Şimdi Ara

Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
12
Favori
28.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar,

    Vaillant termostat konusunda yeniyim, vsmart Pro cihazım var Ebus üzerinden Vaillant kombiye bağladım. Sorunsuz çalışıyor. Fakat erelax bağlantısı için oda termostatik mideme bağlamayı başaramadım. Kullanma kılavuzunda yazdığı gibi + ve - tuşlara bir süre basınca wifi moduna geçiyor. Telefondan erelax uygulamasını açıp cihazı arama yapıyor ama bulamiyor. Termistati modeme nasıl bağlayacağız ? Başka bir yolu mu var? Bir yerde hata mı yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar sevgiler...


    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar iyi yeni erelax montajı yapıldı bugün cihaz ecotec intro, resimde görüldüğü gibi haftalık program yaptım sizce böyle mi tasarruflu olur yoksa evde ve evde boş seçenekini aynı 23 derce yapmak mı

    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ani59 A kullanıcısına yanıt

    Hocam 21 derece olan saatlerinizi 22.5 veya 22 derece yapmanızı daha faydalı görüyorum. soğuyan evi ısıtmak için kombi yine çok efor sarf edecek. evin ısısı çok düşmese daha iyi olur diye düşünüyorum.

  • Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı
    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı
    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı
    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı

    erelax marka oda termostatik sosyal alıp vermiyordu. Ekran zaten yazdan gitmişti .sadece tel. İle kullanabiliyordum.yetkilinservis vailand ekran değişimi olmadığını soyledi. Bu termostatin tamiratida yok. Neyse termostat oda sıcaklığını olcmuyor, sinyal alıp vermiyor. Kombiye bağlı olan parçanın içini açtım. Kolanya ve dış fircasi ile temizledim . İçi nutubet olmuş oksitlenmiş. Tesettür attım yazılımı tekrardan kaldırıp yükledim.suan düzeldi . Ama ekran yok tabiki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni seri Vaillant EcoTec Plus VUW 32CS kombi kullanıyorum.

    Oda kumandası olarak kablolu ve kablosuz bağlanabilen Vaillant VRT 380 F model modülasyonlu ot almıştım. Kurulumu bugün servis tarafından yapıldı.

    Ot’yi kombiye bağladıktan sonra kombi ekranı üzerinden mahal ısıtma ayarı pasif oldu. Ot üzerinden de kombilerin mahal derecesi ayarlanamıyor. Kombi ile ot bağlantısını kestikten sonra kombi üzerinde mahal ısıtma ayarı aktif oluyor Bu durumu servis gittikten sonra farkettim.

    Kendimce ot’nin bağlantısını kesip, kombi üzerinden mahal ısıtmayı 52 dereceye alıp, ot’yi tekrar aktif ettim 🤷‍♂️

    Bu konuda desteğinize ihtiyacım var Arkadaşlar.

    NOT : Bu destek talebi mesajımı ‘ODA TERMOSTATI SEÇİMİ’ konusunda da paylaştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 8 Şubat 2022; 17:8:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E Relax oda termostatını dış hava duyargası ile birlikte kullanırsanız çok daha verimli hale gelecektir. Gaz tüketiminiz de düşecektir.

  • Temha3467 T kullanıcısına yanıt
    Siz kullaniyormusunuz, disarida dis hava sensoru varken. Erelaxi duyargasiz kullanma sansiniz yok ama disarida duyarga varkende kullanildigini girmedim. Bende var cunku etki etmiyor internetten gelen veriyle is yapiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Vaillant bayisiyim. Ben de eski bir modülasyonlu oda termostatı var. Ben kullanmaya başladığımda E relax yoktu. Dış hava duyargası bence her zaman farkettirir. Termostat hava durumunu internetten alıyor fakat evin cephesi de veya aldığı rüzgar da ısıtmada etkili.

  • Temha3467 T kullanıcısına yanıt
    Bu erelaxta ve migoda dis hava verisi internetten geliyor. Cogu kez yanlış olcuyor ve bu yuzden basarili degil. Vrt 50 bu cihazdan kat be kat basarili cihaz. Bu eralxin birebir aynisi migo var evde termometre görevi goruyor. Is yapmayinca exa control e aldim vrt 50 karsiligi. Rahat ettik. Sabit sicaklik veriyor migo gibi sicak soguk yapmiyor. Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı
    Bu grafik vrt50 veya exa control e ikisi ayni cihaz ona ait. Bizler cok ugrastik erelax ve migo iyi olsun diye ama olmadi, bu sene eskisine gore birazcik iyi ama yine sapitiyor. Bence musterilerinizin kablo sorunu yoksa vrt 50 onerin hem ucuz hem isini iyi yapiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu arada MiGo ve E-relax cihazlarının klasik sorunu olan ekran bozulma olayı da benim başıma geldi.

    DemirDöküm ve Vaillant MiGo ve E-realx'ın yedek parçalarını getirmediğinden, Türk Ticaret Kanunu Satış Sonrası Hizmetler Yönetmenliği Madde 19 ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Gereğince Satış Sonrası Hizmet Verilmesi Zorunlu Ürünler arasında Madde 13.8 hükmünce DemirDöküm'den değişim talebinde bulundum ve 1 hafta içerisinde sorunlu ürünüm yenisi ile değiştirildi.


    Benzer sorun yaşayan arkadaşlar lütfen hakkınızı arayın.


    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı


    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı


    Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı


    @Sezer646464 @o571




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 1 Mart 2022; 23:12:21 >




  • @BART SIMPSON Garanti bitmesi bu konuda farkediyor mu, epay oldu çünkü termostatı alalı

  • Arkadaşlar erelax uygulaması ısıtma ağına ulaşılamıyor hatası veriyor, kombiyi çalıştıramıyorum. Genel bir problem mi var acaba??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar. 2 senelik kötü bir vsmart tecrübesinden sonra garanti bitimine yakın garantiden ürünü erelax ile değiştirdik. Şimdilik hiç bir kopma vs yok. Wifi kopunca otomatik olarak bağlanıyor. Vsmarta göre tek dezevantaji sürekli açık modu yok verilen komutu en fazla 12 saat ayarlayıp süre bitiminde ana programina dönüyor. Migolardan farklı olarak kombi üzerinden sıcaklık ayarı mümkün. Bağlayan arkadaş kombiyi 55 derecede çalıştırın dedi. Modülasyonu Max 55 dereceye göre yapacak. Ama servis menüsüne girmeden 55 derece arttırılabiliyor. Vsmarta bunun için servis menüsüne girmek gerekiyordu. Umarım bu şekilde olması bir baglanti hatası değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.