Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
12
Favori
11.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası:
    https://store.steampowered.com/app/532790/

    Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]


    Oyun resmi Türkçe dil desteği ile geliyor.

    Serinin devam oyunu olan Bloodlines 2'nin 2020 yılı içerisinde PC, Xbox One ve PS4 konsolları için çıkış yapması bekleniyor. İlerleyen dönemlerde yeni nesil konsollar için çıkış yapması planlanıyor. Geliştirici koltuğunda Hardsuit Labs bulunuyor ve dağıtımcılığını Paradox Interactive yapıyor. İlk oyunun tasarımcılarından ve yazarlarından olan Brian Mitsoda'da ekibin içerisinde ve hikaye kısmının önderliği kendisinde. Yazarlar arasında Planescape: Torment, Fallout 2, Fallout: New Vegas gibi birçok başarılı RPG oyununun yapımında yazarlık yapmış olan Chris Avellone da bulunuyor. Oyun Unreal Engine 4 motoru kullanılarak geliştiriliyor. Kamera açısı birinci şahıs olacak ve yer yer üçüncü şahıs açısına geçiş yapılabilecek. Çıkışında 6 farklı klan bulunacak. Oyunun çıkışından sonra 2 farklı ek paket çıkış yapacak. Bu ek paketlerle hikaye içeriğine ek olarak farklı klanlar da eklenecek.

    TANITIM YAZISI

    Vampir terörü eyleminde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir gruplarını kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar.

    Gücünü Besle, Gecenin Sahibi Ol

    Öne çıkan, hızlı ve büyük dövüş odaklı çarpışma sistemimizde sen ve benzersiz disiplinlerin bir silah değerindesiniz. Sen geliştikçe gücün de artacak; ama unutma ki Sahte Kılığın açığa çıkmaması için her şeyi yapmalı ve insanlığını korumalısın... Yoksa sonuçlara katlanırsın.

    Seattle'ın Karanlık Kalbine Gir ve Elit Vampirler Arasında Hayatta Kal

    Seattle ezelden beri vampirler tarafından yönetilmiştir. World of Darkness'ta orijinaline sadık kalarak yeniden canlandırılan Seattle konumlarında kurbanlarını avla. Şehrin doğuşundan bu yana varlığını sürdüren kadim kan kurucuları ve şehri yeniden tanımlayan teknoloji piyasasını yöneten yeni kanlarla tanış. Herkesin gizli emelleri olduğunu unutma ve müttefiklerini seçerken akıllı davran.

    Huzursuz İttifaklar Kur

    Seattle kan ticareti savaşında rekabet eden ve kendilerine has özellikleri ve hikayeleri olan gruplar arasından seçimini yap. Herkes seni, kimin yanında olduğuna bakarak yargılayacaktır ama unutma ki kimse elini kana bulamadan varlığını uzun süre devam ettiremez.

    Hikayeyi Yaşa

    World of Darkness'a gir ve seçimlerinle uyumlu ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir fantazini doya doya yaşa. Orijinal Bloodlines'ın yaratıcısı tarafından yazılan Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2, ilk oyunda yer eden hırslara hayat veriyor ve hayranların en sevdiği bazı karakterleri sizlere sunuyor.

    Oyunun resmi internet sitesi:
    https://www.bloodlines2.com/



    KLANLAR





    EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

    Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU] Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU] Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU] Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU] Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU] Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]



    FRAGMANLAR





    [OYNANIŞ]

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Forumda o kadar vmb yaması bekleyen insan varken bu konuya cevap atılmaması şaşırttı açıkçası. VMB yanlış zamanda yanlış hamlelerle çıktığı için(half life 2 ile aynı günlerde) pek rağbet görmedi. Uzun zamandır bu güzel oyunun yenisini bekliyordum. İddia da olsa sevindirdi 21 Mart'ı bekliyorum bakalım ne çıkacak.

    Edit : Önlerden yer ayırttık bakalım, değerlenecek burası 2020'nin ilk yarısında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 25 Mart 2019; 1:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden Rez Bu Oyun Çıkarsa Türkçe Yamasını Yapabilirim (Bloodlines Gibi Olmasını İstemiyorum) Ama Bir Kaç Kişi Daha Lazım O Zamana Kadar Bulurum Artık
  • 18-22 Mart arası oyun geliştiricileri konferansı var orada bir olay yaşanacak gibi gözüküyor.
  • VTM Bloodlines'ı klasik yapan Troika idi, onlardan geriye bir şey kalmadığı için pekde umutlu değilim ben açıkçası.
  • Troika Games ekibi yapmazsa tutmaz bu oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya çok iyi bir vampir-aksiyon oyunu çıkabilir.

    Ama yeni bir Masquerade oyunu çıkmaz...

    Tabii Troika Games tekrar toplanıp bu oyunu yapmıyorsa...

    Yine çıksın tabii. Adı bile yeter kendini oynatmaya.
  • Yeni resimler geldi, 3 gün sonra nasıl bir şey olduğunu göreceğiz.

    Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 18 Mart 2019; 22:33:3 >




  • Resimler sanki biraz kaos ortamını anlatıyor. Aşırı kan ölü falan WoD Vampire evreninde yok sanki. Daha çok belli bir düzen hakimdi VMB oyununda. Resimler sanki başka türden bir oyun gibi. Çünkü VMB de insanları öldürmekten çok aralarında farkedilmeden yaşamaya çalışıyorduk. Ama merakla bekliyorum açıklasınlar artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar oyun duyuruldu. Bloodlines'ın devamı geliyor ve Steam'de ön siparişe açıldı. Denilene göre işin içinde Chris Avollene varmış.

    https://store.steampowered.com/app/532790/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines_2/
  • İngilizce gereksinimi çok fazla mı ? Oyun Steam de 92TL, alsam mı diye düşünüyorum.
  • oyunu steam'den ön siparişle aldım diyelim, oyun çıktığında patlarsa iade edebilecek miyim yoksa alalı iki haftadan fazla zaman geçtiği için iade talebi kabul edilmez mi? nasıl çalışıyor ön siparişle alınan oyunlarda iade prosedürü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş yaptığınız oyunu oyunun çıkışından iki hafta sonrasına kadar istediğiniz zaman iade edebilirsiniz tabii 2 saatten fazla oynamadıysanız. Ben yaptım, fiyatı artarsa veya Steam'den kaldırırlarsa diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 22 Mart 2019; 12:18:37 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam, alayım ben de o hâlde. ömür varsa oynarız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıl aradan sonra nihayet bir VTM oyunu. Gönül isterdi ki Troika yapsın ama olsun iyi bir oyun çıkacağını düşünüyorum. 92 Lira süper bir fiyat almak istiyorum ama ekran kartım bozuldu. Almasam üzüleceğim alsam oynayamayacağım. Metro Exodusu 89a almadım 200e çıktı. Bunda da böyle olmaz umarım.

    Edit : İlk oyunu ana dili İngilizce olan insanlar bile oynarken zorlanıyordu. Orta üst derece ingilizceniz yoksa önermem ama 92 Lira super fiyat ilk oyun gibi çıkarsa büyük olay yaratır. Bu zamanda 200 liradan aşağı oyun olmadığını varsayarsak alıp tr yama bile bekleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 22 Mart 2019; 13:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdim siparişi. Şimdi bekleme zamanı.
  • Hem yeni VMB oyunu geliyor hem de içinde Chris Avellone var.Evde halay çekiyorum şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalhero

    15 yıl aradan sonra nihayet bir VTM oyunu. Gönül isterdi ki Troika yapsın ama olsun iyi bir oyun çıkacağını düşünüyorum. 92 Lira süper bir fiyat almak istiyorum ama ekran kartım bozuldu. Almasam üzüleceğim alsam oynayamayacağım. Metro Exodusu 89a almadım 200e çıktı. Bunda da böyle olmaz umarım.

    Edit : İlk oyunu ana dili İngilizce olan insanlar bile oynarken zorlanıyordu. Orta üst derece ingilizceniz yoksa önermem ama 92 Lira super fiyat ilk oyun gibi çıkarsa büyük olay yaratır. Bu zamanda 200 liradan aşağı oyun olmadığını varsayarsak alıp tr yama bile bekleyebilirsiniz.
    Secmeli diyalog şeklinde mi yoksa , standart Farcry tarzında standart diyaloglar mı acaba ? Secmeli değilse oynıyabilirim. Secmeliysede oynarımda , sıkılıyoeum 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Diyaloglar seçmeli şekilde ve uzun. Yani sana seçmeden önce bir çok şey söylüyor karakterler görev hakkında olsun hikaye ile ilgili olsun. Sen de ardından 4-5 şık arasından seçiyorsun. Ama şıklar 1 tanesi doğru diğeri yanlış gibi basit değil, hangisini seçersen seç görev devam ediyor fakat bu seçimler hikayenin gidişatını değiştiriyor. Bu dediklerim oyun hakkında fikrini değiştirmesin oyun daha çıkmadığından sistemi nasıl olacak bilmiyoruz elbette. Çünkü yeni çıkan oyunlar daha çok casual oyunculara hitap ediyor. VTMB 2'de büyük ihtimal 1. oyundan daha kolay olur oynaması.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.