Şimdi Ara

Valheim Sunucu Nasıl Kurulur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşadığım sorunları yaşamamanız için yardımcı olmak amacı ile açtığım bir konudur.


    Valheim sunucusu kurmanızın iki farklı yolu vardır. Ücretli veya Ücretsiz olarak.


    Ücretsiz olarak kurmak istediğim zaman yaklaşık 2 günümü harcadım ve işlem sonunda sunucuma arkadaşlarım ile bağlanamadım. Tam bir zaman kaybıydı çok sinir edici bir durumdu ayrıca internet hızınız düşük olduğu için sunucuda ping oluyor sürekli açık kalmıyor bilgisayarınız zorlanıyor vb. bir sürü sorun ile karşılaştım.


    Daha sonra henüz 3 gün önce googlede valheim sunucusunun türk hostlar tarafından satılmaya başlandığını gördüm. Ayrıca kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular. Sizede öneride bulunmak istiyorum fiyatlarıda inanılmaz uygun düzeyde ayarlamışlar. https://tuchost.com/valheim-sunucu-kiralama linki üzerinden sayfalarına ulaşabilirsiniz ben sadece 22.5tl lik bir sunucu aldım daha sonra yükselttim şuan 4gb 2cpu paketini kullanıyorum. Kendilerine ait özel bir panelleri var kullanımı inanılmaz kolay oluyor ayrıca sağolsunlar destek konusunda çok yardımcı oldular.


    Özet olarak benim gibi günlerce uğraşıp hiçbir şey elde edemeyeceğiniz için gidin 30 tl verin 1 ay boyunca kafanız rahat olsun.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.