Şimdi Ara

Uzaktan modeme nasıl bağlanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu bir türlü çözemedim.Beynim alev aldı. :) Yapmak istediğim şu;


    Başka şehirde veya ülkeden bir tanıdığımın modemine nasıl bağlanabilirim? Yani bir websiteye girdiğimde benim ip,mac adresi,isp hiçbir şekilde gözükmeyecek,onun bilgiler gözükecek.Bir nevi onun evinde yaşayıp,internete giriyormuşum gibi.


    Karşı pc'ye TeamViewer ile bağlanıp, port aç diyen oldu.Karşı PC'ye open VPN yükleyip,bağlanabilirsin diyen oldu.İkisi de mantıklı geliyor.Ancak sıkıntı şu.


    Port açınca buradan nasıl bağlanacağım ? :) Diğer sıkıntı da openvpn,wireguard tarzı programlar ile nasıl yapacağım ? Aslında openvpn veya wireguard ile profil oluşturmayı öğrensem,herhalde işlem tamam olacak.Ama bir türlü çözemedim.Yardımlarınıza ihtiyacım var.


    Dipnot; En baştan söyleyeyim.Başkasının internetini kullanmayacağım.Onun bilgilerini kullanmış olacağım.Yani bana ' Biz internet'e boşuna mı para veriyoruz ? ' tarzı sorular sormayın. :)








  • Elinde raspberry pi tarzinda linux bir sbc varsa PiVPN ile openVpn veya wireguard vpn profillerini cok rahat birsekilde yapabilirsin.PiVPN sana windows kurarmışcasina ileri ileri diyerekten ayarlarini secip profilini cok basit birsekilde olusturmak icin bicilmiş kaftan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.