jonathan E. Reid adındaki karakteri kontrol edeceğimiz oyun 1918 yıllarında İngiltere'de geçecek 
     
       Cyanide Studio tarafından RPG-soruşturma, psikolojik korku ve gizlilik türünde geliştirilen Call of Cthulhu'da ise Boston'daki Darkwater adasında gizemli bir ölümü araştıran Edward Pierce'i kontrol edeceğiz. 
     
       Bu iki oyun da PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. 








  • Call of Cthulhu bari bu yaz çıksaydı arkadaş.
  • Life is Strange'i zaten herkes beğendi fakat Remember Me'yi de ben beğenmiştim. İncelersek bir sürü hatalı, eksik yerini bulabiliriz ama ben keyifle hem Xbox 360'da hem PC'de bitirmiştim. O yüzden Vampyr'i merakla bekliyorum. Zaten Bloodlines'dan beri adam gibi vampir oyunu oynamadık, umarım onun kadar iyi bir oyun olur.

    Call of Cthulhu hakkında öyle çok şey göstermediler ama umarım diğer korku oyunları gibi yaratıktan kaç, saklan şeklinde ilerlemez. Daha öncede yazmıştım kusura bakmayın bir daha yazacağım. H.P. Lovecraft eserleri sizi konusu ile korkutmayı başaran eserler, eğer okuduktan sonra üstüne düşünürseniz gerçekten rahatsız hissediyorsunuz. Umarım oyunda bunu verebilir öyle ekrana yaratık atarak korkutmaya çalışmaz.
  • Bu firmaya ilk oyunları Remember Me'den beri inanların başında geliyorum. Bir ara kapanacak gibi oldular ama pek sevmesem de Life is Strange ile hayat buldular. Bu yapımları bayağı iyi görünüyor, ilerde çok büyük ve kaliteli bir firma olacaklarına inancım hala devam ediyor.
  • İki oyunuda bekliyorum sabırsızlıkla.
  • İkiside bomba gibi beklenti yarattı bende. Seviyorum böyle kasvetli oyunları
  • Life Is Strange efsaneydi be

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bütün yıl oyun çıkarmasın kimse, Son çeyrekte aynı anda çıkarın bütün oyunları. Yahu şu oyunları yıla yaya yaya çıkarsanız yaa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vampyr yaz dönemi çıksa güzel olurdu merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunuda takip ediyor ve merakla bekliyorum .Remember Me ve Life is strange ile kendisi ispatlamış bir ekibe güvenim tam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vampyr için başta sevindim aklıma direkt bloodlines geldi.Amma lakin, yeni grafikler 2004-2005 combat sistemiyle de olmaz o iş.Orada direkt hayalkırıklığına uğradım.Bir de daha iyisisini görüp tecrübe edince altında olanlar da oynanılmaz hale geliyor (şahsen benim için).Ayıramıyorum.TW3'ün combat'ini düşündüm hep bunları yazarken.Gerçekten, daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu olmalı.Diğerleri de aynı ya da benzer sistemi yapsalar sıkıntı olmaz.Monolith'in Mordor'da Batman benzeri combat sistemi kullandığı gibi.CoC için bişey diyemicem, gameplay görmek lazım.
  • Cok seviyorum dontnod entertainment i life is strange oynadigim en iyi oyunlardan biriydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Bu firmaya ilk oyunları Remember Me'den beri inanların başında geliyorum. Bir ara kapanacak gibi oldular ama pek sevmesem de Life is Strange ile hayat buldular. Bu yapımları bayağı iyi görünüyor, ilerde çok büyük ve kaliteli bir firma olacaklarına inancım hala devam ediyor.

    There's always a forum, there's always a thread, there's always a troll.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.