Şimdi Ara

Uzun zamandır beklenen Half-Life 2 ve testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İncelemeler için hiç bir zaman cepten alınan ürünler ile yapılmaz. Firmalar gözünde itibarınız ne ise ona göre ürünler incelemeye gönderilir incelendikten sonra geri alınır yada anlaşmaya bağlı olarak diğer incelemelerde kullanılmak yada nezaketen ürün bırakılır. Bu ürünler zaten genelde sample (örnek) ürünlerdir garantisi yoktur ve ne kadar çalışacaklarıda ne durumda olduklarına bağlıdır.

    Nebiforever'in dedikleri doğru sitemizin kadrosunu haber yönüne kanalize etmeyi tercih ediyoruz incelem yönüne değil. Zira kanımca Türkiye'de hala inceleme için yeterli bir alt yapı oluşmuş değil firmalar ilgisiz ve siteyi kalkındıracak kadar bir gelirde teşkil etmiyorlar. En kötü yanı ise incelemelerin okunma oranlarının çok düşük olması. Size yüksek geliyor olabilir ama inanın ana sayfaya girenlerin kaçı inceleme okuyor diye sorsanız şaşırırsınız.

    İnsanlarımız uzun yazılar okumayı sevmiyor bizde onlara dünyayı anlatmak için kısa yazılar olan haberleri tercih ediyoruz. Amacımız en kısa sürede en yüksek bilgiyi kullanıcıların alması. Kaynak olarak gösterdiğimiz sitelerde bundan çok memnun zira yönlendirme potansiyelimiz belli. Forum ewt gerçekten çok büyük ama unutmayın bu forumu bu hale getiren anasayfanın popülerliğidir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gun

    İncelemeler için hiç bir zaman cepten alınan ürünler ile yapılmaz. Firmalar gözünde itibarınız ne ise ona göre ürünler incelemeye gönderilir incelendikten sonra geri alınır yada anlaşmaya bağlı olarak diğer incelemelerde kullanılmak yada nezaketen ürün bırakılır. Bu ürünler zaten genelde sample (örnek) ürünlerdir garantisi yoktur ve ne kadar çalışacaklarıda ne durumda olduklarına bağlıdır.


    Yanlış olan birşey varsa lütfen düzeltin. Gün'ün yaptığı açıklama doğrultusunda kurduğum cümle adedim ile doğru sayım bence eşit.
    DH'nin inceleme yapacak gücü yok. Çünkü
    quote:

    Orjinalden alıntı: gun
    Siteyi kalkındıracak kadar bir gelirde teşkil etmiyorlar


    Gun'ın beni yanlış anladığı bir noktayı düzeltmek isterim sadece, eğer siteniz amatör ise veya bu işi tamamen gönüllü yapıyor iseniz bütçeniz el verdiğince inceleme yaparsınız. Yani bu işi sürekli güncel tutarak ve profosyonelce yapmanın gereği öncelikle sitenizin popülerliği ve o üretici ile anlaşma gereğinizdir. Reklam karşılığı o donanımı alıp incelersiniz.

    "İnceleme okunmuyor" teoremine kısmen katılıyorum. Katılıyorum , çünkü, eninde sonunda tavsiye üzere donanım alıyoruz. Donanım forumlarına en çok başlık olan konuların "hangisi daha iyi" olduğunu düşünürsek sonuç bu bence. Katılmıyorum, çünkü , azımsanmayacak bir kitlemiz var ki onlar spesifik kararlarla donanımını seçer ve ihtiyaçlarını iyi bilir. Kimsenin dediğine aldırmaz çünkü neye ihtiyacı olduğuu bilir. Bu doğrultuda öncelikli ihtiyacı incelemedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 24 Kasım 2004, 22:52:31 >




  • Bu kadar konuşulcak birşey yok. Tartışmaya gerek yok deyip olayı tartışma formatına sokmayada gerek yok. Zaten ortada tartışacak somut bişey yok. İşimizi ve misyonumuzu biliyor ve en iyi şekilde yapıyoruz merak etmeyin. Herkes bu işten anlasa herkesin bir sitesi olurdu ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgurulke

    />

    />

    />


    abi ne olmus 6800 serisine x800 karsisinda bir hezimetmi yasamis yoksa benmi yanlis goruyorum



    Ben bişeyi anlamadım arkadaşlar bu pci express li kartlar neden normal versiyonların dakinden daha düşük performans vermişler acaba?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgurulke

    />

    />

    />


    abi ne olmus 6800 serisine x800 karsisinda bir hezimetmi yasamis yoksa benmi yanlis goruyorum

    AYNI TESTİ DOOM 3 TE YAPIN BAKALIM BUSEFERDE KİM HEZİMETE UGRUYOR




  • ya ben bu pci-ex den bişey anlamadım.yavaş resmen agpden.en son çıkan oyunlarda bile bu nedir yaw!
  • arkadaşlar çünkü oyunların tüm geliştirme aşamaları agp zamanında yapıldı ondan bir sürü optimizasyona sahip agp olanlar. o zamanlar brak pci-e kartları, pci-e lafı bile geçmiyordu
  • arkadaslar cevap yazarken essek kadar test sonuclarini tekrar tekrar koymasaniz? ya da acaba quote acinca resimler otomatik mi geliyor? (denemedim de...)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.