Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE


    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - Duyuru Fragmanı



    -

    Siz ne tür bir canavar olacaksınız?

    World of Darkness'a adımınızı atın ve vampir topluluğunda zirveye yükselin. Çekici ve tehlikeli karakterlerin yanı sıra birliklerle dolu Seattle'ı deneyimleyin. Kült klasiğin bu devam oyununda seçimleriniz ve planlarınız, güç dengesini değiştirecek.

    Seattle'ın karanlık kalbine inin

    Seattle her zaman vampirler tarafından yönetilmiştir; World of Darkness'a sadık kalınarak yeniden tasarlanmış mekanlarda avınızın peşine düşün.

    Huzursuz ittifaklar kurun

    Seattle'daki kan ticareti savaşlarında rekabet eden vampir birlikleri arasında bir taraf seçin. Herkesin gizli amaçları var, bu yüzden müttefiklerinizi akıllıca seçin.

    Hikayeyi deneyimleyin

    Orijinal Bloodlines'ın arkasındaki yaratıcı ekip tarafından yazılan oyunda, yaptığınız seçimlere göre tepki gösteren ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir hayallerinizi gerçekleştirin.

    Modern hayatın karanlık bölgelerine hoş geldiniz. Artık ölüsünüz ancak içinde daha fazla potansiyel barındıracak şekilde daha güçlü, daha hızlı ve daha çekicisiniz. Masquerade'in arkasında daha önce erişemediğiniz yerler, tanışamadığınız kişiler ve görmediğiniz hikayeler sizi bekliyor. Ölümlüleri yoldan çıkarın veya beslenmek için onlara boyun eğdirin ve diğer vampirleri etkiniz altına alın. Gecenin sahibi olmak için gücünüzü artırın!


    -

    Çıkış Tarihi: TBA 2021
    Tür: Role-Playing
    Dağıtıcı: Paradox Interactive
    Geliştirici: Hardsuit Labs

    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/289725-vampire-the-masquerade-bloodlines-2
    https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/vampire-the-masquerade---bloodlines-2

    Resmi Site:https://www.bloodlines2.com/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Ağustos 2020; 22:59:53 >







  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 'Come Dance' Fragmanı

  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ekibinde Organizasyonel Değişiklikler

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE

    Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, oyunculara mümkün olan en iyi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 deneyimini sunabilmek için bazı organizasyonel değişiklikler yapıldığını duyurdu.

    Kreatif direktör Ka'ai Cluney ve hikaye anlatımı tasarımından sorumlu Brian Mitsoda projeden ve şirketten gönderildi. Bunun Paradox Interactive ile Hardsuit Labs liderliğinde alınan ortak bir karar olduğu belirtildi.

    Oyunun yeni kreatif direktörü ise Alexandre Mandryka. 20 yıldan fazla bir süredir oyun sektöründe görev alan Alexandre Mandryka Assassin's Creed, Warhammer 40,000 ve Far Cry gibi projelerde çalışmış.

    Brian Mitsoda, Rock Paper Shotgun'a yaptığı açıklamada, bir anda şirketten gönderilmesinin kendisi için büyük şok olduğunu ve inanılmaz hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

    Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere, bu yıl içinde çıkması planlanan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 gelecek yıla ertelendi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Vampire_The_Masquerade__Bloodlines_2_Ekibinde_Organizasyonel_Degisiklikler-103933.htm




  • Bu serinin ilk oyununu oynamadan buna baslarsak cok sey kacirir miyiz ?
  • 27 Ekim tarihinde piyasaya çıkması beklenyormuş



    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU] - TÜRKÇEGamer&Trader on Xtwitter
    Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 has been teasing a big reveal at PAX West starting in 2 weeks. I guess the game will get a release date which is the 27th of October. The image below is from Plaions online shop which is the physical distributor of the game in some regions.
    https://twitter.com/GamerTrader1/status/1693521016222330953?s=20
  • İlginç bir şekilde yalnızca yeni nesil konsollara geliyor. Birçok kişi gözden kaçırmış olabilir ama ilk duyurulduğunda ps4 ve xbox one a çıkacağı söylenirken şimdi yalnızca next gen konsollara ve pc ye geleceğini belirtmişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.