Şimdi Ara

Uzun işlere başlamaya korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garip ama uzun vakit isteyen herhangi bir şeye başlamaktan korkuyorum. Bu ödev, sınava çalışmak, oda temizliği, dekoratif-maket yapmak gibi şeyler olabildiği gibi single player oyunlar, dizi-film'e başlamak bile olabiliyor. Kendimi bir süre adamam gereken şeylerden kaçıp sürekli ani ve kısa çözümlü işlere bulaşıyorum. Anime-youtube gibi 10-20 dk'lık şeyler izliyorum. Lol-hearthstone gibi 1 saatten fazla uğraş istemeyen oyunlar oynuyorum. Benim gibi olan başkaları da var mı?




  • Bende öyle gibiydim. Yeşil yol diye film var elbet duymuşsundur. Filmin süresi 3 saatin üzerinde ama işte Cesaret edip başlayamıyorum. O film bitmez gibi geliyor bana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var. Dikkat dağınıklığı vardır muhtemelen. Kendini telefon, bilgisayar gibi elektronik cihazlardan uzaklaştırınca biraz azalıyor veya uzun süreli kitap okumaya ve film izlemeye kendini alıştırınca. İnsan telefonu kaçış olarak görüyor çünkü, hiçbir şey yapmasa bile her şeyi bırakıp boş boş telefona bakıyor veya gereksiz yere bildirimlerini kontrol ediyor filan. Gerçi onu bırakınca da evde dolaşmaya başlıyorum boş yere de olsa. Tek çözümü de kendini yaptığın işe şartlamak, herkes oturuyor uzun süre sen de yaparsın demek sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74BFAE85 -- 21 Aralık 2020; 11:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.